Merhabalar,
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.
Sivil karakterler, illegal rol yapabilmek için en az 5 seviye olmak zorundadır.
--
Öncelikle karakterim başkası tarafından öldürülmedi ve bu bir intikam değil. CK tarafımca isteğimce atıldı.

İlk kavga, kavga esnasında sistemsel olarak hepimiz düşürüldük üstüne bize hakaret ettiler, onlarca şey söylediler devamında böyle böyle olur dediler öyle mi? pekala dedik.
İkinci gidişimde ise özür dilerken bile yanındaki arkadaşları bana ahkam kesti, kanıma dokundu özür dilemeye gittim, adamın söylediği şey devamında çok tehlikeli şeyler olacak pekala olsun o halde adamlara orada birşey söylemedim FEAR yaptım, kalabalıklardı oradan çıktım ve arkadaşımı yanıma aldım silahlanıp mekanlarına gittik, vurmamda bir problem olduğunu düşünmüyorum emotemi verdim, arkadaşımda canımdır birlikte bir güzel girdik mahallenize, devamında diye tehdit etmiştiniz biz erken davrandık devamını getirdik özetle bu.
Sizi mahallenin köşesinde kıstırdığımızı da hatırlatırım, arkadaş kaçıp gitti daha sonra silahlı arkadaşını yanına alarak geldi, acaba bizi vursaydın bu şikayet açılacakmıydı

Buda kavga sonrası yaşanılan bir SS.
Mahalledeki kişilerin hepsi bana arkadaş ile konuşurken gelip ahkam kesti, yok şöyle olur böyle olur tek yakaladık vurduk olay bundan ibaret silahlı arkadaşını aldı getirdi arkadaş, onuda vurduk savunmam bu kadardır.