Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. 10 gününü doldurmayan birliklere karşı illegal rol yapılamaz.
İki gün önce bana drive-by attıktan sonra senin bunu söylemen hiç inandırıcı gelmiyor, biliyo musun?
Bu ortamı biz yaratmadık, siz yarattınız. İllegal birlik kuralına uyup sessiz sakin takılabilirdiniz, bunun yerine oluşum lideri olduğunu bildiğiniz Jay karakterini sürekli aşağıladığınız (hatta inkar etmesine rağmen birlik lideriniz de aşağılamış, üstte attığım SS'lerde görünüyor.)
Sizle konuşmaya geldiğimizde sadece bize laf eden çete üyenizi istedik, bunun üzerine bizi kovup bize tehditvari konuştunuz birlik liderinizin "son uyarım" lafı da bu kavgayı tetikledi açıkçası. Arkadaşlarınız pmleşiyormuş SS'de görüldüğü üzere agresif yapma diye ama buna rağmen bize agresif yapıp sadece bugün içinde bile defalarca sataştınız. Kavga istemiyorsa karakterleriniz veya siz IC olarak bizi aşağılamaktan vazgeçmeniz lazım. Sırf uyuşturucu sattığı kişinin arkadaşı diye beni vuran arkadaşın DM'den bahsetmesi açıkçası bana anlamsız geliyor. Kavgada fazla kişi olduğunuzu söylüyorsunuz, fakat orada sizin birlik üyelerinizden en fazla 5-6 kişi vardı biz de 4 kişiydik ve bu kavgayı kazanabileceğimizden karakterlerimiz zaten emindi ve kazandıkta, kavgaya giren karakterlerimizden hiçbiri düşmedi. Yani ortada bir ihlal olduğunu düşünmüyorum, birlik üyeleriniz (lideriniz de dahil) bizim birlik liderimiz Jay'n üstüne çok fazla gitmiş, direk çetelerin arasında sıkıntı çıkmasına sebep olmuştur. Birlik lideriniz de, konuşmak için ve sizden bize sataşan adamı istemek için geldiğimizde de bize agresif tavrınızı devam ettirmiş aynı zamanda tehditvari konuşmuştur. Bunun üzerine brawl rolü başlamıştır. Size açtığım ve ceza aldığınız DM şikayetini konuya katma diyorsunuz fakat tüm olaylar bağlantılı, bize karşı yaptıklarınız bu oluşan kavganın tamamen sebebidir.