Konu: [27.11.2020] Jazeel Harrell ve Maske_23683 (Çoklu Kural İhlali)  (Okunma sayısı 360 defa)

#20 - 27.11.2020 19:35
Pekala bende böyle konuşuyorum o halde. Madem sen iki el ateşe ve "sistemsel düşmemene" rağmen oyun zevkin bitiyorsa ve eğlenmiyorsan, git sivil rolü yap kardeşim. İLLEGAL rol izni zaten yanlış anlaşılma, iki yorum attım bunun yanlış olduğunu ve özür dilediğimi. Böyle yanıt atmaya devam edersen yetkililerin işin zorlaşır bilgine. MİX ve DM yok, herşey rolle gelişti. Bunu kanıtlarımla sunuyorum ve anlamıyorsan, bu bizi ceza almaya zorladığın anlamına gelir. Hani açtığın şikayetlerin hepsi DM'den, çeteci rolü yapıyorsan sana illa ki "10 gün kuralı bitmiş" bir birlikte ateş açabilir. Bunları göz önünde bulundurup oynarsan daha eğlenirsin.

Beni roleplay kurallarına uygun bir şekilde rol yaparak düşürsen değil iki el ateş istersen 50 mermi sık yine ben o rolden bir şekilde zevk alırım. Ama baştan sona ihlalsin be kankacım. İllegal rol izni yanlış anlaşılma olması benim DERDİM DEĞİL, SENİN SORUMLULUĞUN. Adminin söylediğine bizim birliği katıyorsan senin yanlış anlaman, beni ilgilendirmiyor yine de kural ihlali kural ihlali. Bundan ben etkilendim mi? Etkilendim, o zaman gerisi beni ilgilendirmiyor. Niye DM olduğunu da defalarca anlattım. Jay uyuşturucu mu satıyor, onu vurmanız mı gerekiyor? BANANE, BENİ NİYE VURUYORSUN?
Son olarakta niye Metagame olduğunu açıklayım; Beni Jay'n yanında hiç görmediniz, bir kere bile. Orası da birlik hoodu değil yani Jay ile bağlantımı çıkartabileceğin hiçbir yol yok. Al bu da kapı gibi metagame.(Jay ile ben yanyanayken kendi gözünüzden çekilmiş bir tane kanıt SS atın gördüğünze dair direkt çıkartacağım METAGAME'I şikayetten. He atamıyorsanız ne yazık ki kanıtlayamamış oluyorsunuz. Çünkü görmediniz.

Bu arada ne söylediğine dikkat et, bana ne rolü yapacağımı söyleyemezsin, nasıl ben sana "bu kadar ihlal yapıyorsan git medium-rpde oyna" demiyorsam sen de bana "sivil rolü yap" diyemezsin. Başka ileti de yok sana, sabaha kadar yaz.

Bilader, biz allah değiliz. Her rolü SS alamayız. Burası bir ROLEPLAY serveri, seni görmüşüm görmemişim bunu sen bilemezsin. Milletin boşuna günahını alma. MİX VE DM OLAYINI KANITLI BİR ŞEKİLDE ANLATTIM YUKARIDA. Eğer her vurulduğun zaman şikayet açıyorsan, bende sana "sivil rolü yap" gibi bir tavsiye verebilirim. Tilt oluyorsan bu rollerden veya başka bir şeyden, bu platform sana göre değil bence. Bu bir tavsiyedir. Aynı şeyleri sürekli yazmanada bir anlam veremedim. Biz burda bir çeteci rolü yapıyoruz, sana sıkıldı diye şikayet açıyorsun ((DM)) diyorsun. O zaman sen silahlı role girme bence. Senin karakterini rolde Jay ile takıldığını defalarca gördüm, defalarca rastladım. Ben seni gördüğüm zaman F8'e rol yapmadığımız zaman basamam ki? Ben bu şikayetin açılacağını nerden bilebilirim? Sorumluluk diyorsun, evet birliğin sorumluluğu birazcıkta olsa benim üstüme. Ama ben robot değilim, insanım hani. Her insanın kusuru vardır. Bunu sen anlamayıp suçu "ben ceza alayım diye" anlatıyorsan birşey demiyorum. Sabaha kadar yazarım, yetkililerin işini kolaylaştırmak için 1 saat boyunca yazmadım ve sürekli çarpıtıcı mesajlar göndermeye başladın. Hiçbirşeyi inkar etmiyorum, bu hayatta haksızlık yapmamaya dikkat et. İyi günler- iyi roller-iyi forumlar.

#21 - 27.11.2020 19:40
Dediğim gibi beni Jay karakteriyle hiç görmedin IC olarak, yan yanayken senle hiç denk gelmedik ve beni tanımıyorsun, nerede takıldığımı bilmiyosun bile.
Baştan sona beni ihlal yaparak vurdunuz farkında mısın? Hatta bir ihlali kabul ettin. Vurulmayı göze almıyorsan çeteci rolü yapma diyorsun. Evet kardeşim bana DM atan herkese şikayet açıyorum ki bir daha bana silah çekerlerken iki kere düşünsünler. Sebepsiz yere boş yere yeterli sebep olmadan beni vurmanızdan, saldırmanızdan bıktım usandım çünkü. Şu sunucuda toplasan 1 veya 1.5 haftadır varım kaç kere sebepsiz yere saldırıldı veya ateş açıldı bana. Sebebin varsa, IC'de sana sataşmışsam bir şey yapmışsam gel bana emote'unu ver çek o silahını tara beni. Yere düşür, hatta kalkayım bi daha vur. Bak bakalım şikayet açıyor muyum? Ama sebepsiz yere olaylarla hiçbir alakam yokken gelip beni vurursan sonuna kadar hakkım bu benim ki Vice Roleplay bu bölümü oluşturarak bu hakkı sağlamış bana. Sabaha kadar kendi kendine yazmaya devam et o zaman, çıkıyorum ben forumdan.

#22 - 27.11.2020 19:41
Dediğim gibi beni Jay karakteriyle hiç görmedin IC olarak, yan yanayken senle hiç denk gelmedik ve beni tanımıyorsun, nerede takıldığımı bilmiyosun bile.
Baştan sona beni ihlal yaparak vurdunuz farkında mısın? Hatta bir ihlali kabul ettin. Vurulmayı göze almıyorsan çeteci rolü yapma diyorsun. Evet kardeşim bana DM atan herkese şikayet açıyorum ki bir daha bana silah çekerlerken iki kere düşünsünler. Sebepsiz yere boş yere yeterli sebep olmadan beni vurmanızdan, saldırmanızdan bıktım usandım çünkü. Şu sunucuda toplasan 1 veya 1.5 haftadır varım kaç kere sebepsiz yere saldırıldı veya ateş açıldı bana. Sebebin varsa, IC'de sana sataşmışsam bir şey yapmışsam gel bana emote'unu ver çek o silahını tara beni. Yere düşür, hatta kalkayım bi daha vur. Bak bakalım şikayet açıyor muyum? Ama sebepsiz yere olaylarla hiçbir alakam yokken gelip beni vurursan sonuna kadar hakkım bu benim ki Vice Roleplay bu bölümü oluşturarak bu hakkı sağlamış bana. Sabaha kadar kendi kendine yazmaya devam et o zaman, çıkıyorum ben forumdan.

Çıkabilirsin, savunmalar bitmiştir. İyi günler.

#23 - 28.11.2020 18:00
Öncellikle Merhabalar,

İki tarafında kendi arasındaki uslübu düzeltmesi gerektiğini şimdiden söylemem gerekiyor, forumda birbirinize girmek yerine asıl sorunu çözmek daha mantıklı olacaktır iki taraf içinde. Dediğim gibi biz @karprensi ile benim birliğim için illegal rol yapılabilmesi için izin vermiştim farklı rollerin ortaya çıkması içinde iki tarafta memnundu fakat ben karprensine Idlewood'da 3 tane çete birliği var dediğimde o sanırsam 3 birliğin iznini verdim sanmış, zaten böyle bir yetkim yok yani onlar yapmak isterlerse verebilir ben kendi birliğiminkini verdim. Bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş bundan dolayı bu İllegal Kural ihlalini uyarıyorum fakat bir dahakine affedilmeyecek bir şey bilginize.

DM konusuna gelirsek evet açık ve bariz bir şekilde ortada bir DM var. Sokağında birisi uyuşturucu satıyor diye onu vurmazsın, yıl 2020 Amerika'da istediğin gibi silah çekemezsin zaten gidip döversin adamı iteklersin yollarsın ama silah çekmek doğru değil. Bunu DM kapsamında değerlendirebiliriz diye düşünüyorum. Kişiyle aktif bir rolünüz bile yokken direk gidip sıkmanızda yanlış.

MG konusuna gelirsek ortada şöyle bir durum var siz Jay Heaton'u orada uyuşturucu satarken görüyorsunuz fakat bu kişiyle yakından bir bağlantınız varmı yok mu belli değil, @cranscor Jay'in yanında on dakika durdu diye onunla birlikte olduğu anlamına gelmez. Cranscor yerine başka birisi de Jay'in yanında dursa onu da vurun o zaman? MG'den çok yine DM kural ihlali oluyor. MG'lik bir durum yok açıkcası bildiğiniz sizi Jay Heaton karakteri ile gördüğü için vurmuşlar.

Safram Miroslav ve Jazeel Harrell DM'den ceza alacaklar, herkese iyi forumlar.