Konu: Overpowered Department  (Okunma sayısı 454 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.12.2020 00:22
Öncelikle selamlar,

PD'nin birden bire çok güç kullanması rahatsız ediyor. En ufak çatışmaya bile S.W.A.T ekipleri elinde M4 gibi silahlarla geliyor. İllegal rol yapanlara kaçma hakkı tanımıyorlar direkt camdan çıkıp tarıyorlar. PD aşırı derece güç kullanıyor. Realistik oynuyoruz ve real hayatta şimdiye kadar elinde ufak bir silahlı çatışmaya elinde M4 ''Carbine, 5.56 mm, M4'' silahla FBİ Rancher gibi yüksek araçlarla olay yerine giden bir departman görmedim. Onları geçtim peşlerken camdan çıkıp M4'le tarayan polis de görmedim.

PD'nin bu kadar güç kullanması engellenmeli!
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
itzniggaFedaisi, cimbom1905, Cross,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.12.2020 00:26
Karşılaştığım konu buydu ve bir kere değil bir çok kez yaşadım sadece çatışma değil kavgaya bile SWAT ekibi gidiyor. Eklemek isteyenler etiketleyerek altına yorum yapabilir yukarıdaki yazıyı günceleyeceğim.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
basaramadim.,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.12.2020 00:26
Katılıyorum, operasyonlar dışında M4 ve Swat ekibi kullanılmamalı, elbette 2020 yılının son çeyreğindeyiz, bazı suçlar artık polis yolu ile eskiye nazaran daha hızlı şekilde püskürtülebiliyor fakat illegal'lerin de eğlencesi bakımından bu durum gözardı edilebilir.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Cross,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 04.12.2020 00:31
Peki neden şehir içerisinde savaşıyorsunuz? Niçin illegal rollerinizi özenle yapmıyorsunuz da departmanın eline koz verip silahlarınızı kaybediyorsunuz? SWAT birimi normalde kendi bürosunda oturur ve acil çağrılara hazır bir şekilde çıkış sağlar. Normal devriyelerinde ise bizim VCPD'nin kodlamasıyla DELTA-GEORGE devriyesi olarak başlarlar. Sunucuda 500 kişiyi aşkın oyuncu bulunuyor, anlık olarak. Sadece kendinizin savaştığını düşünmeyin lütfen. Şehrin ortasında savaşıyorsanız her şeyi göze almış olmalısınız. Buna ek olarak CCTV bulunan bölgelerde dahi savaşıyorsanız bu sizin sorumluluğunuz altında, VCPD'nin overpowered olması ile alakalı değil. Bunların hepsine ek olarak; 1997 LA Hollywood shooting ve 2014 RCMP shooting olaylarından beri Kuzey Amerika’daki tüm polis departmanları standart devriyeler için uzun namlulu, polis departmanları ve şehir içi kullanım için özel olarak üretilmiş tüfekler kullanılmakta. Kısa özetle şehirin içerisinde savaşıyorsanız veyahut şehir içerisinde bile değil, şehir dışarısında bile çatışıyorsanız ve departmanın bundan haberi varsa oraya SWAT ekibini dahi yollar, ASU ekibini de çıkartır, keskin nişancı takımı da bölgeye yönelir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 04.12.2020 00:35
PD'de olanların tabikide karşı çıkacağını bekliyordum ve devamı gelecek. Bölge savaşları mevcut Idlewood'da ve artık yumruk yumruğa olacak bir savaş boyutundan çıktı. Ha bunların yanında geçen gün birisi ile brawl rolüne girdik sonra bir baktim SWAT ekipleri gelmiş elinde M4 geziniyorlar. Ufak bir kavga için SWAT ekibi çıkartıyorsunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.12.2020 00:40
SWAT ekibini sadece kavga için çıkartmıyoruz, böyle gözüküyor olabilir. SWAT normal devriyesini GEORGE birimi olarak yapar ve iki kişi olarak yapar, normal departman aracı ya da unmarked bir araç ile yapar. Eğer ki etrafta FBI Rancher ile gezen bir maskeli ekip görüyorsanız özel görevlendirme ile sokaktadırlar. Aranan kişiler, gelen ihbarlar, polislerin üzerine açılan ateşler... Bunları bir nebze olsun bitirdiklerinde sahada 15 dakika boyunca kalırlar, 15 dakika içerisinde başka bir iş bulup devam ederler. Şuan da VCPD üzerinde birçok memurun çaylaklık döneminden geçtiği unutmayalım. Idlewood ortasında 30 kişi kavga ederken genellikle departman izler, kavga bittikten sonra ya da bitmeye yakın bölgeye girerler. Bitmeye yakın girdikleri zaman direkt olarak şahısa değil, havaya birkaç el ateş edip kalabalığı dağıtırlar. O bölgede kalanlar korkusuzca departman üzerine yürüdüğü zaman direkt olarak kişiye uygulanır. Anlıyorum, bugün Idlewood'da bir şeyler yaşamışsınız fakat bunlar gayet kabul edilebilir şeyler. SWAT ekiplerinin acil müdehalede bulunabilmeleri için M4 ile dolaşmaları çok normaldir. Bir gün VCPD bünyesinde rol yapmak isterseniz bunların bir çoğu akademide, bir çoğuda saha içerisinde öğretiliyor.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 00:43 Scealten »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 04.12.2020 00:59
Bende katılıyorum.

