Konu: Ardiona Blackwell-Kenneth Blankenship - İrelia Palacidium [NON-RP DRİVE + CR]  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2020 19:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ardiona Blackwell - Kenneth Blankenship - İrelia Palacidium[Forum hesaplarını bulamadım]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brian_Lupertazzi @reguem , Dervhan_Godsarvant @CemNiksarlı , Anthony_Williams @HabibAslan + @PuffyDuffy Videolu şahit bu arkadaşımız da
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.12.2020 02:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

37- ) Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma

Bu kural ile birlikte, rol dahilinde sürdüğünüz araçların sürüş anında karakterin mantığı çerçevesinde ilerletmesi gerektiğine karar verildi. Elbette rol tarafından bakınca hatalı araç süren birisinin IC trafik cezası olmalıdır ancak, tüm oyuncularda yüksek artan özellik sebebiyle kaldırımdan giden, her yerde hızlı süren/özellikle Idlewood gibi toplu alanlardan geçerken bile birçok oyuncunun o an yaptığı rol zevkini  mahveden durumlar olabiliyor. Bu nedenden dolayı şehir içi yüksek hız, Idlewood, Vice Sahili gibi kalabalık alanlarda rolü sabote etme amacı taşıyabileceğinden aracı çok hatalı kullanmak OOC olarak yasaklanmıştır. Önümüzdeki günlerde bu ihlal yüzünden "Non RP Araç Sürüş" olarak cezalandırılabilirsiniz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi videoda gözüktüğü gibi bizlere Car-Raming'in kralını yapıyor çok brişey yazmama gerek yok herşey videoda gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahitlerin de yorum yapmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 06.12.2020 19:51 Tivorlu »

#1 - 06.12.2020 19:53
Olay doğru videolu kanıtı da var gece boyunca araçla bizi takip edip cr yaptılar

#2 - 06.12.2020 19:56
Videoda yaşanan şeyler doğru bizi bir süre takip edipr CR yaptılar.

#3 - 06.12.2020 20:18
Maksat arabayı bozmak için dünyanın CR sini attılar. Sonrasında yaşanan yaşandı ve tekrardan yapmaya devam ettiler. Şahidim, sözüm senettir.

#4 - 06.12.2020 20:34

#5 - 06.12.2020 20:39
Cr ve nonrp driving yapıp bizi öldürmeye çalıştılar. Mix yapıp arkadaşlarını çağırıp dövmeye çalışıyorlar sürekli.
Yeni başlayanları böyle döverek oyundan soğutma çabaları hoşuma gitmedi, sunucunun yüz karalarından başka birşey değil.
&feature=youtu.be
« Son Düzenleme: 06.12.2020 20:58 PuffyDuffy »

#6 - 06.12.2020 20:54
Merhabalar, önceklikle benim ne CR'lik ya da mixlik bir durumum yok, videoda görüldüğü gibi rolümü yapıyorum. Serverda yeni olduğunuzu söylüyorsunuz ama toplu bir şekilde Irelia_Placidium karaterini dövüyorsunuz. Kişi de bana gelip ic bir şekilde yardım istiyor ve rolümü yapıyorum. Bunun şikayetlik bir yanının olduğunu düşünümüyorum en azından kendi adıma bir kural ihlali görmüyorum. Teşekkürler iyi geceler...

#7 - 06.12.2020 20:55
Dikkatli bir şekilde izlediyseniz eğer araçlarının arka tekelerine doğru vuruyorum ve dengelerini kaybediyorlar. Dakika 1.25 gibi aracının sağ arka tekerine vurmaya çalışıyorlar eğer hasar bakımından bakarsan onların yaptığıda CR oluyor. Benim yaptığım normal bir şekilde PİT atmak herhangi bir kural ihlali göremiyorum. Ayrıca bir arkadaş şahitlik yaparken "Gece boyunca CR attılar" gibi bir tabir kullanmış, bu sadece abartıdan ibaret bu kovalamaca en fazla 15 dakika falan sürdü lütfen ceza almamız için yalancı şahitlik yapmasınlar. Onların aracına bir çok kez PİT atmamıza rağmen hala kaza rolüne uymuyorlar. Ben bizim herhangi bir kural ihlali yaptığımızı düşünmüyorum. Bu kovalamaca öncesinde de bu arkadaşlar "Agresif rol yapıp beni merdivenlerden aşağıya atmışlardı."

#8 - 06.12.2020 21:02
Dikkatli bir şekilde izlediyseniz eğer araçlarının arka tekelerine doğru vuruyorum ve dengelerini kaybediyorlar. Dakika 1.25 gibi aracının sağ arka tekerine vurmaya çalışıyorlar eğer hasar bakımından bakarsan onların yaptığıda CR oluyor. Benim yaptığım normal bir şekilde PİT atmak herhangi bir kural ihlali göremiyorum. Ayrıca bir arkadaş şahitlik yaparken "Gece boyunca CR attılar" gibi bir tabir kullanmış, bu sadece abartıdan ibaret bu kovalamaca en fazla 15 dakika falan sürdü lütfen ceza almamız için yalancı şahitlik yapmasınlar. Onların aracına bir çok kez PİT atmamıza rağmen hala kaza rolüne uymuyorlar. Ben bizim herhangi bir kural ihlali yaptığımızı düşünmüyorum. Bu kovalamaca öncesinde de bu arkadaşlar "Agresif rol yapıp beni merdivenlerden aşağıya atmışlardı."

Merdivenlerden attılar demiştim bu o merdiven... https://hizliresim.com/Ttl0jH
Bu da emote'suz bir şekilde NOOB-DM attıkları yer... https://hizliresim.com/SWWIg1

#9 - 06.12.2020 21:02
2 saat içerisinde savunmamı yapacağım.