Konu: Silah elde etmenin çok kolay olması.  (Okunma sayısı 1896 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#80 - 06.12.2020 05:17
Gerçekten bu konuda ne kadar haklı olduğumu bugün tekrardan anladım, 1-1.5 aydır IC olarak tanıştığımız karaktere sırf "Korkak" dediğim için üç kişinin shotgun marka silahlarla sokakta peşimden koşmaları tüm olayı açıklıyor bence...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 06.12.2020 11:10
Destekliyorum, legal karakter yönetsem de az çok konuya hakimim önüne geçilmeli.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 06.12.2020 12:03
Gerçekten bu konuda ne kadar haklı olduğumu bugün tekrardan anladım, 1-1.5 aydır IC olarak tanıştığımız karaktere sırf "Korkak" dediğim için üç kişinin shotgun marka silahlarla sokakta peşimden koşmaları tüm olayı açıklıyor bence...

E birader bu olayları birkaç kişinin yapmasıyla tüm illegalleri kıyaslıyorsan sunucuda rol bilmeyip "abi gel banka soyalım" gibi dolanan herifler var, sunucuyu bıraktığındada bu herifleri görünce "LOWRP SUNUCU, ROL ÖĞRETİLMESİ LAZIMH HERKESE" mi diyeceksin?

Çok ciddiyim sizi anlamıyorum, Kasım 2019dan beri oynadım, ne sokakta gezerken mermi yedim ne de çatışma ortasında bana ateş ettiler. Bisikletinizi çatışmanın ortasından sürüp biryere götürüyorsunuz ve ateş alıncada ağlamaya başlıyorsunuz. Bunu da tüm illegalleri kapsayacak bir saçma AR-GE ile kapatmaya çalışıyorsunuz. Oğlum sanki bütün il legal oyuncular yoldan geçenleri tarıyor, sizin amacınız ne ya? İllegal rollere geçtiğinden itibaren bu tür şeyleri aşırı saçma bulacağına eminim. 3-4 saat rol yapıp hep şikayet açmak zorunda kalıyorsan bence kendinde bir sorun aramalısın. 2019dan beri açtığım şikayet sayısı 5i geçmez. Rol yapmak isteyen her türlü yapar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 06.12.2020 13:07

Yapman gereken çok basit. Bknz: Oyuncu Şikayetleri
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 06.12.2020 13:21
İnsanlar silahı en son seçeneğe koymalı, silahın fazla olup olmamasıyla alakalı değil. Silah almak kolay mı? Evet. Biraz zorlaştırılabilir. Silah almak ve üretmek aynı şey değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#85 - 06.12.2020 14:04
Merhaba, ikinci kez bu argeye yorum atacağım ama önce şunu belirteyim. Arge konusu açılır, insanların fikirleri alınır. Desteklenir veya desteklenmez, daha sonra yönetim gelip eklenecek veya eklenemeyecek şeklinde argeyi bitirir. Gördüğüm üzere Arge 9 sayfa olmuş. Bunun sebebide yapılan her yoruma arge sahibinin yanıt yazması. Şunu belirteyim hiç hoş bir davranış değil, açılan argeyi herkes desteklemek zorunda değil.
Daha sonra gelelim arge ile ilgili yoruma. Sunucuda silah elde etmenin 2 yolu var. 1. yolu craftlamak. 2. yolu craftlayanlardan satın almak. Şimdi şöyle bir şey var. Bir oyuncu 1 ayda sadece 1 silah elde edebiliyor. Ve bu silahı elde edebilmesi için craft seviyesinin 6 olması gerekiyor. Bunu yapana kadar zaten büyük bir zaman geçiyor. 6. seviye crafta ulaşan oyunuda craft yapıp CPT. Vice'a gidiyor ve buradada 1 aylık bekleme süreci oluyor. Bu sistem gayet yerinde ve oturaklı bence. Pmlere kabaca göz gezdirdiğim üzere DM konusunda bir rahatsızlığınız var. DM diye tabir edilen kuralın silahla bir alakası yoktur. Kuralın açıklamasını aşağıya bırakıyorum.
Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir.
Kuraldada belirtildiği üzere DM olarak geçen ihlal silahlada yapılabilir, sopaylada, yumruklada. Eğer bir olayda DM olduğunu düşünüyorsanız bu konuda şikayet açabilirsiniz. Şikayet açmak zor bir şey değil, maksimum 5 dakikanızı alır. Silah kullanımından şikayetçi durumdaysanızda bunu rolde devam ettirin. Gidin oluşum liderinize şu bana sıktı diyin, IC olarak sıkan adam bulunsun, birlik lideriyle görüşme sağlansın, olay çözülsün. Ben illegal rolü yaparken böyle bir yol izliyordum. Ha çevrem yok diyorsanızda VCPD var, gelin ifade verin gereken zaten yapılır. Çözümü çok yanlış yerlerde arıyorsunuz. Argeyi DESTEKLEMİYORUM.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 06.12.2020 15:34

E birader bu olayları birkaç kişinin yapmasıyla tüm illegalleri kıyaslıyorsan sunucuda rol bilmeyip "abi gel banka soyalım" gibi dolanan herifler var, sunucuyu bıraktığındada bu herifleri görünce "LOWRP SUNUCU, ROL ÖĞRETİLMESİ LAZIMH HERKESE" mi diyeceksin?

