Konu: Silah elde etmenin çok kolay olması.  (Okunma sayısı 1910 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#70 - 04.12.2020 12:18
Katılıyorum, ne kadar çok silah alımı kolaylaştıysa şehirdeki çatışmalar da artıyor, kendi halindeki adama bile sıkıyorlar. VCPD silahlara el koyuyor fakat elde etmek kolay olduğundan silahı alıyorlar, sadece süreç zorluyor onları.
akıl var mantık var neden kendi halinde ki bir adama durduk yere sıksınlar? eğer durduk yerede sıkıyorsalar zaten cezalarını alıyorlar. insanlar 1 silahı elde etmek için 1 ay bekliyor neredeyse. ki başka bir oyuncudan parayla satın almak istede işe gideni var, vakti olmayan var. günde 1-2 saat giren insan rol yapmak için mi oynayacak yoksa 70k lık silah için para mı kasacak?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#71 - 04.12.2020 13:42
legalde legal kalsın almasın silah o zaman tüm sorun legalin silah edinmesi mi? cpt vice gelmeden de önce istesem legal karakter açıp birinden silah bulurdum, çok zor birşey değil yani.
Eskiden illegal bir birlikte olmadan dışarıdan silah bulmak çok zordu, hatta bazen illegal bir birlikte olduğunuz halde bile bulamıyordunuz, kesinlikle dediğiniz şey saçma ve mantıken silah bulabilecek kapasitede bir karakterin o zamanlar legal olduğunu savunmak gerçekten saçma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#72 - 04.12.2020 15:20
DM artar diyen çok fazla kişi olmuş ben bu sunucuya şubat yada mart ayında başladım ve hala oynuyorum. O zamandan bu zamana kadar sadece 1 kere dm'ye maruz kaldım ve kişiler cezalarını aldılar. Silahın fazla olması ne dm olaylarını arttırır nede başka bir şey. Zaten sunucuda illegal rol yapanlar bana kalırsa zorlanıyor(içerik çıkartma, pd baskınları vb) birde üstüne silahları azaltmak tamamen illegaller için zulüm olur. Dm'e mi maruz kaldınız? Şikayet açın, kaza rolünde silah mı çekti? Şikayet açın. Şikayet açmak bu kadar zor olmamalı, dediğim gibi silahları azaltmak hiçbir şeye yaramayacaktır.
100
5
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
cante, Noptech, OrionLudus, phobia, et yiyen çiçek,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
OrionLudus, phobia, cante, et yiyen çiçek,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#73 - 05.12.2020 04:54
DM artar diyen çok fazla kişi olmuş ben bu sunucuya şubat yada mart ayında başladım ve hala oynuyorum. O zamandan bu zamana kadar sadece 1 kere dm'ye maruz kaldım ve kişiler cezalarını aldılar. Silahın fazla olması ne dm olaylarını arttırır nede başka bir şey. Zaten sunucuda illegal rol yapanlar bana kalırsa zorlanıyor(içerik çıkartma, pd baskınları vb) birde üstüne silahları azaltmak tamamen illegaller için zulüm olur. Dm'e mi maruz kaldınız? Şikayet açın, kaza rolünde silah mı çekti? Şikayet açın. Şikayet açmak bu kadar zor olmamalı, dediğim gibi silahları azaltmak hiçbir şeye yaramayacaktır.
Şikayet veya herkesin silah çekmesi rolü keyifsiz kılıyor, ayrıca günde 2-3 saat yaptığım rol sürecinde şikayetle uğraşmak keyifli değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#74 - 05.12.2020 07:37
silah bulmak kolaydı, şuan daha kolay. Bunun önüne geçilmesi için bir önceki dönemde olduğu gibi tüm silahların sıfırlanması gerekir ve bunuda kimse istemez. Bana kalırsa gerek yok. Silahların çoğalması kimin deathmatcing'e yatkın olup olmadığınıda ortaya çıkartıyor bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#75 - 05.12.2020 09:04
Arkadaşlar, illegal üzerinde legal gibi rahat para kasamıyoruz, gerçekçi illegal karakter yöneten kimse gidip balık kasmaz. Bu engin bilgilerinizi bizimle paylaşırken empati yapmaya özen gösterin. Shotgun fiyatları 70k civarı Uzi almak isteyen kişi 50-55k üzerinden Uzi alınıyor. Bunların sadece gelişi 1 ayı geçkin bir sürede geliyor. Bunları göz önünde bulundurun

With a crime rate of 42 per one thousand residents, Miami has one of the highest crime rates in America compared to all communities of all sizes - from the smallest towns to the very largest cities. One's chance of becoming a victim of either violent or property crime here is one in 24.
« Son Düzenleme: 05.12.2020 09:17 poison the taliban »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#76 - 05.12.2020 11:15
Ben bunu iki ay önce söylediğimde linç yemiştim. Legalin bile eli silah tutuyor artık, destek.

Hmm.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#77 - 05.12.2020 12:45
Aslında silah elde etmek çok kolay değil. Craft yeteneğini 6 yaptıktan sonra, silahı satın alacak paraya ulaşabilmek ekstra olarak silahın gelişini beklemek gerçekten çok uzun ve sancılı bir süreç. Eğer silahı satın alan oyuncu, mantıksız bir şekilde silah kullanımı yapıp silahını kaptırıyorsa o onun bileceği bir davranış. Fakat burada dert yanılan şey DM'nin azaltılması gibi. DM kavramı pek bilinmiyor gibi. Her silah çekip ateşleyen DM yapmış olmuyor. DM kural ihlalidir. DM yapan oyuncular cezalandırılırlar zaten. Bunun için dert yanmanıza gerek yok. SS alın, şikayet açın olsun bitsin.

Silahlandırılmanın azaltılması, VCPD oluşumunun oyundan keyif almamasına, çok basit şeylerde 10-20 ekip gelmesine yol açacaktır. Zaten silah bulmanın bu kadar zor olduğu bir zamanda bir de bu gelirse savaşlar oklarla mızraklarla yapılacak gibi. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#78 - 05.12.2020 14:37
Amerikaya gitsem silahlanmaya zor rastlarım diyenler var fakat 2020 yılında öbür yıllara oran ile amerikada %80 silahlanmanın arttığını bilmiyorlar.

Birisi hatalı bir rol yapınca bütün illegalleri etkilemek için böyle bir şeye girişmenize gerek yok arkadaşlar, şikayet açabiliyorsunuz. Bir mafyanın tek baskında bütün silahlarını kaybetmesi tamamen saçmalık.

Dürüst olalım, yoldan geçerken "uza" diyip size ateş eden kaç kişiye rastladınız? bu bir veya ikidir. Bu olay yaşandı diye tüm il legal oyuncuların silahlarını azaltma girişiminde bulunmanız olayları tetiklemekten başka bir şey değil.
Ayrıca belki de bunu en son söyleyecek kişiyimdir, 2019 Kasımda sunucuya başladım, şu ana kadar elime tek silah geçmedi. 60 gündür Kasparovdayım hiç silah kullanmadım ve sizin söylediğiniz hiç bir olayla da karşılaşmadım şu ana dek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#79 - 05.12.2020 14:44
destekliyorum onaylı birliklerin silah satışı ya da tekrardan Valachi sisteminde dönülmesinin taraftarıyım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok