Konu: Karakterlerin ağır yaralandıktan sonra CK olması.  (Okunma sayısı 456 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.12.2020 13:40
Dediğin şey olursa sunucuda iki güne 50 kişi kalır,herkes 1-2 level olarak gezer. Rol yapmasını bilen adam 30 tane AK mermisini yedikten sonra 10 dakika içinde turp gibi olmaz zaten ve yaralı kural ihlali denen birşey var,bu senin dediğin olay için yazılmış bir kural. Sistemsel olması gerçekten saçma olur. Bunların rol kapsamında şuan ki gibi yapılması çok daha doğru.
DESTEKLEMİYORUM.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 17.12.2020 13:44
Son bir hafta içerisinde 15'den fazla memur yaralandı, kimisi ağır. Bunun yanı sıra nereden baksanız 50 kişiyi de vurup düşürdük. (Kovalamaca durumlarını vs. katmıyorum, bildiğimiz çatışma durumları.)  Durum yukarıdaki gibiyken bu oyunculardan karakterlerini CK etmelerini beklersek çatışmadan kaçınacaklardır, sayı yarı yarıya düşer. 25 kişi 7 polis. Hepsi CK olacaksa bu büyük bir sayı. Haliyle insanlar sürekli karakter değiştirmek zorunda kalacak ve sabit bir karakterle devam edip karakter gelişimi yapmaları pek mümkün olmayacak. Bir departmana her hafta farklı bir memur şefi, çavuş atansa nasıl karşılanır? Saçma karşılanır. Bu yüzden desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 17.12.2020 17:32
Anlatmak istediğin fikir güzel, haklı da. Ancak SAMP gibi bir ortamda böyle ağır mekanikler çoğu insanı hayattan soğutur. Bu sunucuda DM olabildiğince az çünkü silah elde etmek çok zor. Hele ki esas değerli parçalar olan Deagle ve AK47 sadece onaylı birliklerin eline geçiyor ki bu harika. Hal böyleyken her çatışmaya girenin CK edilmesini bekleyemeyiz. Kaldı ki rolsel olarak çok zorda kalan oyuncular genelde CK verir (Mesela altı yedi düşmanı tarafından sarılmış bir yaralı karakterin CK izninin alınması gibi). Veya ne bileyim oyuncunun kendi vicdanına dayanarak CK verdiği durumlar da oluyor. Zorlayarak bir yere varamayız. Neticede gerçek hayattaki gibi dümdüz karakterleri oynamanın keyif veren bir yanı yok. Hepimiz iş hayatında başarılı, mahallede torba tutan, mafya olup güç gösterisi yapan tipler olarak oynuyoruz. Çünkü burası alternatif bir dünya. Çok uzattım, fikir güzel ancak uygulaması tat kaçırır. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 18.12.2020 00:00
Kardeşim ağır makinalı silahı olan oluşum her gün adam tarayacak,herkesi öldürecek, ortada herkes 2 level olacak diye bir şey yok .''DM'' Serveri değil ki burası, "Roleplay", Gerçek hayat. Onaylı olan, rol bilgisi olan adam durduk yere "işte o ünlü, onu düşürelim,seviyesi yüksek" mantığında bakmaması, sizinde öyle düşünmemeniz lağzım, siz sadece ooc bağlandığınız yüksek levelli,yetenekli karakterinizi bırakmak istemiyorsunuz, kusura bakmayın. Anlaşıldığına göre herkes bu sistemi kabul etmeyecek, teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 18.12.2020 00:07
Her şeyi sisteme dökmeye gerek yok, tüm gerçekliği oyuna aktaramayız.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=86347.60
Tüm gerçekçiliği oyuna yansıtmıyorum bu sistemle zaten, CK olayını getiriyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 18.12.2020 00:41
Dediğin şey çok saçma dostum, bugün brawl rolünde önümüzde biri AK-47 çekip adamları taradı? Ee şimdi bu adamlar ck oldu var sayalım ortada kural ihlali var? Günlerce bekleyecekler mi şikayetlere bakılmasını? Hadi bunu geçtim çok fazla suistimal söz konusu bu sistem de, ck bu kadar kolay olursa DM daha da artar diye düşünüyorum ben herkes birbirini ck edecek ve insanlar karakter değiştirmek istemese bile hali hazırda rollerini bırakıp seve seve karakter değiştirmek zorunda kalacak özellikle illegal savaşlara giren karakterler. Ha şu konuda haklı olabilirsin çoğu kişi savaşa girerken realistik düşünüp korku rolü sergilemiyor, herkes son mohikan gibi önden koşuyor CK olayına farklı bir kural getirilirse bu konu hakkın da hoş olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 18.12.2020 01:32
eğer norvecte isvecde falan olsaydık oyuncularda norvecli olsaydı desteklerdim ama maalesef biz orta doguluyuz ve insanların mafyaciliga huntleye 10 15 kişi discorddan toplanıp dm war yapmaya fetişi var bu yuzden haftada bir savas cikiyor onlarca kisi banlaniyor ve çok suistimal edinebilir maalesef desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 18.12.2020 01:43
eğer norvecte isvecde falan olsaydık oyuncularda norvecli olsaydı desteklerdim ama maalesef biz orta doguluyuz ve insanların mafyaciliga huntleye 10 15 kişi discorddan toplanıp dm war yapmaya fetişi var bu yuzden haftada bir savas cikiyor onlarca kisi banlaniyor ve çok suistimal edinebilir maalesef desteklemiyorum

ahdasşhlasölşhaösşhlaösşhlöas çok iyi

Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok