Konu: [17.12.2020] Nicholas Clifford, Natalia Diaz DM&GBİ  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2020 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nicholas Clifford @Monky Natalia Diaz @mags

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Riva Bradley @Synyster James MacTavish @poarch

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.12.2020 00:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nicholas Clifford karakterini önceki gün bodyguardlığını yaptığım Lux Kulübünden rahatsızlık verdiği için çıkarmıştık. Sanırım OOC kin gütmüş olacak ki kişi ve daha önceden hiç role girmediğim arkadaşı bugün durduk yere gelip GYM'de bana saldırdılar. Güvenli bölge ihlali ve DM yaptılar. Şahit yazdığım arkadaşlar da olaya şahit oldu. PM'den sorduğumda "İlk sen vurdun" tarzı asılsız savunmalar yaptıkları için videoyu olayın oldukça öncesinden başlattım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

#1 - 17.12.2020 00:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.12.2020 02:53
Şahitliğimi sonuna kadar onaylıyorum, her şey açık.

#3 - 18.12.2020 09:45
Video'da şahıs ilk bana vurdu gördüğünüze görede ben arkaya ışınlandım şahıs videoyu kesmiş hatalı bir video yetkili kandırma oluyormu bilmiyorum ama o da var.

#4 - 18.12.2020 11:27
Yetkili isterse videonun 5 dakikalık versiyonunu hiç oynamadan upload edebilirim. Videoyu erken başlattım zaten. Göz göre göre yalan söylüyorsunuz.

#5 - 18.12.2020 13:41
Merhaba,

Videodan da görüldüğü üzere Nicholas Clifford karakteri Natalia Diaz ile birlikte emote vermeden güvenli bölgede Deon Joseph karakterine saldırıyor, ayrıca Natalia Diaz ile birlikte hiçbir şekilde rol olmadan beraber senkronize saldırıyorsunuz, ortada bariz MetaGaming kural ihlali olduğu da görünüyor. Videoda her şey belli olmasına rağmen göz göre göre savunmanızda yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz. DM'e dair ise net bir kanıt yok, olayın öncesi paylaşılmamış. Savunma da yetersiz. OOC yalan konusunda da uyarıyorum, tekrarında ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Her iki karakterde cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.