Pekala bende böyle konuşuyorum o halde. Madem sen iki el ateşe ve "sistemsel düşmemene" rağmen oyun zevkin bitiyorsa ve eğlenmiyorsan, git sivil rolü yap kardeşim. İLLEGAL rol izni zaten yanlış anlaşılma, iki yorum attım bunun yanlış olduğunu ve özür dilediğimi. Böyle yanıt atmaya devam edersen yetkililerin işin zorlaşır bilgine. MİX ve DM yok, herşey rolle gelişti. Bunu kanıtlarımla sunuyorum ve anlamıyorsan, bu bizi ceza almaya zorladığın anlamına gelir. Hani açtığın şikayetlerin hepsi DM'den, çeteci rolü yapıyorsan sana illa ki "10 gün kuralı bitmiş" bir birlikte ateş açabilir. Bunları göz önünde bulundurup oynarsan daha eğlenirsin.
Beni roleplay kurallarına uygun bir şekilde rol yaparak düşürsen değil iki el ateş istersen 50 mermi sık yine ben o rolden bir şekilde zevk alırım. Ama baştan sona ihlalsin be kankacım. İllegal rol izni yanlış anlaşılma olması benim DERDİM DEĞİL, SENİN SORUMLULUĞUN. Adminin söylediğine bizim birliği katıyorsan senin yanlış anlaman, beni ilgilendirmiyor yine de kural ihlali kural ihlali. Bundan ben etkilendim mi? Etkilendim, o zaman gerisi beni ilgilendirmiyor. Niye DM olduğunu da defalarca anlattım. Jay uyuşturucu mu satıyor, onu vurmanız mı gerekiyor? BANANE, BENİ NİYE VURUYORSUN?
Son olarakta niye Metagame olduğunu açıklayım; Beni Jay'n yanında hiç görmediniz, bir kere bile. Orası da birlik hoodu değil yani Jay ile bağlantımı çıkartabileceğin hiçbir yol yok. Al bu da kapı gibi metagame.(Jay ile ben yanyanayken kendi gözünüzden çekilmiş bir tane kanıt SS atın gördüğünze dair direkt çıkartacağım METAGAME'I şikayetten. He atamıyorsanız ne yazık ki kanıtlayamamış oluyorsunuz. Çünkü görmediniz.
Bu arada ne söylediğine dikkat et, bana ne rolü yapacağımı söyleyemezsin, nasıl ben sana "bu kadar ihlal yapıyorsan git medium-rpde oyna" demiyorsam sen de bana "sivil rolü yap" diyemezsin. Başka ileti de yok sana, sabaha kadar yaz.