Konu: [26.11.2020] Franklin_Rashford , Richie Scottie , Ruslan Hetmanov (DEATMATCH)  (Okunma sayısı 888 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.11.2020 23:34
Uzun mesafe dediğin yer kapının önünde iç içeyken yalnız. Öyle uzun bir mesafe yoktu, aramızda iki santim vardı. Attığım chatlogdaki timestamp'den de açık şekilde görülüyor. O, kilidi kırılmış ev için "/ev > Evi Kilitle" komutlarını yaparken ben de hazırladığım Emote'u vererek "Kımıldama." yazdım. Bunu yazmama rağmen kaçmaya devam etti. Kaldı ki zaten silah çekme sebebim de adamın kaçmaması için; mantıken de yaptığım şey doğru. N'apayım, peşinden mi koşayım adamın belki destek çağırmaya gidiyor; belki bir yerden silah alıp geri gelecek.. Yani bunları düşünmek de bize pasladığınız sorumlulukların aksine sizin sorumluluğunuz biraz da.

Kaldı ki tekrar kez belirttim, içerideyken kendisine bir yumruk bile atmadım. Yapacağı hamleyi izledim ama o kaçmayı tercih etti ben de evin önünde yakaladığım gibi kendisine silahı çekerek durmasını söyledim ancak Fear-RP ihlali yaparak durmadı. Zaten vurma niyeti içerisinde olsam içeride çeker vururdum, neden kaçmasını bekleyeyim? Kaldı ki arkasından açtığım ateş bile uyarı ateşi, canının bile gittiğini sanmıyorum.

Kurallara aykırı dediğiniz şeyler sizin açınızdan aykırı bilmiyorum ne kadar farkındasınız ama rol içerisinde gelişen bir durum ve rol ile sonlandırıldı. Sizi ne evinizden kaldırdık, ne de üzerinize sıktık. Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorsanız da, bunun akabinde gelir, durumu izah eder; sözleriniz için özür diler ve kapatmaya çalışırdınız ki kendi açımızdan kapandığını da belirtmişiz konuşmalarda. Hala neyin ısrarında olduğunuzu anlamıyorum ama evinizin garajında bulunan bir aracın soruşturmasını kime yapmamızı bekliyordunuz? Dediğim gibi, tamamen rol içerisinde gelişmiş bir durum ve rol ile çözmeye de gayret ettik ancak Fear-RP ihlali yapmayıp "Kımıldama!" yazıma karşılık verseydi, zaten uyarı amacıyla bile sıkmamış olacaktım ki o mermiyi bile isabet ettirmemeye çalıştım isabet ettiğini de sanmıyorum.

#11 - 26.11.2020 23:36
Birlik aracını çalıyorsunuz üzerine çaldığınız araçla hood bölgesindeki motorlara çarpıp kaçıyorsunuz ve çalınan araç evinizin önünde bulunuyor.
Kimsenin dm atmak gibi bir amacı yok dm atmak istesek dm sunucularında oynarız kardeşim, panelden şikayet açmak yerine IC yollarla hakkını arayabilirdin rolde bir yanlışlık yok o kadar insan durduk yere gelip sana agresif rol sergilemez admin kandırmayın iyi forumlar...

OOC olarak söylüyorum ki dünkü aracı yani birlik aracınızı ben çalmadım, rolde de defalarca bunu belirttim ve size tatlı dille anlattım, çözmek için numaramı verdim hatta rolde de söyledim "ben salak mıyım çaldığım aracı evimin önünde bırakayım?" Bana kardeşim diye hitap edemezsin üslubunu takın önce. IC yollarla sonuna kadar hakkımı aradım ve bana agresif rol sergilemeye devam ettiniz buna rağmen ve sebebi yokken benim rolümü baltalayıp evimin kilidini kırıp bana DM attınız. DM arayışınıda olduğunuz açık ve net şekilde belli olduğu için şikayet oluşturdum, sizi OOC olarak tanımıyorum bile ve kinli değilim. Admin falan kandırmıyorum dün sizin aracınızı ÇALMADIM. Aksini kanıtlar bi şeyiniz varsa bekliyorum. Sana da iyi forumlar.

#12 - 26.11.2020 23:45
Uzun mesafe dediğin yer kapının önünde iç içeyken yalnız. Öyle uzun bir mesafe yoktu, aramızda iki santim vardı. Attığım chatlogdaki timestamp'den de açık şekilde görülüyor. O, kilidi kırılmış ev için "/ev > Evi Kilitle" komutlarını yaparken ben de hazırladığım Emote'u vererek "Kımıldama." yazdım. Bunu yazmama rağmen kaçmaya devam etti. Kaldı ki zaten silah çekme sebebim de adamın kaçmaması için; mantıken de yaptığım şey doğru. N'apayım, peşinden mi koşayım adamın belki destek çağırmaya gidiyor; belki bir yerden silah alıp geri gelecek.. Yani bunları düşünmek de bize pasladığınız sorumlulukların aksine sizin sorumluluğunuz biraz da.
Aksini kanıtlar bir şeyin varsa yollamanı bekliyorum, bana Jay'n söylediğine göre silah çektiğinde aranızda uzun bir mesafe vardı. Dostum sana hiçbir şekilde agresif rolde bulunmayan biri ve olayla alakasız birine sen silah çekemezsin, o adam kaçar, izlersin. Bu kadar bu olay, çünkü o adam size bir şey yapmadı evine daldınız adamın durup dururken. Benim sorumluluk alacağım bir durum yok burada, ben sizin aracınızı çalmamışım etmemişim, evimde uyuşturucumu üretiyorum gelip kilidimi kırıp beni dövüyorsunuz. Bu sorumluluğu başka kime yükleyim? Siz haksızsınız.

Kaldı ki tekrar kez belirttim, içerideyken kendisine bir yumruk bile atmadım. Yapacağı hamleyi izledim ama o kaçmayı tercih etti ben de evin önünde yakaladığım gibi kendisine silahı çekerek durmasını söyledim ancak Fear-RP ihlali yaparak durmadı. Zaten vurma niyeti içerisinde olsam içeride çeker vururdum, neden kaçmasını bekleyeyim? Kaldı ki arkasından açtığım ateş bile uyarı ateşi, canının bile gittiğini sanmıyorum.

Kişi üzerine ateş edilmesi üzerine durmuş. Düşün bakalım dostum, birinden hızlıca kaçıyorsun ve henüz silah çekmemiş. Adam silah çekiyor arkandan. Ama sen önüne bakarak kaçıyorsun, arkana bile bakmadan. Bu adam senin silah çektiğini nereden görecek arkasında gözü mü var? (emote diye bir şey yok gerçek hayatta, emote'u niye kullanıyoruz SİZE BAKAN KİŞİ yaptığınız eylemi görsün diye. Ama siz silahınızı çıkarttığınız sırada zaten Jay karakteri arkasına bakmadan kaçıyordu silahınız olduğunu nereden bilsin? Siz ateş açınca sesi duydu ve durdu. Fear RP yaptı yani.

Kurallara aykırı dediğiniz şeyler sizin açınızdan aykırı bilmiyorum ne kadar farkındasınız ama rol içerisinde gelişen bir durum ve rol ile sonlandırıldı. Sizi ne evinizden kaldırdık, ne de üzerinize sıktık. Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorsanız da, bunun akabinde gelir, durumu izah eder; sözleriniz için özür diler ve kapatmaya çalışırdınız ki kendi açımızdan kapandığını da belirtmişiz konuşmalarda. Hala neyin ısrarında olduğunuzu anlamıyorum ama evinizin garajında bulunan bir aracın soruşturmasını kime yapmamızı bekliyordunuz? Dediğim gibi, tamamen rol içerisinde gelişmiş bir durum ve rol ile çözmeye de gayret ettik ancak Fear-RP ihlali yapmayıp "Kımıldama!" yazıma karşılık verseydi, zaten uyarı amacıyla bile sıkmamış olacaktım ki o mermiyi bile isabet ettirmemeye çalıştım isabet ettiğini de sanmıyorum.

DM nedir? Bir oyuncuya sebepsiz yere ateş etmek/saldırmaktır. Sizin bunları yapmak için yeterli sebebiniz yoktu, rol yapman bi şeyi değiştirmiyor bunu yaparken emote vermen vs. DM DM'dir rollü veya rolsüz farketmez. Yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğüm için durumu izah ettim zaten, direkt olayı duyduğum gibi eve girip kilidi de kapayabilirdim işte o zaman sizin girmeye hakkınız olurdu eve bunu farkettiğim için olayı tatlı dille açıkladım ve bir gelişme olursa, yardımcı olabileceğim bir konu olursa diye numaramı verdim size. Evimde bulunan bir aracın soruşturmasını bana yaptınız ve açıkladım. Rol içinde çözmeye çalışıyorduk ki siz evimize girip kural ihlali yaparak DM yapana kadar. İnan ben de böyle olsun istemezdim. Ama dediğim gibi tekrar söylüyorum realistik düşünürsen bana hak vereceksin. Arkası dönük kaçan birine silah çekiyorsun, tabi ki kaçmaya devam eder çünkü SİLAHI GÖRMEDİ BİLE rolde. Ama sen ateş açmaya başlayınca durdu. Niye durdu bu adam? Çünkü silahın olduğunu anladı mermi sesinden. Fear RP ihlali yok onun için. Hala fear rp ihlali olduğunu düşünüyorsan gidip şikayet açabilirsin. Burası size açılmış bir şikayet konusu burada savunma yapmanız gerekiyor suçlama değil.

#13 - 26.11.2020 23:47
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Size açık açık aracı benim çalmadığımı, çalıntı aracı evimin bahçesinde bırakacak kadar salak olmadığımı, üstüne üstlük çalan kişiyi bulmak için elinizden bir şey gelirse diye telefon numaramı verdim. Size yapabileceğim tüm yardımları yaptım. Bunun üzerine karakterime ben size karşı hiçbir agresif rol sergilememişken, elinizde çaldığıma dair hiçbir kanıt yokken ve ben size yardımcı olmaya çalışırken. "Sen çaldıysan kötü olur, böyle olur, şöyle yaparız." gibi konuşmalara girdiniz. Ben de boşa konuşmaya gerek olmadığını söyledim, çünkü ben çalmadım. Elinizde bir kanıtta yok bununla alakalı. Daha fazla konuşmanız boş konuşmaktır ve beni suçlamaktır. Size agresif bir rol yapmadım orada yani.

Araç çalan bir hırsızın "Evet, ben çaldım." demesini zaten mantıklı bulmuyorum. Kaldı ki zaten Franklin_Rashford karakterine sizin tarafınızdan hakaret gelene kadar da bu işin yanlış anlaşılma olup olmadığını anlamak için telefon numaranı düzgünce isteyip, yine düzgünce adam geldiğinde seni arayacağımı ve doğrutacağımı söyledim. Franklin karakteri kulüp içerisinde Ruslan_Hetmanov ve Richie_Scottie'den oldukça rütbeli birisi ve siz onların (çaylakların) yanında kendisine hakaret ederek sırtınızı dönüp gidiyorsunuz. Haklı olarak da kendisinin çaylakların önünde küçük düşürülmesine izin vermek istemiyor. Böyle bir şey kulüp içerisinde kendi itibarını da zedeleyebilir anlayacağın üzere.

Alıntı
Burada bana göre suçunu itiraf etmişsin zaten. Realistik düşün, biri sana "boş konuşma ahbap, başım ağrıyor." diyip evine giderse naparsın? Bence kesinlikle evinin kapısını zorla kilidini kırıp sonrasında adama saldırıp onu bayıltıp üstüne evde olan alakasız arkadaşının kafasına silah dayamazsın değil mi? Ben de öyle düşünmüştüm. Kesinlikle roleplay kurallarına ve Vice kurallarına baktığınızda geçerli bir sebep değil bu haberin olsun. Jax Teller değiliz hiçbirimiz sonuçta.  ::)
Senin orada dayak yeme sebebin kendisine hakaret etmen zaten, araç olayı değil. Arkadaşının kafasına da silahı dayama sebebim kendisinin de itiraf ettiği üzere; silah çekmişken "dümdüz koşması" ve ikinci kez kendisinin kaçmasına izin vermek istemeyişim. Zaten loglardan da açıkça görülebileceği üzere ne sana, ne de ona içerideyken bir yumruk bile atmadım. Sebebi de olayın ondan bağımsız (tamamen ev sahibi ve ev sahibinin tavrı ile alakalı) olmasıydı ki şikayeti de yine açan kişi o.

Alıntı
Mr. Jax Teller gelip boş boş IC'den tehditler savurmasa, aşırı agresif konuşmasa rol güzel işleyebilirmiş dostum. Fakat cidden soruyorum neden bir insan işi bitince çaldığı aracı kendi ismi yazan evin önünde bıraksın? Bunu kimse düşünemedi mi? Bu arada sizin birlikten kimseden motor vs. çalmadık, haberiniz olsun.
Zaten dediğim gibi, yanlış anlaşılmalar olabilir. Yanlış anlaşılmalardan ötürü tutuklanabilirsiniz, vurulabilirsiniz, tehdit edilebilirsiniz yani bu rolün bir parçası. Ben bu konuda da ikinizin de yanındayken; "Klaus bana yanlış bilgi vermişse gönyesini s*keceğim, yoksa bunlara kayacağım." şeklinde belirttim. Yanlış anlaşılma olmasın diye de öncesinde düzgünce konuştuk zaten ama oradaki dayak olayı tamamen sizin tavrınız ve üslubunuzla alakalı; araçla alakalı değil yani.

Araç çalan bir hırsız suçunu itiraf etmez ama sizinle muhabbete girmez, yardımcı olmaya çalışmaz, gidip çaldığı aracı
evinin önüne bırakmaz. Tekrar söylüyorum, son defa söylüyorum HİÇBİR ŞEKİLDE HAKARET ETMEDİM. Bana boş ithamlarda bulundu ve boş konuşmaya gerek olmadığını söyleyip gittim.
Kişi izin vermek ister ya da istemez, umrumda değil. Bana gelip yaptığı Vice kuralları ve Roleplay kuralları kapsamınca DM'dir.

Dostum, ne hakareti? Bana nerede hakaret gördüğünü söyler misin? Hakaret falan yok ortada.
Sen bi eve girip birini döversen, olayla hiçbir alakası olmayan kişi tabi ki kaçar. Silahın olduğunu bilmiyordu bile.
Sonrasında silahını çektin ama arada uzun bir mesafese olduğundan vuramayacağını düşünüp kaçmaya çalışmış, sonrasında durmuş zaten kaçamayacağını anlayınca.

Senin silah çekmen saçma burada bi kere? Biz size hiçbir şekilde saldırmıyoruz, hakaret etmiyoruz. Evimize zorla giriyorsunuz üstüne beni bayıltıyosunuz
HE ADAM TABİ KAÇACAK? Ne diye silah çekiyon adama? Mantıklı bir açıklaması var mı bunun? Adam sana geri saldırmış olsa tamam diyeceğim, ama yok abi anlamıyorum.
Ev sahibi yani ben olarak konuşuyorum hatta IC karakterim için konuşayım.
Jamal karakteri hava almak için dışarı çıktı, önüne geldiniz. Olayı anlattınız. Size gayet sıcakkanlı ve sorun çıkartmadan
konuştu ve olayı hep çözme odaklıydı. Hatta numarasını verip yardımcı olmaya çalıştı. Sonrasında Franklin karakteri gelip
durup dururken boş tehditler savurmaya başladı ve kendini Sons of Anarchy'nin içinde buldu adeta. Bunun üzerine boş muhabbete gerek olmadığını söyleyip
karakterim evine girdi ve kapıyı kilitleyip uyuşturucu işine devam etti. Bu kesinlikle evimin kapısını kırıp beni dövüp arkadaşıma SIRF KAÇTIĞI İÇİN ONUN DIŞINDA HİÇBİR SUÇU YOKKEN
silah çekmeniz anlamına gelmiyor, yapamazsınız. Kurallara aykırı.
Sons Of Anarchy'lik bir durum yok. Böyle bir durum olsa vurmazdım kafana sıkardım zaten o yüzden boş benzetmeleri bırakırsan sevinirim. Ayrıca @Vonagall 'da diyor. IC karakterim Richie ve Ruslan'dan yoksa bana o tarzı konuşman ve orda ezilmem onların karşısında ezilmem karakterimin hoşuna gitmez. Ayrıca demişsin rol zevkimiz gitti falan. Kusura bakma hem PG ve Fear RP kurallarını siz çiğneyince bizimde rol zevkimizin kaldığı söylenemez. Kaçarken ev kilitleme, SADECE AMA SADECE korkutmak için çekilen bir silah ve çekilen silah üstüne koşmalar falan bunlara rol zevki bırakmaz hatta bu role girdiğime pişman oldum diyebilirim.
IC şekilde çalmışsın ya da çalmamışsın ondan kimse emin olamaz. 4567. kez söylediğim şey IC ROLDE YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLUR. Bu yanlış anlaşılmalar role yön verir ama zaten sana vurma nedenimiz zaten arabayı çalman ve şüphelisi olman değil. IC olarak benden alt rütbe kişilerin yanında ezilmem ve bu IC karakterimin hoşuna gitmemesi,  bu yüzden böyle bir rol gerçekleşti.

#14 - 26.11.2020 23:51
Sons Of Anarchy'lik bir durum yok. Böyle bir durum olsa vurmazdım kafana sıkardım zaten o yüzden boş benzetmeleri bırakırsan sevinirim. Ayrıca @Vonagall 'da diyor. IC karakterim Richie ve Ruslan'dan yoksa bana o tarzı konuşman ve orda ezilmem onların karşısında ezilmem karakterimin hoşuna gitmez. Ayrıca demişsin rol zevkimiz gitti falan. Kusura bakma hem PG ve Fear RP kurallarını siz çiğneyince bizimde rol zevkimizin kaldığı söylenemez. Kaçarken ev kilitleme, SADECE AMA SADECE korkutmak için çekilen bir silah ve çekilen silah üstüne koşmalar falan bunlara rol zevki bırakmaz hatta bu role girdiğime pişman oldum diyebilirim.
IC şekilde çalmışsın ya da çalmamışsın ondan kimse emin olamaz. 4567. kez söylediğim şey IC ROLDE YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLUR. Bu yanlış anlaşılmalar role yön verir ama zaten sana vurma nedenimiz zaten arabayı çalman ve şüphelisi olman değil. IC olarak benden alt rütbe kişilerin yanında ezilmem ve bu IC karakterimin hoşuna gitmemesi,  bu yüzden böyle bir rol gerçekleşti.

"Boş konuşmayın dostum" lafını ezilmek olarak algıladığına göre Franklin karakterinin IQ'su iki haneyi geçmiyor sanırım. Ben sizin yaptığınız ihlal üzerine şikayet açtım eğer bizden şikayetçiyseniz siz de şikayet açın, buradan suçlama yapmanın bir anlamı yok. Arkadaşlar galiba anlaşamayacağız, herkes kendini açıkladıysa ve savunmasını yaptıysa dilerseniz admin kararı bekleyelim. Çünkü şikayetin altında daha sabaha kadar uzun uzun tartışacağız böyle giderse. Yönetime okuyacağı çok uzun karmaşık yazılar bırakmak istemiyorum daha fazla. Savunmanız bu kadarsa yönetim kararı bekleyebiliriz. Savunmalar için teşekkürler.

#15 - 27.11.2020 00:01

"Boş konuşmayın dostum" lafını ezilmek olarak algıladığına göre Franklin karakterinin IQ'su iki haneyi geçmiyor sanırım. Ben sizin yaptığınız ihlal üzerine şikayet açtım eğer bizden şikayetçiyseniz siz de şikayet açın, buradan suçlama yapmanın bir anlamı yok. Arkadaşlar galiba anlaşamayacağız, herkes kendini açıkladıysa ve savunmasını yaptıysa dilerseniz admin kararı bekleyelim. Çünkü şikayetin altında daha sabaha kadar uzun uzun tartışacağız böyle giderse. Yönetime okuyacağı çok uzun karmaşık yazılar bırakmak istemiyorum daha fazla. Savunmanız bu kadarsa yönetim kararı bekleyebiliriz. Savunmalar için teşekkürler.
Alakası yok, kulüp içinde hiyerarşi farklı. O kadar Sons Of Anarchy'den bahsediyorsun biliyorsundur kulüp arasındaki etkileşimleri.

#16 - 27.11.2020 00:06
"Sürekli kendi açınızdan kuralları yorumluyorsunuz ama 10 günü doldurmamış bir birlik olarak illegal faaliyetler gösteriyorsunuz. Bence kuralları daha dikkatli okuyup daha objektif değerlendirin."

#17 - 27.11.2020 00:07
Alıntı
http://Aksini kanıtlar bir şeyin varsa yollamanı bekliyorum, bana Jay'n söylediğine göre silah çektiğinde aranızda uzun bir mesafe vardı. Dostum sana hiçbir şekilde agresif rolde bulunmayan biri ve olayla alakasız birine sen silah çekemezsin, o adam kaçar, izlersin. Bu kadar bu olay, çünkü o adam size bir şey yapmadı evine daldınız adamın durup dururken. Benim sorumluluk alacağım bir durum yok burada, ben sizin aracınızı çalmamışım etmemişim, evimde uyuşturucumu üretiyorum gelip kilidimi kırıp beni dövüyorsunuz. Bu sorumluluğu başka kime yükleyim? Siz haksızsınız.

Ben neyi anlatamıyorum? Aksini kanıtlayan şeyi sizin yüklemeniz lazım, gerekli konuşmayı buraya attım zaten. Timestamp'e bakarak da, kendisinin söylediğine bakarak da anlayabilirsin bunu. Ayrıca uyarı ateşi açtığımı belirtiyorum ve sebebinin de kaçmaya çalışması olduğunu belirtiyorum. Söylediğiniz gibi çok açık bir mesafe varsa burada açtığım üç el ateşin neresi DM onu anlamadım? Sürekli evin önüne gidip - geldi ve bir mermi bile sıkmadım karşılık olarak. Bunların kanıtları da loglarda var, yönetim inceleyerek görebilir net şekilde.

Hesabını senden sormamız da gayet mantıklı. Kimden sormalıyım evinin garajında bulunan bir aracın hesabını, Ocean Bar'daki insanlardan mı? Şunu tekrar kez belirtiyorum ki bunu sen de biliyorsun ve doğruladın; yanlış anlaşılma olmaması için düzgünce bunu çözmeye çalıştık ve doğrulaması için şahsı bekleyip sana telefon ile dönüş yapacağımı belirttim. Sizin Franklin_Rashford'a hakaretleriniz üzerine o dayak atıldı yani. "Dayak meselesi aracınız için değil." "Yediğiniz dayak tamamen kendisi ile konuştuğunuz üsluptan ötürü." "Eğer bu üslupla konuşup dayak yiyorsanız da sorumlusu sizsiniz." "Hakareti eden sen olduğun için arkadaşının kendisine içeride dayak atılmadı."

Alıntı
Kişi üzerine ateş edilmesi üzerine durmuş. Düşün bakalım dostum, birinden hızlıca kaçıyorsun ve henüz silah çekmemiş. Adam silah çekiyor arkandan. Ama sen önüne bakarak kaçıyorsun, arkana bile bakmadan. Bu adam senin silah çektiğini nereden görecek arkasında gözü mü var? (emote diye bir şey yok gerçek hayatta, emote'u niye kullanıyoruz SİZE BAKAN KİŞİ yaptığınız eylemi görsün diye. Ama siz silahınızı çıkarttığınız sırada zaten Jay karakteri arkasına bakmadan kaçıyordu silahınız olduğunu nereden bilsin? Siz ateş açınca sesi duydu ve durdu. Fear RP yaptı yani.

