Konu: [17.12.2020 Chilly_Marino] PG, Emotesiz  (Okunma sayısı 468 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2020 19:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chilly_Marino @SloVe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling, DM, PG, Rol baltalama, Q-E kullanımı.

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İC olarak tanıdığım birisi yanıma gelip bana bir tane araba verdi, saçma bir şekilde arkadaş ateş açmaya başladı hiç bir şeyi bilmiyordum. Kovalamaca oldu ardından takla atmasına rağmen arabasıyla devam etti bu PG'ye giriyor, önümü kesti. Hiç bir şekilde emote vermeden sıkmaya başladı. Q-E kullandı, sürekli böyle şeyler yapıyorlar ve saçma haraketler sergileyip rollerimizi baltalıyorlar. PM üzerinden aşşağılayıcı kelimeler kullandı, şahsıma saçma şekilde yüzsüz diyip kışkırttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

&feature=youtu.be

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 17.12.2020 19:22 fearwend »

#1 - 17.12.2020 19:24
Şimdi şikayetle hiç bir alakam yok ama şöyle bir şey diyeceğim; Bu olayın öncesinde Niklaus Salvatore isimli şahıs emote ile kontağı açık arabamı çaldı ve sonrasında sizi arkadaşım @SloVe - Chilly Marino ile kovaladık. Bir süre sonra Niklaus oyundan düştü sen direksiyona geçtin. Sonra ben crash yedim arkadaşım Chilly seni kovalamış çünkü arabayı geri almak istiyordu. Silahına davrandı birkaç el ateş etti, olay bu.

#2 - 17.12.2020 19:29
Şimdi şikayetle hiç bir alakam yok ama şöyle bir şey diyeceğim; Bu olayın öncesinde Niklaus Salvatore isimli şahıs emote ile kontağı açık arabamı çaldı ve sonrasında sizi arkadaşım @SloVe - Chilly Marino ile kovaladık. Bir süre sonra Niklaus oyundan düştü sen direksiyona geçtin. Sonra ben crash yedim arkadaşım Chilly seni kovalamış çünkü arabayı geri almak istiyordu. Silahına davrandı birkaç el ateş etti, olay bu.
  Kaçışın başladığından beri videodaydım eğer bazı şeyleri kabul etmezseniz tamamını atabilirim.  Dediğin olaylar doğru, PG yaptığı videoda belli oluyor ve emotesiz silah çıkarttığında da videoda gözüküyor artı olarak "q-e yaptığıda belli oluyor.

#3 - 17.12.2020 20:09
Emote var, ufak bir lag sorunu yaşandı ve orada takla atmışım ve bu olay kasıtlı yapılmış bir olay, daha öncesinde kinli olduğu için Vincent'in aracını çalıp böyle bir garip algı algoritması yaratmış ayrıca bu olay yaşanırken şahısın kim oduğunu bilmiyordum fakat olaydan sonra kendini serseri vasfında tanımlayarak belirtti, niyahi cahil bir arkadaş kendisi, sırf oyun zevkimizi bozmak için böyle bir şey yapıyor. Video'nun tamamını atarsan seninde bunny + bir kaç ihlal yaptığın ortaya çıkacak ve netice yerini bulacak. Ben bir şey demiyorum, sunucuda bunun gibi absürtler, parazitler sunucuyu lekeliyor, bunun dışında gerçekleştirdiği bir eylem vasfı yok, ilahi adalet diyorum, başka bir şey demiyorum.
(PG konusunda ise ufak bir lag yaşadım ve tır üstüme doğru gediği için bug odu ve araç havalandı.)

#4 - 17.12.2020 20:11
Sadece gülüyorum.  :D

#5 - 17.12.2020 21:01
Emote var, ufak bir lag sorunu yaşandı ve orada takla atmışım ve bu olay kasıtlı yapılmış bir olay, daha öncesinde kinli olduğu için Vincent'in aracını çalıp böyle bir garip algı algoritması yaratmış ayrıca bu olay yaşanırken şahısın kim oduğunu bilmiyordum fakat olaydan sonra kendini serseri vasfında tanımlayarak belirtti, niyahi cahil bir arkadaş kendisi, sırf oyun zevkimizi bozmak için böyle bir şey yapıyor. Video'nun tamamını atarsan seninde bunny + bir kaç ihlal yaptığın ortaya çıkacak ve netice yerini bulacak. Ben bir şey demiyorum, sunucuda bunun gibi absürtler, parazitler sunucuyu lekeliyor, bunun dışında gerçekleştirdiği bir eylem vasfı yok, ilahi adalet diyorum, başka bir şey demiyorum.
(PG konusunda ise ufak bir lag yaşadım ve tır üstüme doğru gediği için bug odu ve araç havalandı.)
PG'nin tırla alakası olmadığı videoda gözüküyor, düz duvara çıkıyorsun taklalar atıyorsun ve düz yoluna devam ediyorsun hiç bir şekilde emoten olmadan silah çıkartıyorsun üstüne üstlük PM üzerinden kışkırtıyorsun ve Q-E kullanıyorsun.

#6 - 17.12.2020 21:40
Bari burada yalan konuşma, az açık ol, yalandan saptır kendini arkadaşım.

#7 - 17.12.2020 23:43
Selam, olay ile gram alakam yok fakat yazma gereği duydum.

Zaten Shotgun kullanıyor  Q-E  yapsak ne olacak mermi değişmiyor ki?  :)

#8 - 17.12.2020 23:50
Selam, olay ile gram alakam yok fakat yazma gereği duydum.

Zaten Shotgun kullanıyor  Q-E  yapsak ne olacak mermi değişmiyor ki?  :)
Doğru diyorsun fakat, normal olarak onu tekrardan göğüsüne götürüyor. Bunu sürekli tekrarladığı için Emote vermesi gerekiyordu.
« Son Düzenleme: 18.12.2020 00:36 fearwend »

#9 - 18.12.2020 08:04
Kin yazdığını daha yeni gördüm, benimle doğru konuşman gerekir, sen kimsin ki sana kin tutacağım?