Konu: PD ye olağan üstü olan yetkiler  (Okunma sayısı 697 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.11.2020 17:36
Beanbag dediğimiz plastik mermi ateşleyen silahları oyuncak silah olarak düşünmeyi bırakmalısınız. Wikipedi'ye baksanız bile Beanbag'e "Küçük baton mermileri" dendiğini görürsünüz ki baton bile gerçekten can yakıcı bir ekipmandır. Shotgun + baton mermilerinin de ne kadar zarar verici olacağını siz düşünün, birkaç videoya göz atarsanız bile ( tek olmasa bile 2 vuruşta ) rahatlıkla ( ateş edildiği bölgeye göre değişir ) kalıcı/geçici hasar bırakabilir.

Benzin konusunda Democrituss'un da dediği gibi, departmanda bütün PD araçlarının bakımları düzenli olarak yapılır, hiçbir PD bakımsız araçla sahaya çıkmıyor. Flaviano'nun da dediği gibi benzin aslına bakarsanız fazla üstünlük sağlamıyor. Sunucuda bir saat süren kovalamacalar da oldu, benzin miktarınız düşükken bir kovalamacaya girmeniz sizin sorununuz, PD'nin değil.
100
7
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ihsan, TheVirtuoso, AlyX, Rousseau, Nickles, kinginthenorth, Mnemosyne,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Cydorn, TheVirtuoso, AlyX, Rousseau, Nickles, Mnemosyne,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 30.11.2020 17:50
PD'nin realistik açıdan bakacak olursan da her zaman bir üstünlüğü var, aynı şekilde bir rol yapma oyunu oynuyoruz. VCPD'nin sunucuda bir üstünlüğü olmazsa rol yapmayı bırakıp cop chase veya TDM oynamaya başlarız.
« Son Düzenleme: 30.11.2020 18:11 southliberty »
100
3
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
rapperz aka pdgod, acarsthefinest, kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Vigilante, Rousseau,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 02.12.2020 02:01
Merhabalar, her ay açılan vcpd argelerinden biriyle karşı karşıyayız.

Beanbag zaten sizi etkisiz hâle getirmek için kullanılan bir şey, bacağınıza sıkılan bir plastik mermi (çocukların sokakta sıktığı boncuk tabanca gibi düşünmeyin lütfen) sizin hareketinizi gerçekte de zaten çok kolay bir şekilde kısıtlar. Buna basit bir örnek vereceğim kalçanızın yan kısımlarına birisinin diziyle şiddetli bir şekilde vurduğunu düşünün (bu şakaya herkes maruz kalmıştır). Nasıl şiddetli bir acı çekiyorsunuz değil mi? Şimdi bu anlattığım hareketle, plastik bir merminin bacaklarınıza sıkıldığını karşılaştırmanızı istiyorum. Bence bu beanbag sistemi gayet yerinde.

Araç bakımı bitmeme konusunda da departmanda oyuncu bazında değil, rolsel olarak çalışan bir kısımda var. Devriye sonlarında araçları departman garajına bıraktığımızı ve teknisyenlerin araçların bakımlarını yaptığını düşünün. Siz herhangi bir ülkede bir polis aracının sivil bir tamirhaneye gidip bakım yaptırdığını gördünüz veya işittiniz mi? Sanmıyorum.

Aracın benzininin bitmemesi konusunda haklısınız size bu konuda hak veriyorum. Fakat diğer iki maddenin gerekli açıklamasını yaptığımı düşünüyorum.

"Plastik" İl-Legaller, gerçek mermi sıkıyor? neden etksiz hâle gelmiyor?
Bu kadar gerçekçilik arıyorsanız, otomatik ck sistemi gelsin, tek mermide ölelim. Bu sizi tatmin eder mi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 02.12.2020 09:36
Hard RP olduğu için realistik düşünmek gerekiyor. Benzinlerinin bitmesi gerekiyor, ücretsiz benzin alabilirler belli istasyonlardan, üstünlük sağlaması yada sağlamaması önemli değil gerçekte olması gereken bu NON-RP oluyor diğer türlü. Araç bakım olaylarına gelirse rolsel olarak gece saatlerinde PD araçlarına bakım yapılabilir diye düşünebiliriz gereksiz. Beanbag olayına gelirsek, beanbag için geçerli bir sebebi olmalı yoksa IC şikayet edilğinde büyük yaptırımları var. Çünkü beanbag kalıcı hasar bile verebilen bir silah, gereksiz yere ateşlendiğinde ve kişi de kalıcı hasar oluşmuşsa polise dava açabiliyor. büyükte tazminat alabiliyor. Beanbagın etkisinin değişmesini mantıklı bulmuyorum ama ateşlemek için çok geçerli sebep olmalı öyle her rolde sıkabilecek bir silah değil ne yazık ki.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 02.12.2020 12:04
Siz herhangi bir ülkede bir polis aracının sivil bir tamirhaneye gidip bakım yaptırdığını gördünüz veya işittiniz mi? Sanmıyorum.

İzmir 6. Sanayi sitesinde 5 dükkanın 1 inde polis aracı görebilirsiniz saygılar  :D :D

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 02.12.2020 12:23
Hard RP olduğu için realistik düşünmek gerekiyor. Benzinlerinin bitmesi gerekiyor, ücretsiz benzin alabilirler belli istasyonlardan, üstünlük sağlaması yada sağlamaması önemli değil gerçekte olması gereken bu NON-RP oluyor diğer türlü. Araç bakım olaylarına gelirse rolsel olarak gece saatlerinde PD araçlarına bakım yapılabilir diye düşünebiliriz gereksiz. Beanbag olayına gelirsek, beanbag için geçerli bir sebebi olmalı yoksa IC şikayet edilğinde büyük yaptırımları var. Çünkü beanbag kalıcı hasar bile verebilen bir silah, gereksiz yere ateşlendiğinde ve kişi de kalıcı hasar oluşmuşsa polise dava açabiliyor. büyükte tazminat alabiliyor. Beanbagın etkisinin değişmesini mantıklı bulmuyorum ama ateşlemek için çok geçerli sebep olmalı öyle her rolde sıkabilecek bir silah değil ne yazık ki.
Hard RP ve realistik düşünmekten bahsederken malesef eksik düşünüyorsunuz galiba.
Realistik olarak düşünecekseniz o araçların benzinleri dolduruluyor zaten. Ancak sistemi gelirse oyuncular düşebilir, araçlar spawnlandığında garaj 0 benzinli araçla dolabilir. Bu tam tersi unrealistik olurdu. Ve ya kovalamcada benzinin bitmesi.
Nerede görülmüş polisin birisini kovalarken durup benzin aldığı?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 02.12.2020 12:46
Çoğu kişi hemen hemen haklı ben şunu da dile getirmek istiyorum. Polisleri her zaman 100 zırh değerinde görüyorum ve bence bu yanlış polisler gerçekçi düşünürsek her zaman ağır zırhla dolaşmazlar bu zırh genelde saat 22.00'dan sonra ya da bir baskın gibi durumlarda kullanılır bence sistemin değişmesini düşünüyorum. örneğin normalde olacak zırh türü: 20 zırh 100 can
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

TQD

*
v2 Oyuncusu
#17 - 02.12.2020 12:57
Çoğu kişi hemen hemen haklı ben şunu da dile getirmek istiyorum. Polisleri her zaman 100 zırh değerinde görüyorum ve bence bu yanlış polisler gerçekçi düşünürsek her zaman ağır zırhla dolaşmazlar bu zırh genelde saat 22.00'dan sonra ya da bir baskın gibi durumlarda kullanılır bence sistemin değişmesini düşünüyorum. örneğin normalde olacak zırh türü: 20 zırh 100 can

Zaten belli bir saatten sonra zırh takıyoruz, normal değerler 100 can 25 zırh
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 02.12.2020 13:15
Bence Plastik Mermi - Mermi karşılaştırmasında kendisinin kastettiği şey illegallerin kullandıkları silahların DMG oranları çok düşük (realitenin de altında) ancak plastik mermi realiteye göre ayarlanmış. Bu konuda haklı.

Plastik mermi etkisiz hale getirmek için kullanılıyor olabilir, ancak birisine 12 Gauge ile ateş ederseniz o adamı etkisiz hale getirmek için dört defa sıkmanıza gerek yok. En basitinden 9mm mermiler bile kemiğinize denk gelirse sizi etkisiz hale getirebilir, ama sunucuda 9mm potansiyeli taşıyan ruhsatsız silahlar su tabancası gibi kalıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 02.12.2020 14:15
Bence Plastik Mermi - Mermi karşılaştırmasında kendisinin kastettiği şey illegallerin kullandıkları silahların DMG oranları çok düşük (realitenin de altında) ancak plastik mermi realiteye göre ayarlanmış. Bu konuda haklı.

Plastik mermi etkisiz hale getirmek için kullanılıyor olabilir, ancak birisine 12 Gauge ile ateş ederseniz o adamı etkisiz hale getirmek için dört defa sıkmanıza gerek yok. En basitinden 9mm mermiler bile kemiğinize denk gelirse sizi etkisiz hale getirebilir, ama sunucuda 9mm potansiyeli taşıyan ruhsatsız silahlar su tabancası gibi kalıyor.
:o :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok