Allah aşkına ilk görselde /q çektiğin yazıyor
"İn aşağı!" dememden ve
"Ev mi soyuyorsunuz orospu çocukları?" sözlerim arasında;
"Tommy Deshawn kendi isteği ile sunucudan ayrıldı." şeklinde daha hala
yönetimi kandırmaya çalışıyorsun. Ben geldiğimde arkadaşının elinde çuval vardı ve beni gördüğünde /q çektin hala ben değildim diyorsun.
Hood bölgemde soygunu gerçekleştirdiniz (Kenji_Suzuki'ye ait Ganton'daki ev) ve on metre ileriye gidip Hood Bölgesinin 1 metre dışına çıkarak "Hood bölgeniz değil eğeğeğe.." demeniz size bir şey kazandırmaz. İllegal faaliyetten kaçıp GB'ye sığınmak gibi bir şey bu kaldı ki değil Hood bölgemin 1 metre dışı, sizi San Fierro'da bile yakalasam bunun karşılığını verme hakkı doğuyor bana çünkü benden kaçmaya çalışıyorsunuz.
1.18'de aracın sağ ön camının aldığı hasardan da görünüyor zaten başta kaçmayasınız diye sana ateş açtım ancak sen AFK atarak hasar almadın ve ardından bağlantını kopardın (en son görüntüde mevcut). Sonrasında da hile kullanarak tıpkı garajdan aracı yanına çektiğin gibi, TP olmaya başladın. Emote ile kaçtığın hiçbir SS'de görünmüyor, varsa SS'in at yoksa burada yalan sıkmanıza gerek yok zaten adınıza açılmış türlü sayıda şikayet ve verilmiş cezalar var niyetiniz belli.
Şunu da bırakayım da, 6.Seviye birisi; 2 günde 4 OOC ceza (730dk) alıyor ve buna rağmen hala adam yerine koyup sizi kalıcı olarak yasaklamadıkları için suistimal ediyorsunuz ya bunu yazık kafanıza komik adamlarsınız.