Merhaba. Ganton GYM içerisinde rol yapıyorduk. Şahıs karşıma gelip beni inceledikten sonra bana yumruk attı. Ben de bana yumruk atan kişiye kendimi savunmak için vurdum. Yumruğu attıktan sonra yanlışlıkla attığını belirten hiçbir şey söylemedi. Ben de önüne gelene yumruk atıp insanların can barını düşüren ve bundan zevk alan birisi olduğunu sandım ve bunu role yansıttım, ki o da role yansıtmamam gereken hiçbir şey söylemedi. Sürekli Roleplay kavramı içerisinde bana saldıran birisini etkisiz hale getirip nefsî müdafaa yapmış oldum. Eğer birisine sebepsiz yere yumruk atarsanız, size karşılık vermesi olasıdır.
Olayla ilgili gerekli ekran görüntüleri:Burada bana yumruk attığı için gerekli emotem ile birlikte şahsı etkisiz hale getirip kendimi koruyorum ve aynı zamanda da bana saldıran kişiye bir karşılık veriyorum:
Kendisi zaten yumruk attığını söylemiş şikayeti açıklarken ama ben yine de kanıtlamak adına şöyle bir ekran görüntüsü de atayım:
sol tık istemsizce tıklayarak arkadaşa yumruk attım
(Burada /karakter yazıp can değerimi göstermek istedim. Karakterimin dayanıklılık seviyesi 15 bu da 142 maksimum cana sahiptir demek oluyor. Karakter chatlogunda görüldüğü üzere canım bu değerin altına inmiş ki bu da bana vurduğunu kanıtlar. Öncesinde fulldü gerekli incelemeler ve log kayıtları yapılabilir ki eğer şüphe duyuluyorsa yapılmalı da, DM çok ağır bir itham.)