Konu: Sawyer Bone - DM  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.12.2020 18:08
Yani bana DM şikayeti açtığın şikayette aslında kendinin mi DM yaptığını iddia ediyorsun? Şikayet gerektirecek bir durum yoktu, rol sunucu içerisindeki her şeyden üstündür. Orada yapılan şey şikayet ile değil rol içerisinde çözülebilecek bir şeydi. Sen gelip bana yumruk attın, ben de sana yumruk attım. Ama senin aksine ben gerekli emotemi verdim attığım ekran görüntüsünde görüldüğü üzere, rolü sergiledim yani. Missclick yaptığını belirtmen için sana gerekli zamanı verdiğimi hala söylüyorum. İki harf yazacaktın sadece ve bunu o saniyeler içerisinde yazmaktansa sağa sola yürümeye başladın. Ben de gerekli cevabı verdim.

#11 - 07.12.2020 05:02
Merhaba,

İletişim eksikliğinden kaynaklanan bir durum, @Peritowski karakterinizi tanımayan/aranızda düşmanlık vesaire olmayan biri emote vermeden vurmuşsa zaten bilerek ya da rol dahilinde yapmamıştır. Yanlış anladığınızda da saldırmadan önce karşı tarafla diyaloğa girseydiniz olayın sonucu buraya bağlanmazdı. İlk başta da belirttiğim gibi iletişim eksikliğinden kaynaklanan bir durum, bu seferliğine herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Tekrarı olursa tolerans gösterilmeyecektir.

Şikayet kapatıldı.