Konu: Silah elde etmenin çok kolay olması.  (Okunma sayısı 1977 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#50 - 01.12.2020 20:42
Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 01.12.2020 21:39
Desteklemiyorum, size kolay geliyor muhtemelen silah elde etmek.
Piyasadaki silahlar aşırı pahalı ve CPT. Vice 1 ay bekletiyor bir silah için. Sunucunun silah edinme sistemi fazla düzensiz olduğunu düşünüyorum.(CPT Vice gidip geliyor, kalıyor süreleri uzuyor vs.)
Baron sistemine geçilmesi veya bir karakterin yalnızca 30-40K karşılığında tek silaha sahip olup PD'ye kaptırdıkça 5-10K karşılığında yenilenmesi daha makul görür bir sistem gibi geliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 01.12.2020 21:50
Bence IC cezalar artmalı sonuçta elinde silah varsa birini öldürmeye gidiyorsundur.

500-1000'dk arası jail yemeli silah bulunduranlar,
Silahı ateşleyenler 1000-1500 illegale zülum!
 ::) :-X :-[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 01.12.2020 21:54
Şahsen legal bir rol yapıyorum, önceden bunu belirterek fikrimi söyleyeceğim. Bence silahın zaten aşırı zor ulaşılabilir bir şey olması gerçekçi değil, hele ki Amerika Birleşik Devletlerinde. Yani silah bulmak zor olmamalı. Silahı elbet parası olan ve illegal mecralarda ufak da olsa aktivitesi olan karakterler bu silahlara zaten ulaşabilmeli. Burada olay bu silahı doğru kullanmak. Zaten ruhsatsız bir silahı nasıl kullanacağını bilmeyen insanlar kolayca yakalanacaktır, sorun yok bence.

Kesinlikle. Mevcut sistemin yeterli olduğunu düşünüyorum. Sürekli DM ve silah satışı yapıldığından dem vuran arkadaşların rol ortamını ve arkadaşlarını değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Silah elde etmek çok zor olmasa bile mevcut durumu yeterli buluyorum. Desteklemiyorum.
Sanırım sivil rol yapıyorsunuz, tanımadığın bir adam gelip saçma bir konu için silah çekince illegal rol yaptığım için polise gidemiyorum, bulunduğum birlik ve sunucunun kurallarını hesaba katarak karşılık veremiyorum.

Saçma bir konu için silah çekmek zaten DM kural ihlalidir. Bu konuda şikayet oluşturabilirsiniz. Sunucuda silah edinmek halihazırda zor zaten, daha da zorlaştırırsak iyice gerçeklikten çıkacak. İnanın silah edinmesi bu kadar zahmetli başka bir sunucu yok. Bu ortamdan ben de çok memnunum ama iyice cılkını çıkartmaya gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 01.12.2020 22:13
Kolay mı? Bana sorarsanız silah bulmak fazlasıyla zor ama kaptırmak kolay. Diyelim silahlarını eve koydun. Hırsız kapıyı kırdı girdi, sonra polis geldi ve silahlara el koydu. Bunun gibi onlarca senaryo var, saklamak imkansıza yakın bir iş. Zaten bir ayda geliyor. Bana kalırsa silah ammu-nation'da satılsın. Gereksiz DM yapanlar da banlansın. İlk 1 ay çok dm olur, sonra normale döner.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 01.12.2020 22:45
Kolay mı? Bana sorarsanız silah bulmak fazlasıyla zor ama kaptırmak kolay. Diyelim silahlarını eve koydun. Hırsız kapıyı kırdı girdi, sonra polis geldi ve silahlara el koydu. Bunun gibi onlarca senaryo var, saklamak imkansıza yakın bir iş. Zaten bir ayda geliyor. Bana kalırsa silah ammu-nation'da satılsın. Gereksiz DM yapanlar da banlansın. İlk 1 ay çok dm olur, sonra normale döner.
Evet, dediğim gibi Deagle ve Ak-47 gibi craft edilemeyen silahlar harici çok kolay.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 02.12.2020 01:01
Desteklemiyorum, size kolay geliyor muhtemelen silah elde etmek.
Piyasadaki silahlar aşırı pahalı ve CPT. Vice 1 ay bekletiyor bir silah için. Sunucunun silah edinme sistemi fazla düzensiz olduğunu düşünüyorum.(CPT Vice gidip geliyor, kalıyor süreleri uzuyor vs.)
Baron sistemine geçilmesi veya bir karakterin yalnızca 30-40K karşılığında tek silaha sahip olup PD'ye kaptırdıkça 5-10K karşılığında yenilenmesi daha makul görür bir sistem gibi geliyor.
Baron dışında dediğiniz şeylerin gerçekçilikten uzak olup, durumu daha vahim kılacağını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 02.12.2020 01:36
Burda tepki aslında silaha değilde o silahla kurtlar vadisi çekenlere gibi, kurunun yanında yaşta yanmasın. Desteklemiyorum, DM cezaları arttırılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 02.12.2020 02:21
Destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 02.12.2020 03:29
Kolay olsun. Ki değil. Zor olunca ne olacak. DM yapanlar cezalandırılıyor zaten.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns, Lynx,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok