Konu: PD ye olağan üstü olan yetkiler  (Okunma sayısı 698 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2020 14:59
Bu gün PD'nin ayrıcılıklarından olan ve beni aşırı derecede rahattsız eden burumlardan bahsedeceğim.
-Aracın bakımının bitmemesi
-Benzininin bitmemesi
-Beagbang'ın tek vuruşta yere sermesi

Hele ki son madde, illegallere fazlasıyla haksızlık oluyot bir çözüm buunması lazım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 30.11.2020 15:08
Selam, beanbang zaten etkisiz hale getirmek için plaatik mermi shotgun gibi bir şeyin içine konuluyor ve şiddetli bir şekilde adama sıkılıyor. Adamda acı çektiği için koşamıyor. Hulk değilsin sonuçta.

Diğer ikisi gelebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.11.2020 15:14
Selam, benzin konusunda çok haklısınız. Bu konuda ben de kendimi sorguluyordum, bu aracın benzini neden bitmiyor diye. Umarım yetkililer bir çare bulabilir. İyi forumlar dilerim.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 30.11.2020 15:25
 Merhabalar, her ay açılan vcpd argelerinden biriyle karşı karşıyayız.

Beanbag zaten sizi etkisiz hâle getirmek için kullanılan bir şey, bacağınıza sıkılan bir plastik mermi (çocukların sokakta sıktığı boncuk tabanca gibi düşünmeyin lütfen) sizin hareketinizi gerçekte de zaten çok kolay bir şekilde kısıtlar. Buna basit bir örnek vereceğim kalçanızın yan kısımlarına birisinin diziyle şiddetli bir şekilde vurduğunu düşünün (bu şakaya herkes maruz kalmıştır). Nasıl şiddetli bir acı çekiyorsunuz değil mi? Şimdi bu anlattığım hareketle, plastik bir merminin bacaklarınıza sıkıldığını karşılaştırmanızı istiyorum. Bence bu beanbag sistemi gayet yerinde.

Araç bakımı bitmeme konusunda da departmanda oyuncu bazında değil, rolsel olarak çalışan bir kısımda var. Devriye sonlarında araçları departman garajına bıraktığımızı ve teknisyenlerin araçların bakımlarını yaptığını düşünün. Siz herhangi bir ülkede bir polis aracının sivil bir tamirhaneye gidip bakım yaptırdığını gördünüz veya işittiniz mi? Sanmıyorum.

Aracın benzininin bitmemesi konusunda haklısınız size bu konuda hak veriyorum. Fakat diğer iki maddenin gerekli açıklamasını yaptığımı düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 30.11.2020 15:26

Bakım işini de yukardaki resim ile açıklayabiliriz, gelelim Beanbag'e: Beanbag zaten herhangi birisini etkisiz hale getirilmek için kullanılıyor, az ölümcül güç kullanımına giriyor zaten, bacağa sıkılır ve şahısın kaçması neredeyse mümkün değildir, direnirse bir daha sıkılır ve etkisiz hale getirilir. Hulk gerçek olabilir mi sence?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.11.2020 15:28
Selam, Lynx real-time system inc.
  PD araçlarının benzini, bakımları sürekli olarak yapılan bir şey. Çok çok nadir de olsa motoru arızalanma gibi şeyler belki(?) olabilir. Benzin konusunda ise araçlar departman garajındayken benzini full olup saha içerisinde, devriye esnasında benzini git gide azalabilir. Bu maddede sana katılıyorum. Beanbag konusunda ise ne yazık ki katılamayacağım, beanbag boncuklu tabanca değil, youtube'da bunla ilgili bir sürü video var. Çok çok nadir karşı koyulur, bunu da sampa yansıtırsak powergaminge girer.  Diğer maddeler içinse görüşlerim dediğim gibi lynx real-time system inc. iyi eğlenceler.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 30.11.2020 15:48
hepsi pdde olması gereken temel şeyler. çok bir üstünlük de sağladığı yok, değişeceğini düşünmüyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 30.11.2020 15:52

Beanbag zaten sizi etkisiz hâle getirmek için kullanılan bir şey, bacağınıza sıkılan bir plastik mermi (çocukların sokakta sıktığı boncuk tabanca gibi düşünmeyin lütfen) sizin hareketinizi gerçekte de zaten çok kolay bir şekilde kısıtlar. Buna basit bir örnek vereceğim kalçanızın yan kısımlarına birisinin diziyle şiddetli bir şekilde vurduğunu düşünün (bu şakaya herkes maruz kalmıştır). Nasıl şiddetli bir acı çekiyorsunuz değil mi? Şimdi bu anlattığım hareketle, plastik bir merminin bacaklarınıza sıkıldığını karşılaştırmanızı istiyorum. Bence bu beanbag sistemi gayet yerinde.

Araç bakımı bitmeme konusunda da departmanda oyuncu bazında değil, rolsel olarak çalışan bir kısımda var. Devriye sonlarında araçları departman garajına bıraktığımızı ve teknisyenlerin araçların bakımlarını yaptığını düşünün. Siz herhangi bir ülkede bir polis aracının sivil bir tamirhaneye gidip bakım yaptırdığını gördünüz veya işittiniz mi? Sanmıyorum.

Aracın benzininin bitmemesi konusunda haklısınız size bu konuda hak veriyorum. Fakat diğer iki maddenin gerekli açıklamasını yaptığımı düşünüyorum.

"Plastik" İl-Legaller, gerçek mermi sıkıyor? neden etksiz hâle gelmiyor?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 30.11.2020 15:54

Bakım işini de yukardaki resim ile açıklayabiliriz, gelelim Beanbag'e: Beanbag zaten herhangi birisini etkisiz hale getirilmek için kullanılıyor, az ölümcül güç kullanımına giriyor zaten, bacağa sıkılır ve şahısın kaçması neredeyse mümkün değildir, direnirse bir daha sıkılır ve etkisiz hale getirilir. Hulk gerçek olabilir mi sence?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok