Her hangi bir şekilde fotoğraflarda bir şey göremiyorum, iki kişi bana saldırıyorsunuz düzgünce bende emote vererek kalkıyorum ardından koşmuyorum sadece w-w-w yapıyorum refleks olarak aracı üzerime doğru sürüyorsun ve bende ufaktan koşuş sergileyerek aracından kaçıyorum. Bunny yapıyor falan demişsiniz arkadaşlar hiç bir fotoğrafınız yokken öyle boş bir yere suç atmak size yakışmıyor. Zaten trolling'e geldiğiniz videolarda belli oluyor sadece CR yapıyorsunuz brawl rolümü bozuyorsunuz artı olarak CJ yapıyor demişsiniz gene herhangi bir şekilde fotoğrafınız yok, fotoğrafınız yokken neden şikayet altına böyle yorumlar atıyorsunuz gerçekten aklım elvermiyor. O fotoğraflarda PM üzerinden mixing yaptığınız belli oluyor /pm'den arkadaşını çağrıyorsun
GELSENE diye, kendi fotoğrafında bile hatan bulunuyor nasıl bunu savunma olarak atıyorsun anlamıyorum. Emoteli bir şekilde vuruyorum diyorsun, hiç bir şekilde bana vurduğuna dair fotoğrafın yok sadece emote veriyorsun. Cihad içinde şöyle bir şey diyeyim brawl rolünde düşüyor ve ardından yarım saat sonra gelip beni bayıltıyor bu durumda bir şey demiyorum şikayetimi oluşturuyorum ardından iki kişi olup bana araçla çarpıp bayıltıyorsunuz, rol yapmaya kalkıyokrum
hurt 1 çekiyorum gene bayıltıyorsunuz anlam veremiyorum size arkadaşlar. Akşam sunucuda eğlenmeye geliyorum böyle toxic insanlar geliyor discord üzerinden nasıl kahkaha atıyorlar bilemiyorum, arkadşalar hiç bir şekilde İC şekilde anlaşmadan beraber ilerliyorlar Mixing olduğu buradan belli zaten
PM üzerinden yaptığı Mixing'de belli oluyor böyle fotoğrafları neden savunma olarak koyuyorsunuz anlamıyorum.
/me aracı üzerine sürer diye bir emote vermiş ve hiç bir şekilde vuramadığına dair video.&feature=youtu.be
Arkadaşlar şunuda belirtmek istiyorum, siz herhangi bir şekilde beni silah ile vurmuyorsunuz. Bende emotemi verip ayağa kalkıyorum ardından yoluma devem ediyorum diyecekken... Sen gene CR yaparak rolümü baltalıyorsun. Yumruk attığınız için kalkmam normal oluyor zaten.