Konu: [17.12.2020 Chilly_Marino] PG, Emotesiz  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.12.2020 09:19
Selam, olay ile gram alakam yok fakat yazma gereği duydum.

Zaten Shotgun kullanıyor  Q-E  yapsak ne olacak mermi değişmiyor ki?  :)
Doğru diyorsun fakat, normal olarak onu tekrardan göğüsüne götürüyor. Bunu sürekli tekrarladığı için Emote vermesi gerekiyordu.
DOstum zaten götürse de götürmese de bir şey değişmiyor, hız mermi vs. değişmiyor, eline bir şey geçmiyor.

#11 - 18.12.2020 09:39

Doğru diyorsun fakat, normal olarak onu tekrardan göğüsüne götürüyor. Bunu sürekli tekrarladığı için Emote vermesi gerekiyordu.
DOstum zaten götürse de götürmese de bir şey değişmiyor, hız mermi vs. değişmiyor, eline bir şey geçmiyor.
Sana tekrardan söylüyorum, Q-E yapması onu üstün tutmaz fakat, silahı arkasına asıyor ve tekrardan çıkartmak için emote vermesi gerekiyor. Umarım beni anlamışsındır daha fazla polemiğe girmeyeceğim. Adamın hatalı olduğu videoda belli, rahatsız oldum ve bu şablonu oluşturdum gereğini yapılmasını istiyorum.

#12 - 19.12.2020 17:31

Sana tekrardan söylüyorum, Q-E yapması onu üstün tutmaz fakat, silahı arkasına asıyor ve tekrardan çıkartmak için emote vermesi gerekiyor. Umarım beni anlamışsındır daha fazla polemiğe girmeyeceğim. Adamın hatalı olduğu videoda belli, rahatsız oldum ve bu şablonu oluşturdum gereğini yapılmasını istiyorum.
:D yanlız orada silah mermisi bitiyor, üstelik her silah siktiginda tekrardan emote vererek sırtına koyma gibi vesaire bir kaide yok?

#13 - 19.12.2020 19:11

:D yanlız orada silah mermisi bitiyor, üstelik her silah siktiginda tekrardan emote vererek sırtına koyma gibi vesaire bir kaide yok?
Silahın mermisi mi bitiyor? Dostum burada adminleri kandırmaya çalışma, videoda her şey belli oluyor. İki kere q-e yapıyorsun etrafta olan insanların görmemesi için silahı sırtına asıyorsun. Silahı sırtına astığın zaman her hangi bir şekilde emote vermen gerekmiyor fakat, üç kere silah çıkartırsın hiç bir şekilde emoteni göremiyorum. Admin zaten burada yazıklarından dolayı işlem uygulnayacağını düşünüyorum, iyi forumlar.

#14 - 20.12.2020 01:24
Hacı dalga mı geciyorsun, ilk defa duyuyorum böylesini q-e yapınca emote vermeyi? :D

#15 - 20.12.2020 17:28
Hacı dalga mı geciyorsun, ilk defa duyuyorum böylesini q-e yapınca emote vermeyi? :D
İlk başta bile emoten yok, videoda her şey belli.

#16 - 21.12.2020 16:42
İki tarafında savunması yapıldı, yetki bekliyor.

#17 - 23.12.2020 00:10
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Savunmada tır çarptığı için araç havalandı vesaire denilmiş, videoya bakınca kısmen haklı fakat tır çarptıktan sonra araç havalanıyor, aradan 2-3 saniye geçiyor ve köprünün kenarına takılıp aracınız ters dönüyor. Hal böyle olunca da ortaya kaza rolü çıkması gerekirken hiçbir şey olmamışcasına devam ediyorsunuz. Bu yüzden powergaming kapsamında ceza alacaksınız. Ek olarak, emoteyi daha önceden vermişsiniz ve aracınıza binmişsiniz. Ateş edeceğiniz zaman veya silahınızı çıkartıp göstereceğiniz zaman emotenizi bildirmelisiniz ki karşı tarafın bilgisi olsun. Bunların toplamında powergaming ve emotesiz işlem kapsamında ceza alacaksınız. Q-E konusunda herhangi bir şey görülmedi.

Şikayet kapatıldı.