Konu: Ardiona Blackwell-Kenneth Blankenship - İrelia Palacidium [NON-RP DRİVE + CR]  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.12.2020 21:33
Selam, beklettiğim için özür dilerim öncelikle, ben şahısın önüne kırmaya çalışıyordum fakat istemsizce yandan girdim. Sağa kırsam takibi kaybedebilirdim. İstemsizce olan bir şey çok bilinçli yapmışım gibi duruyor videoda fakat gerçekten öyle degil

#11 - 07.12.2020 00:38
@Flexman  Tüm savunmalar yapıldı şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 07.12.2020 00:45
İstemsizce olan birşey ama bilerek gibi duruyor.

Sen istemeden birinin aracına çarptın yani tamam kardeşim

#13 - 07.12.2020 11:37
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Videoda bulunan Irelia Placidium karakterinin beyaz Buffalo ile defalarca herhangi bir emote vermeden araca vurduğu, PIT atmaya çalıştığı görülüyor. PIT atıp videodaki siyah Sunrise'ı yoldan çıkartmaya, hasarlı hale getirmeye çalışıyor. Bu yüzden Car Ramming kapsamında cezalandırılacak. Videoda bulunan Ardiona Blackwell karakterinin beyaz Feltzer ile Irelia Placidium'n yaptığı gibi yaptığı çok net bir şekilde görülüyor. Bu yüzden Ardiona karakteri de Car Ramming kapsamında cezalandırılacak. Kenneth karakterine gelecek olursak kişi rolünü yapmaya çalışıyor, camı kırıyor vesaire... Camı kırdıktan sonra başka herhangi bir emote bildirmeden aracın yolcu koltuğuna yakın taraftaki kontaktan anahtarı çıkartmaya çalışıyor, bu da powergaming oluyor. Bu seferlik Kenneth karakterini uyarıyorum, tekrarında cezalandırılırsınız. Ek olarak kişilere karşı bir şikayetiniz mevcutsa kanıtlarınızla birlikte yeni bir şikayet oluşturun.

Şikayet kapatıldı.