Çok ciddiyim sizi anlamıyorum, Kasım 2019dan beri oynadım, ne sokakta gezerken mermi yedim ne de çatışma ortasında bana ateş ettiler. Bisikletinizi çatışmanın ortasından sürüp biryere götürüyorsunuz ve ateş alıncada ağlamaya başlıyorsunuz. Bunu da tüm illegalleri kapsayacak bir saçma AR-GE ile kapatmaya çalışıyorsunuz. Oğlum sanki bütün il legal oyuncular yoldan geçenleri tarıyor, sizin amacınız ne ya? İllegal rollere geçtiğinden itibaren bu tür şeyleri aşırı saçma bulacağına eminim. 3-4 saat rol yapıp hep şikayet açmak zorunda kalıyorsan bence kendinde bir sorun aramalısın. 2019dan beri açtığım şikayet sayısı 5i geçmez. Rol yapmak isteyen her türlü yapar.
Öncekikle bunu yapan adamlar kırk level "BİRADER" ve hatırladığım kadarıyla bu dunucuda sadece bir kere şikayet açtım "OĞLUM".
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#87 - 06.12.2020 15:39
Merhaba, ikinci kez bu argeye yorum atacağım ama önce şunu belirteyim. Arge konusu açılır, insanların fikirleri alınır. Desteklenir veya desteklenmez, daha sonra yönetim gelip eklenecek veya eklenemeyecek şeklinde argeyi bitirir. Gördüğüm üzere Arge 9 sayfa olmuş. Bunun sebebide yapılan her yoruma arge sahibinin yanıt yazması. Şunu belirteyim hiç hoş bir davranış değil, açılan argeyi herkes desteklemek zorunda değil.
Daha sonra gelelim arge ile ilgili yoruma. Sunucuda silah elde etmenin 2 yolu var. 1. yolu craftlamak. 2. yolu craftlayanlardan satın almak. Şimdi şöyle bir şey var. Bir oyuncu 1 ayda sadece 1 silah elde edebiliyor. Ve bu silahı elde edebilmesi için craft seviyesinin 6 olması gerekiyor. Bunu yapana kadar zaten büyük bir zaman geçiyor. 6. seviye crafta ulaşan oyunuda craft yapıp CPT. Vice'a gidiyor ve buradada 1 aylık bekleme süreci oluyor. Bu sistem gayet yerinde ve oturaklı bence. Pmlere kabaca göz gezdirdiğim üzere DM konusunda bir rahatsızlığınız var. DM diye tabir edilen kuralın silahla bir alakası yoktur. Kuralın açıklamasını aşağıya bırakıyorum.
Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir.
Kuraldada belirtildiği üzere DM olarak geçen ihlal silahlada yapılabilir, sopaylada, yumruklada. Eğer bir olayda DM olduğunu düşünüyorsanız bu konuda şikayet açabilirsiniz. Şikayet açmak zor bir şey değil, maksimum 5 dakikanızı alır. Silah kullanımından şikayetçi durumdaysanızda bunu rolde devam ettirin. Gidin oluşum liderinize şu bana sıktı diyin, IC olarak sıkan adam bulunsun, birlik lideriyle görüşme sağlansın, olay çözülsün. Ben illegal rolü yaparken böyle bir yol izliyordum. Ha çevrem yok diyorsanızda VCPD var, gelin ifade verin gereken zaten yapılır. Çözümü çok yanlış yerlerde arıyorsunuz. Argeyi DESTEKLEMİYORUM.
Öncelikle kimsenin yaptığı yoruma 'Haksızsın, yalan" gibi cevapler vermedim, yazdığın cümlelerde BANA GÖRE haksız olan yerlerini belirttim ve ne sizin, ne yöneticilerin destekleyip, desteklememesini etkileyen bir durum değil, burada bir konu tartışıyoruz, cevap vermemin gayet normal olduğunu düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#88 - 06.12.2020 15:46

Öncelikle kimsenin daha eski olduğu pek önemli bir konu değil ve kimseyi zan altında bırakmak istemem ama forum hesabımıza bakınca sanki sadece kasım ayında kayıt olmuşsunuz gibi geliyor...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#89 - 06.12.2020 21:29
İllegal rol yapanların bu hoşuna gitmeyecektir ama benim görüşüm olumlu. Ali kardeşime direkt olarak katılıyorum, eskiden bir pompalı almak için çırpınırken, şimdi rol yaptığımız bölgeye gelip "Pompalı marka silah satıyorum, ilgilenen var mı?" gibi bir çok soru karşıma çıkıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok