Konu: [28.11.2020-Jay Heaton, Jamal Jefferson, Bobby Gibson] Birlik kural ihlali-NB DM  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.11.2020 00:06
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıslar çok anlamsız bir brawl yaptı, izinsiz olarakta devam ettiler. Mahalleye 4 kişi geldiler mahallede oldukça fazla kişi idik 10 kişi falan fear rp yapmadan brawl'a kalkıştılar. Kınıyorum.

Mahallede sizin birlik üyeniz olarak bizim sayıdan çok fazla bir sayı yoktu, sonradan tanıdıklarınız vs. kavgaya dahil oldu, ama birlik üyelerinizin sopalarla karşılık vermesine rağmen yine de bizden kimse düşmedi.
Karakterlerimiz kendi güçlerinin farkında, karakterlerimiz fazla konuşanlardan ve sataşanlardan pek korkmuyorlar. Harmony Oaks zencileri için icraat önemli.
Karakterimin gücü diyorsun %30 kas gücün var dostum?, ne kadar bi güç olabilirki bu?

#11 - 29.11.2020 00:08
Karakterimin gücü diyorsun %30 kas gücün var dostum?, ne kadar bi güç olabilirki bu?

Çete liderine sürekli aşağılayıcı rol yapan, kışkırtan, agresif rol yapan düşman çete üyelerini devirip arkadaşlarıyla onların mahallelerinden elini kolunu sallayarak çıkabilecek kadar.

Hooda gelip çetesini kanıtlamaya çalışanlar be like:

Çete lideriniz hala forumdan bile kışkırtmaya çalışıyor bizi, anlam veremiyorum gerçekten.

#12 - 29.11.2020 00:21
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 01.12.2020 13:25 karprensi »

#13 - 29.11.2020 00:24

Çete liderine sürekli aşağılayıcı rol yapan, kışkırtan, agresif rol yapan düşman çete üyelerini devirip arkadaşlarıyla onların mahallelerinden elini kolunu sallayarak çıkabilecek kadar.

Hooda gelip çetesini kanıtlamaya çalışanlar be like:

Çete lideriniz hala forumdan bile kışkırtmaya çalışıyor bizi, anlam veremiyorum gerçekten.

Merhaba, konuyu inanılmaz alakasız şeylere çekmeyi planladığınız için sizi kınamayı tercih ediyorum tekrardan. Attığım video bağımsız bir video idi, onu kendinizde nasıl buldunuz halen anlam veremiyorum. İyi forumlar.

#14 - 29.11.2020 00:29
Video brawldan sonra atılmış.

#15 - 29.11.2020 00:34
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 01.12.2020 13:26 karprensi »

#16 - 29.11.2020 00:38
Video brawldan sonra atılmış.

Evet, inceleyerek farkettim. Bunu "kanka çok güzel videoymuş, konuya atıyorum" diyerek atmıştı. Siz nasıl anlıyorsanız öyle olsun. : )

Öyle diyorsanız öyledir, ben alınganlık yapmışım, kusura bakma. Yönetim kararı bekleyelim, teşekkürler.

#17 - 29.11.2020 04:25
Selam dostum, yolda araçla geçiyordum kavgayı gördüm evet. Kayıtlar incelenebilir hiçbir şekilde inip birinize vurmadım. Şikayette adımı görünce kendimi aradım fotoğraflar içinde. Size vurmadığımı ve kişiler ile bir bağlantım olmadığını temin ederim. @karpren

#18 - 29.11.2020 04:28
Dip not;
 olayı gözden geçirdim neden IRAQWOOD yazdığımı söyleyeyim. Olay yerinden bir polis aracı geçti ve içinden biri bu söylemde bulundu. Karakterim de polisin  söylediği bu söz üzerine sesini polise duyurmak adına bağırarak söyledi ve kahkaha attı

#19 - 29.11.2020 05:25
Selam dostum, yolda araçla geçiyordum kavgayı gördüm evet. Kayıtlar incelenebilir hiçbir şekilde inip birinize vurmadım. Şikayette adımı görünce kendimi aradım fotoğraflar içinde. Size vurmadığımı ve kişiler ile bir bağlantım olmadığını temin ederim. @karpren

Kişiyle IC/OOC bir bağlantımız yok, aynı şekilde.