-Polis rolleri gerçekleştiren dostlarımı kötülemek veya aşağılamak amaçlı değil bunlar, onları da anlıyorum, hırslarına yenik düşüp yakalama heyecanı veya o an ki adrenalin patlaması sonucu birçok hata yapılabilir. Aynı şekilde il-legal rolü yapan arkadaşlarımda yapabiliyor, bende dahilim elbette ki. Ama şuna bir çözüm getirilmeli diye düşünüyorum. Birçok suça göre daha az cezası olan suçlar, örneğin noss basmak hızlı araç kullanmak ya da kaza rollerinde kovalamaya döndüğünde büyük bir curcuna yaşanıyor. Bu tarz suçlar için çok fazla ekip arabası kovalamaya karışıyor ve işin tadı kaçıyor. Bu durumu şunu doğuruyor, genellikle non-rp sürüşlerde kovalanan, yani il-legal tarafına odaklanıyor ama birden çok ekip arabası olaya müdahale ettiğinde kovalayan ekip arabaları arasında yoğunluktan dolayı non-rp sürüş gerçekleşebiliyor. Birden fazla videoda/kovalamaca da denk geldim, bir birine çarpan iki ekip arabası isterse dört beş takla atsın sistemsel araçları bozulmadıysa kovalamaya devam ediyor, elbet de ki bir polis olarak kaçan suçluyu kovalamak çok zevklidir ama il-legal dostlarımıza fazla sonuç bırakılmıyor. O polislere şikayet açılabilir diyebilirsiniz ama o kovalamaca da emin olun SS aldığınızda o bir saniyelik donma anında etrafınıza çok fazla sayıda ekip arabası gelmiş olabiliyor. Tüm polis dostlarım yapıyor demiyorum, bilerek yapılıyor da demiyorum, demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Her insan hırsa kapılır hata yapabilir önemli olan bunu görüp dikkat etmektir.

-Bir de SWAT konusuna değinmek isterim, SWAT rolü yapan dostlarımız daha henüz az önce sıradan bir kovalama olayına geldiler. Geçtiğimiz günlerde de siyah bir sultan da 4 kişi İdlewood bölgesinde aranan bir dostumu almaya gelmişler ama 2 si oyundan düşmüş, diğer iki arkadaşın tekiyle konuşma fırsatım oldu. Yaptığının saçma bir davranış olduğunu belirttim. M4 ile iki kişi İdlegas'ın yanında aranan bir kişiyi uzun süre beklediler. Bence SWAT operatörlerinin uzun süren, ateşli silahların çekildiği, şehiri KAOS'a itecek olayların başladığı zaman görev başına geçmesi daha mantıklı.

-Umarım kimse yanlış anlamaz, iyi roller, iyi forumlar dilerim.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 04.12.2020 01:10
SWAT ekibini sadece kavga için çıkartmıyoruz, böyle gözüküyor olabilir. SWAT normal devriyesini GEORGE birimi olarak yapar ve iki kişi olarak yapar, normal departman aracı ya da unmarked bir araç ile yapar. Eğer ki etrafta FBI Rancher ile gezen bir maskeli ekip görüyorsanız özel görevlendirme ile sokaktadırlar. Aranan kişiler, gelen ihbarlar, polislerin üzerine açılan ateşler... Bunları bir nebze olsun bitirdiklerinde sahada 15 dakika boyunca kalırlar, 15 dakika içerisinde başka bir iş bulup devam ederler. Şuan da VCPD üzerinde birçok memurun çaylaklık döneminden geçtiği unutmayalım. Idlewood ortasında 30 kişi kavga ederken genellikle departman izler, kavga bittikten sonra ya da bitmeye yakın bölgeye girerler. Bitmeye yakın girdikleri zaman direkt olarak şahısa değil, havaya birkaç el ateş edip kalabalığı dağıtırlar. O bölgede kalanlar korkusuzca departman üzerine yürüdüğü zaman direkt olarak kişiye uygulanır. Anlıyorum, bugün Idlewood'da bir şeyler yaşamışsınız fakat bunlar gayet kabul edilebilir şeyler. SWAT ekiplerinin acil müdehalede bulunabilmeleri için M4 ile dolaşmaları çok normaldir. Bir gün VCPD bünyesinde rol yapmak isterseniz bunların bir çoğu akademide, bir çoğuda saha içerisinde öğretiliyor.

Şöyle bir durum var biz ekipçe uzun zamandır il-legal roller gerçekleştiriyoruz, bugüne kadar bir sürü silahımız polis tarafından ele geçirildi zaten. Hangi birliğimizde olursa olsun, aynı şekilde birçok farklı il-legal rol yapan ekipler de kaybetti. Silah kaybetmek de bir sorun yok. Hatta Petrucci birliğindeyken bütün silahlarımızı polis almıştı. Biz bugüne kadar böyle bir talep de bulunmadık yani konu açmadık. Ama son zamanlarda gerçekten her rolde PD üstünlüğü var, hep PD kazanıyor. Tabi ki üstünlüğü PD kurabilir ama il-legaller için kurtulma şansı olmadığın da bizler nasıl zevk alabilir ki?

-Diyeceklerim bu kadardı, umarım yanlış anlamazsın. İyi roller, iyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok