Bende katılıyorum.
-Polis rolleri gerçekleştiren dostlarımı kötülemek veya aşağılamak amaçlı değil bunlar, onları da anlıyorum, hırslarına yenik düşüp yakalama heyecanı veya o an ki adrenalin patlaması sonucu birçok hata yapılabilir. Aynı şekilde il-legal rolü yapan arkadaşlarımda yapabiliyor, bende dahilim elbette ki. Ama şuna bir çözüm getirilmeli diye düşünüyorum. Birçok suça göre daha az cezası olan suçlar, örneğin noss basmak hızlı araç kullanmak ya da kaza rollerinde kovalamaya döndüğünde büyük bir curcuna yaşanıyor. Bu tarz suçlar için çok fazla ekip arabası kovalamaya karışıyor ve işin tadı kaçıyor. Bu durumu şunu doğuruyor, genellikle non-rp sürüşlerde kovalanan, yani il-legal tarafına odaklanıyor ama birden çok ekip arabası olaya müdahale ettiğinde kovalayan ekip arabaları arasında yoğunluktan dolayı non-rp sürüş gerçekleşebiliyor. Birden fazla videoda/kovalamaca da denk geldim, bir birine çarpan iki ekip arabası isterse dört beş takla atsın sistemsel araçları bozulmadıysa kovalamaya devam ediyor, elbet de ki bir polis olarak kaçan suçluyu kovalamak çok zevklidir ama il-legal dostlarımıza fazla sonuç bırakılmıyor. O polislere şikayet açılabilir diyebilirsiniz ama o kovalamaca da emin olun SS aldığınızda o bir saniyelik donma anında etrafınıza çok fazla sayıda ekip arabası gelmiş olabiliyor. Tüm polis dostlarım yapıyor demiyorum, bilerek yapılıyor da demiyorum, demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Her insan hırsa kapılır hata yapabilir önemli olan bunu görüp dikkat etmektir.
-Bir de SWAT konusuna değinmek isterim, SWAT rolü yapan dostlarımız daha henüz az önce sıradan bir kovalama olayına geldiler. Geçtiğimiz günlerde de siyah bir sultan da 4 kişi İdlewood bölgesinde aranan bir dostumu almaya gelmişler ama 2 si oyundan düşmüş, diğer iki arkadaşın tekiyle konuşma fırsatım oldu. Yaptığının saçma bir davranış olduğunu belirttim. M4 ile iki kişi İdlegas'ın yanında aranan bir kişiyi uzun süre beklediler. Bence SWAT operatörlerinin uzun süren, ateşli silahların çekildiği, şehiri KAOS'a itecek olayların başladığı zaman görev başına geçmesi daha mantıklı.
-Umarım kimse yanlış anlamaz, iyi roller, iyi forumlar dilerim.