Konu: Silah elde etmenin çok kolay olması.  (Okunma sayısı 1891 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#100 - 17.12.2020 02:08
Sanırım CPT. Vice şehirden gitmiş ama yinede baron sistemi önerisi için AR-GE'yi en azından bir yetkili kapatana kadar açık tutacağım

Baron sisteminde de pek bir fark olacağını sanmıyorum. Sadece barona sağlam para kazandıracak bir sistem olacağına inanıyorum. Sevkiyatla gönderilen silahlar (AK-47, Deagle) zaten sunucuda sayı olarak az. Bunları da bir nevi baron olarak görülebilecek hood onayı olan birlikteki üst yetkililer bulabiliyor. Tüm silah işini bir kişinin eline bırakmak doğru olmaz. Baron sistemini desteklemiyorum.
Kesinlikle +1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#101 - 17.12.2020 10:27
Sanırım CPT. Vice şehirden gitmiş ama yinede baron sistemi önerisi için AR-GE'yi en azından bir yetkili kapatana kadar açık tutacağım

Baron sisteminde de pek bir fark olacağını sanmıyorum. Sadece barona sağlam para kazandıracak bir sistem olacağına inanıyorum. Sevkiyatla gönderilen silahlar (AK-47, Deagle) zaten sunucuda sayı olarak az. Bunları da bir nevi baron olarak görülebilecek hood onayı olan birlikteki üst yetkililer bulabiliyor. Tüm silah işini bir kişinin eline bırakmak doğru olmaz. Baron sistemini desteklemiyorum.
Baron sistemi demek Crafting oyuncularını rollerini öldürmek demek. Bu oyunculara yetenek sıfırlama ücretsiz olursa ancak mağduriyet giderebilir. Ayrıca baron rolleri sadece baronlara para kazandıran bir sistemi, zengini daha zengin yapmaya yarar. Arkadaşa katılıyorum, baron sistemini desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#102 - 17.12.2020 14:06
Yönetim niye yetenek sıfırlama versin ki? Bundan önce de CPT. Vice kalıcı değildi. Belirsiz zamanlarda gelir bir hafta kalır giderdi. Bütün sunucunun silahlanmış olması daha büyük bir mağduriyetti bence. İsabet olmuş..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#103 - 17.12.2020 14:20
Yönetim niye yetenek sıfırlama versin ki? Bundan önce de CPT. Vice kalıcı değildi. Belirsiz zamanlarda gelir bir hafta kalır giderdi. Bütün sunucunun silahlanmış olması daha büyük bir mağduriyetti bence. İsabet olmuş..
Arkadaşın kastı CPT Vice'in tamamen kalıcı olarak gitmesi bir daha gelmemesi, CPT.Vice sisteminin kalkmasını demek istiyor. Baron sistemi bu demek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#104 - 17.12.2020 15:31
Ben bunu iki ay önce söylediğimde linç yemiştim. Legalin bile eli silah tutuyor artık, destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#105 - 18.12.2020 00:08
Arkadaşın kastı CPT Vice'in tamamen kalıcı olarak gitmesi bir daha gelmemesi, CPT.Vice sisteminin kalkmasını demek istiyor. Baron sistemi bu demek.
Baron Valachi oluyor bu arada. Hood onaylı birlik değil. Şu an zaten sadece baronun verdiği silah türevleri var. Craft olayına ters bir şey olacağını düşünmüyorum. Genelde sunucularda bu şekilde işler, bilemiyorum ne anladınız da benim anladığım bu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#106 - 18.12.2020 00:47
Aslında Amerika da falan silahlanmak çok kolay bir olay fakat bunun bir oyun olduğunu düşünerek destekliyorum, insanlar silahı alınca polisi ya da başka şeyleri umursamadan ateş açabiliyor. Realite açısından bence de zorlaştırılmalı silaha erişim, yoksa bu şekilde legal il-legal rol yapan herkesi rahatsız etmeye başlayacak severdeki silaha kolay erişim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#107 - 18.12.2020 09:14
Baron Valachi oluyor bu arada. Hood onaylı birlik değil. Şu an zaten sadece baronun verdiği silah türevleri var. Craft olayına ters bir şey olacağını düşünmüyorum. Genelde sunucularda bu şekilde işler, bilemiyorum ne anladınız da benim anladığım bu.
Baron olan sunucularda silah üretimi rolü olmaz. Sadece silahları baron karşılar. Onaylı birlik olup olmaması önemli değil Baron'un. Admin tarafından belirlenir istenirse admin birliği bile sadece Baron olabilir. Silah üretilmediği sürece Crafting ile ne satabilirsin? En fazla maymuncuk falan. Baron sistemi silah üretiminin kalkması demektir. Genel tüm sunucularda böyle işler. Silah üretimi kalktığında crafting sisteminin bozulması demek oluyor. Baron dediğin şey anca sunucuda üretilmeyen silahları satmak için devrede olabilir. Ancak CPT.Vice'in kalıcı gitmesine sebep olmamalı. CPT.Vice'den alınan silahları satmamalı. Ancak gerçek Baron sisteminde her türlü silahı Baron sağlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#108 - 24.12.2020 02:46
Baron olan sunucularda silah üretimi rolü olmaz.
Neden? Bu kuralı kim koyuyor? Bu zamana kadar böyle olmuş olması, bundan sonra da böyle olmasını gerektirmez. 2010'dan kalma şu düşüncelerden lütfen kurtulun, eğer durum öyle gerektiriyorsa Ak-47 bile craftlarsın yani bu sunucunun insiyatifine kalmış bir şey. Sen ya da ben öyle istiyorum diye öyle olmak zorunda değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#109 - 24.12.2020 10:22
Desteklemiyorum, bu zamana kadar tanındık mafya ve çeteler hariç sadece 1 sivilde silah gördüm olanda kullanmıyor zaten gerek yok...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok