Konu: [28.11.2020-Jay Heaton, Jamal Jefferson, Bobby Gibson] Birlik kural ihlali-NB DM  (Okunma sayısı 389 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2020 22:22
K&A
« Son Düzenleme: 30.11.2020 02:13 karprensi »

#1 - 28.11.2020 22:26
Şahitim, onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 28.11.2020 22:28 Askerov »

#2 - 28.11.2020 22:29
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıslar çok anlamsız bir brawl yaptı, izinsiz olarakta devam ettiler. Mahalleye 4 kişi geldiler mahallede oldukça fazla kişi idik 10 kişi falan fear rp yapmadan brawl'a kalkıştılar. Kınıyorum.

#3 - 28.11.2020 22:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 28.11.2020 23:15
Selamlar, diğer birlik üyelerim adına ve karışıklık çıkmamasına adına savunmamızı tek ağızdan ben yapacağım. Burada yazacağım şeyler şikayete diğer dahil olan Jay Heaton ve Bobby Gibson'un da ağzından olacak şeyler, yani üçümüzün savunması olarak geçiyor. Sözcü gibi düşünün.

Kişiler oluşumu açtığından beri aramızda sürtüşmeler, gerginlikler yaşanıyor. Buna hatta @Aureus isimli oyun admini de şahit. Kişiler Jay'i sürekli mahalleden kovup bizim oluşumuza agresif bir rol tutumu sergiliyor kişilerin illegal izni olmamasına rağmen. Ama biz bunları görmezden geldik ve kişilere agresif role girmedik. İllegal rol iznimiz gelene kadar tabi ki.  ;D
Spoiler: GösterGizle

Kişilerin bizi kavgadan birkaç dakika önce kışkırtması,  oradan yürüyerek geçerken bizim oluşum liderimize LAF ATMASI, SONRASINDA LAF ATTIKLARINI İNKAR EDİYORLAR... KAVGANIN BAŞLAMASININ EN BÜYÜK SEBEBİ. chatlogta her şey görünüyor.

Bu da kavganın başlama süreci, chatlogta görülüyor. Kişiler bize karşı bir fear-rp yapmıyorlar daha önce agresif rol yapmalarına rağmen

Kişilerin oluşumu lideri Jay Heaton karakterine daha önceden sataşmaları vs.

Brawl rolünü başlatmak için gerekli sebepleplerimiz vardı, birlik liderimizi bu kadar aşağılarsanız, bize bu kadar sataşırsanız size gül vermemizi beklemiyordunuz değil mi? Ama yine de biz sadece yumrukla saldırdık. İllegal rol iznimiz de var bu arada, bu rol yapıldığında birliğimiz 10 günü doldurmuştur.

Bu da olayın videosu:

Yönetim en iyi kararı verecektir, saygılarımla.
$MM Harmony Oaks Bloodz birliği.

#5 - 28.11.2020 23:34
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 01.12.2020 13:24 karprensi »

#6 - 28.11.2020 23:44
Alıntı
Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. 10 gününü doldurmayan birliklere karşı illegal rol yapılamaz.

İki gün önce bana drive-by attıktan sonra senin bunu söylemen hiç inandırıcı gelmiyor, biliyo musun?

Bu ortamı biz yaratmadık, siz yarattınız. İllegal birlik kuralına uyup sessiz sakin takılabilirdiniz, bunun yerine oluşum lideri olduğunu bildiğiniz Jay karakterini sürekli aşağıladığınız (hatta inkar etmesine rağmen birlik lideriniz de aşağılamış, üstte attığım SS'lerde görünüyor.)

Sizle konuşmaya geldiğimizde sadece bize laf eden çete üyenizi istedik, bunun üzerine bizi kovup bize tehditvari konuştunuz birlik liderinizin "son uyarım" lafı da bu kavgayı tetikledi açıkçası. Arkadaşlarınız pmleşiyormuş SS'de görüldüğü üzere agresif yapma diye ama buna rağmen bize agresif yapıp sadece bugün içinde bile defalarca sataştınız. Kavga istemiyorsa karakterleriniz veya siz IC olarak bizi aşağılamaktan vazgeçmeniz lazım. Sırf uyuşturucu sattığı kişinin arkadaşı diye beni vuran arkadaşın DM'den bahsetmesi açıkçası bana anlamsız geliyor. Kavgada fazla kişi olduğunuzu söylüyorsunuz, fakat orada sizin birlik üyelerinizden en fazla 5-6 kişi vardı biz de 4 kişiydik ve bu kavgayı kazanabileceğimizden karakterlerimiz zaten emindi ve kazandıkta, kavgaya giren karakterlerimizden hiçbiri düşmedi. Yani ortada bir ihlal olduğunu düşünmüyorum, birlik üyeleriniz (lideriniz de dahil) bizim birlik liderimiz Jay'n üstüne çok fazla gitmiş, direk çetelerin arasında sıkıntı çıkmasına sebep olmuştur. Birlik lideriniz de, konuşmak için ve sizden bize sataşan adamı istemek için geldiğimizde de bize agresif tavrınızı devam ettirmiş aynı zamanda tehditvari konuşmuştur. Bunun üzerine brawl rolü başlamıştır. Size açtığım ve ceza aldığınız DM şikayetini konuya katma diyorsunuz fakat tüm olaylar bağlantılı, bize karşı yaptıklarınız bu oluşan kavganın tamamen sebebidir.
« Son Düzenleme: 28.11.2020 23:46 cranscor »

#7 - 28.11.2020 23:54
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 01.12.2020 13:24 karprensi »

#8 - 28.11.2020 23:55
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıslar çok anlamsız bir brawl yaptı, izinsiz olarakta devam ettiler. Mahalleye 4 kişi geldiler mahallede oldukça fazla kişi idik 10 kişi falan fear rp yapmadan brawl'a kalkıştılar. Kınıyorum.

Mahallede sizin birlik üyeniz olarak bizim sayıdan çok fazla bir sayı yoktu, sonradan tanıdıklarınız vs. kavgaya dahil oldu, ama birlik üyelerinizin sopalarla karşılık vermesine rağmen yine de bizden kimse düşmedi.
Karakterlerimiz kendi güçlerinin farkında, karakterlerimiz fazla konuşanlardan ve sataşanlardan pek korkmuyorlar. Harmony Oaks zencileri için icraat önemli.

#9 - 28.11.2020 23:57
Ben başka birşey demiyorum.

Olayı sürekli başka konulara çekiyorsunuz. DM olayıyla bunun bir alakası yok. Fazla uzatmayacağım çünkü aynı şeyler dönüyor, ghetto bölgesindesiniz ve sokak ağzıyla konuşup size git denmiş. Sizde gitmeyip saldırışa geçmişsiniz. Agresif bir rol göremiyorum ki Jay karakteride **serseri--damla buraya** gibi kelimeler kullanınca bizim aktif olarak kullandığımız hoodda böyle bir tavır sergiliyor. Karakteride ona karşılık veriyor. O Drive By'ı hatırlatarak burda birşeyi çıkartamazsın, suçlu bulundu ve cezamızı çektik. Sizinle yaptığımız bu rol ve brawl rolü arasında bir fark yok. 10 günümüz var ve size bir temasta bulunmazken siz direkt brawl'a odaklanıp oynamışsınız. Birşey yazmayacağım daha, yine dönüp dolanıp aynı şeyler olacak. Sayfalarca yanıt gelmektense 3 yanıtla olayı bitirme taraftarıyım. İyi günler dilerim.

Agresif bir rol göremiyorsan Jay karakterine önceden yapılan rollere bak, hepsinin SS'ini attım (ve daha niceleri var SS alınmamış) al sana agresif rol.
Ben de fazla yanıt atma taraftarı değilim, birlik olarak 10 günü doldurduk ve sizin 10 günü doldurmamış bir birlik olarak bize karşı bu kadar kışkırtıcı ve agresif rollerde bulunmamanız gerekiyor, kural bunu da kapsıyor. Ama siz yaptınız ve biz de son tehditvari "bu son uyarım." lafından sonra brawl rolüne girdik. İyi forumlar.