Konu: [30.11.2020] Bjorn_Deshawn - Nicholas_Ellswoorth - Tommy_DeShawn (Çoklu İhlal)  (Okunma sayısı 296 defa)

#10 - 02.12.2020 11:34
Afk değildim rolde ss varsa at ve benim kaçtığıma dair bir kanıtın yok benim herhangi bir ooc cezam yok burada zırvalamanın anlamı yok benim sadece araçta olduğum ss var kaçtığıma dair bir ss yok ve araç rapor ile respawnlandı ne hilesinden bahsediyorsun ooc kin tutacaksan düzgün bir sebep bul adam yerine koyup falan filan zırvalama bu şikayet hakkında konuşacaksan konuş. benim hakkımda herhangi bir kanıt yok.

#11 - 02.12.2020 12:47
Şakaysa komik, değilse daha komik. Aracınızı başka yere çektim diyorum rapor atıp reslettim diyorsunuz. Rapor atıp yönetimi kandırdım diyorsunuz utanmadan. Lol. Senin hakkındaki kanıtlarım zaten chatlogda var.

Edit: Ben bunları yazana kadar Allon Non-RP'den 5. OOC cezasını aldı.  :P Komik adamlarsınız.

« Son Düzenleme: 02.12.2020 12:51 Vonagall »

#12 - 02.12.2020 13:08
Araç çalışmıyor nasıl çektin çekseydin aracımı resleyen admin görürdü ve bana söylerdi çekmezdi çekici fln dersin şimdi ama çekmiş olsaydın yetkili görür ve reslemezdi.

#13 - 02.12.2020 13:41
Araç çalışmıyor nasıl çektin çekseydin aracımı resleyen admin görürdü ve bana söylerdi çekmezdi çekici fln dersin şimdi ama çekmiş olsaydın yetkili görür ve reslemezdi.
Ben en başta yaptığınızdan bahsediyorum. Sen (ve saz ekibin), geldiğimde bağlantını kopararak oyundan kaçtığında aracının motoru açıktı ve alıp beş metre ilerideki Bar Garajına bıraktım motoru kapalı halde ama nasıl olduysa siz girdikten bir dakika sonra yanınıza geri spawnlandı ve kaçmaya çalıştığınızda sizi Ganton'daki malum yerde yakalayıp ateş açtım.

Kaldı ki rol esnasında aracınızı resletmenizin hiçbir meşru yanı yok. Sürekli Roleplay diye bir kavram var.  :P

#14 - 02.12.2020 14:22
Ben gym de spor yapıyordum ve bug oldu çık gir yaptım sonra araca geldim. Bilerek çıkmış olsam o role dahil olmazdım  ve aracı çektirdigimizde role değildik @Scealten  şikayette gerekli işlemleri uygulayıp kapatır mısın fazla uzamasın olay

#15 - 02.12.2020 18:31
Merhaba,

Kanıtlarla birlikte şikayet incelendi. Bjorn karakteri yasaklandı, onun için şikayetlik bir durum kalmıyor. Tommy DeShawn karakterine ait herhangi bir şikayetlik sonuç veya kanıt bulunmuyor. Nicholas karakterine gelecek olursak eğer yaralı kural ihlali yaptığı ve bunnyhopping yaptığı görülüyor ki bu yüzden cezalandırılacak. Motorun oraya gelmesinin sebebi ise videoda görüldüğü gibi o esnada Joaquin diye bir hile mevcuttu, o esnada banlandı, oraya o getirdi. Herhangi hilelik bir durum bulunmuyor.

Forum üzerinde ve oyun üzerinde kullandığınız kelimelere, kurduğunuz cümlelere dikkat etmelisiniz. Bundan dolayı Diabloo ve Vonagall forum hesaplarına yüzde 10'luk uyarı puanı eklendi.

Şikayet kapatıldı.