Konu: 27.11.2020 Xenon Felix, Alcatraz Cassel - DM,Illegal kural ihlali  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2020 18:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xenon Felix @razorx , Alcatraz Cassel @GremoRy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diarra Niang @MafyaSatır Jemarcus Fremont @brookside 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2020 18 15 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
ILLEGAL KURAL İHLALİ
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.
Sivil karakterler, illegal rol yapabilmek için en az 5 seviye olmak zorundadır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, olaydan 30-45 dakika öncesi başka bir toplulukla aramızda brawl dönmüştü. Bu arkadaş daha sonra tek başına gelip sslerde de görüleceği üzere özür diledi, daha sonra gitti. Ben kavga ettiğimiz ekipten sanıp okey dedim. Daha sonrası olayla alakası olmayan 2 seviye sivil bir karakterle mahallemizi bastılar, üç dört kişiyi vurdular. Ayrıca Xenon Felix karakteri henüz bugün NC atmış (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=4351) yanına da 2 seviye birisini almış dm atıyorlar, muazzam. Daha sonra kavga ettiğimiz topluluğun liderine pmden bu arkadaşların onlardan olup olmadığını sordum, kendisi hayır dedi. Geri kalan her şey sslerde gözüküyor zaten ben olayı özetlemiş oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.11.2020 18:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.11.2020 18:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 27.11.2020 18:41
Merhabalar,
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.
Sivil karakterler, illegal rol yapabilmek için en az 5 seviye olmak zorundadır.
--
Öncelikle karakterim başkası tarafından öldürülmedi ve bu bir intikam değil. CK tarafımca isteğimce atıldı.

İlk kavga, kavga esnasında sistemsel olarak hepimiz düşürüldük üstüne bize hakaret ettiler, onlarca şey söylediler devamında böyle böyle olur dediler öyle mi? pekala dedik.

İkinci gidişimde ise özür dilerken bile yanındaki arkadaşları bana ahkam kesti, kanıma dokundu özür dilemeye gittim, adamın söylediği şey devamında çok tehlikeli şeyler olacak pekala olsun o halde adamlara orada birşey söylemedim FEAR yaptım, kalabalıklardı oradan çıktım ve arkadaşımı yanıma aldım silahlanıp mekanlarına gittik, vurmamda bir problem olduğunu düşünmüyorum emotemi verdim, arkadaşımda canımdır birlikte bir güzel girdik mahallenize, devamında diye tehdit etmiştiniz biz erken davrandık devamını getirdik özetle bu.

Sizi mahallenin köşesinde kıstırdığımızı da hatırlatırım, arkadaş kaçıp gitti daha sonra silahlı arkadaşını yanına alarak geldi, acaba bizi vursaydın bu şikayet açılacakmıydı :)

Buda kavga sonrası yaşanılan bir SS.

Mahalledeki kişilerin hepsi bana arkadaş ile konuşurken gelip ahkam kesti, yok şöyle olur böyle olur tek yakaladık vurduk olay bundan ibaret silahlı arkadaşını aldı getirdi arkadaş, onuda vurduk savunmam bu kadardır.
« Son Düzenleme: 27.11.2020 18:45 razorx »

#4 - 27.11.2020 18:45
arkadaşım dediğin herifin ilk olayla bir ilgisi yok, ayrıca diego karakterine sorup seni teyit ettirdim, her şey sslerde net, ayrıca nc sonrası yazıyor orada, ben CK dan bahsetmiyorum

#5 - 27.11.2020 18:47
arkadaşım dediğin herifin ilk olayla bir ilgisi yok, ayrıca diego karakterine sorup seni teyit ettirdim, her şey sslerde net, ayrıca nc sonrası yazıyor orada, ben CK dan bahsetmiyorum
Yanınıza geldim, ilk olay için özür diledim başka türlü sizinle nasıl bir sıkıntım olabilir? sizde bana ahkam kestiniz devamını merak ettim oynayalım dedik sizi sıkıştırdık.

Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter için geçerli bir kuraldan bahsediyoruz kuralı tekrar oku lütfen.

Şöyle ayrıca, yanınıza geldiğimde o zaman bu olayla bir ilgin yoktu deseydin? neden bana ahkam kestin? madem olayla ilgim yoktu, neyse ne karakterimin kişiseline döndü iş bunu yaptım yaptığımında arkasındayım, vursaydınız bu şikayet açılmazdı eminim.
« Son Düzenleme: 27.11.2020 18:49 razorx »

#6 - 27.11.2020 18:51
Yanınıza geldim, ilk olay için özür diledim başka türlü sizinle nasıl bir sıkıntım olabilir? sizde bana ahkam kestiniz devamını merak ettim oynayalım dedik sizi sıkıştırdık.

Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter için geçerli bir kuraldan bahsediyoruz kuralı tekrar oku lütfen.

Şöyle ayrıca, yanınıza geldiğimde o zaman bu olayla bir ilgin yoktu deseydin? neden bana ahkam kestin? madem olayla ilgim yoktu, neyse ne karakterimin kişiseline döndü iş bunu yaptım yaptığımında arkasındayım, vursaydınız bu şikayet açılmazdı eminim.
dostum özür dilediğin rolde onlardansın sandım, orada bir problem yok, olay sonrası zaten. bizi vurduktan sonra diego karakterine doğrulattım, onlardan değilmişsin işte, canın dm aramış, bahane ediyorsun

#7 - 27.11.2020 19:09

Onlardan değilmişim? Yapılan rollerde Diego'yu göremedim sonrasında ama bazı arkadaşlar ile iletişim halindeydik, ona buna sormakla olmaz bu iş PM atarsın bana sorarsın doğrusunu anlatırım güzel kardeşim.

Yaptığım haraketi bilinçli olarak KENDİ BAŞIMA yaptım birlik olarak bir karar alınmadı, bana akşam basılacağı söylendi BİRLİK olarak ki birliktede değilim zaten bana şekil yaptınız karşılık verdim söyleyeceklerim bu kadar madem sonuçlarına katlanamayacaktınız, yapmasaydınız.

#8 - 02.12.2020 00:00
Şahısın karakteri silindiği için, konu K&A

#9 - 02.12.2020 01:35
Şikayet kapatıldı.