Öncelikle Merhabalar,Bu anlatmak istediğim sistem otomatik ck olma sistemi.İl-legal rol yapan arkadaşlar için bu konudan bahsetmek istiyorum.Oluşumlar içerisinde savaş rolleri gerçekleşebiliyor, onlarca birlik üyesi savaşıyor ve mermiler havada uçuşuyor. Ya da oluşumlar bir karar alıp PD'ye saldırdığında ya da PD oluşumlara büyük makinalı silahlarla ateş ettiğinde "MP5,M4,AK47" gibi büyük makinalı silahlar oluşum ya da PD'ler bir kişiyi vurduğunda, şahıs karşı taraftaki kişiyi 10-20 mermi attığında bile karşıdaki şahıs ağır yaralanma rolü yapıyor, hastaneye gidiyor ve aradan 15-20 dakika sonra turp gibi yaşamaya devam ediyor.Bu sebeple ağır makinalı silahlarda karşıdaki kişi vurulduğunda CK olması bence şart olsun, çünkü 15-20 AK47 mermisi yedikten sonra IC olarak düşünürsek karakterinizin yaşama ihtimali var mı sizce? Bu sebeple M4,AK47 gibi silahlarda ateş edildiğinde karşı tarafın "CK" olması sistemi getirilsin, bu sisteme karşı çıkanlar olabilir ama ben kendi fikrimi sundum kabul edilir ya da edilmez, bunu mantık çerçevesinde düşünün lütfen.Bu sistemi yetkililer nasıl yapar bilemem ama bu sistem getirilirse yani benim düşüncem olarak rollere zevk katar,yeni sabit karakterlerin değişip başka bir karakterle rol yapmasına imkan sağlar ve Vice şehrinin hayatını değiştirmeye, yeni isimler görmeye bir adım daha atar diye düşünüyorum, bu sistemin getirilmesini 30 tane mp5 mermisi yedikten sonra ağır yaralanıp birde aradan iki saat sonra karakterinizin turp gibi yaşamasını engeller diye düşünüyorum, ben bu sistemi IC'ye gerçeklik katmak için istiyorum. Biraz uzun anlatmaya çalıştım ama umarım anlatabilmişimdir, iyi günler diliyorum.