OOC Yalan söylemenize gerek yok. Kişi üzerine ateş edilmesi üzerine Idlewood'un köşesinden dönerek kaçmaya başladı. Geri geldiğinde beni gördüğünde tekrar kaçtı ve tekrar kaçtı. Evin önünde beklediğim sırada da bana PM yoluyla mesaj attı. Kırılan kapıyı kilitlediğini belirttiğimde de "Ha onu fark etmedim, keşke belirtseydiniz..." şeklinde mesaj atarak geri döndü. Zaten geri döndüğünde de silahı tekrar çekerek içeri girmesini söyledim. Kımıldama dediğim bir adama neden sıkayım bu bir, ikincisi hitlogda zaten gözüküyor her şey ne kadar hasar verdiğim, ne mesafeden vurduğum-.. Kaçmaya başladığında ateş açmaya başladım ve o da uyarı ateşiydi, isabet ettiğini bile sanmıyorum. Bu da arkadaşınızın kendi yüklediği görüntüdeki PM mesajı (silah emote'u verdiğim dakikayı ve suratına silah doğrulttuğum dakikayı yönetim loglardan bakarak da şahsın kaçıp PM atması üzerine geri geldiğini doğrulayabilir arada oldukça fark var):

Alıntı
DM nedir? Bir oyuncuya sebepsiz yere ateş etmek/saldırmaktır. Sizin bunları yapmak için yeterli sebebiniz yoktu, rol yapman bi şeyi değiştirmiyor bunu yaparken emote vermen vs. DM DM'dir rollü veya rolsüz farketmez. Yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğüm için durumu izah ettim zaten, direkt olayı duyduğum gibi eve girip kilidi de kapayabilirdim işte o zaman sizin girmeye hakkınız olurdu eve bunu farkettiğim için olayı tatlı dille açıkladım ve bir gelişme olursa, yardımcı olabileceğim bir konu olursa diye numaramı verdim size. Evimde bulunan bir aracın soruşturmasını bana yaptınız ve açıkladım. Rol içinde çözmeye çalışıyorduk ki siz evimize girip kural ihlali yaparak DM yapana kadar. İnan ben de böyle olsun istemezdim. Ama dediğim gibi tekrar söylüyorum realistik düşünürsen bana hak vereceksin. Arkası dönük kaçan birine silah çekiyorsun, tabi ki kaçmaya devam eder çünkü SİLAHI GÖRMEDİ BİLE rolde. Ama sen ateş açmaya başlayınca durdu. Niye durdu bu adam? Çünkü silahın olduğunu anladı mermi sesinden. Fear RP ihlali yok onun için. Hala fear rp ihlali olduğunu düşünüyorsan gidip şikayet açabilirsin. Burası size açılmış bir şikayet konusu burada savunma yapmanız gerekiyor suçlama değil.

Kusura bakma burada rol ile gelişen bir olayın şikayetini açmışsınız ve ithamlarda bulunuyorsunuz, benim savunmam da tamamen yaptığınız ihlalleri içeriyor ki şikayetinizdeki eylemleri ihlallerinizden ötürü gerçekleştirmek zorunda kaldık. Burada bir suçlama yok, savunmamız sizin ihlaliniz belirttiğimiz gibi; silahımı ulu orta gösterecek değildim tabi ki, çıktığında da zaten kaçmaması için (içeride kaçtığı gibi) silahımı çekerek emote'u verdim neyini anlamıyorsun? Yumruklarımla peşinden koşturup destek çağırmasını falan mı izlemeliydim senin rol anlayışına göre? Ya da gidip bir yerlere sakladığı silahla geri gelmesini mi beklemeliydim senin rol mantığına göre? Yapmam gereken şey kendisini silahımı çekerek etkisiz hale getirmek ve içeriye geri sokmaktı ve bunu mantıklı bir şekilde yaptım ancak role uymayıp kaçması onun sorunu. Evin senin hood bölgen değil, kapısını kırıp girmemde bir sorun yok. Legal bir birlik olsaydınız; "Haneye tecavüz" adı altında şikayet edebilirdiniz polise bu tür rollerde. Daha nasıl açıklamamı istiyorsun bu konuyu bilmiyorum ama ısrar etmek yerine okursanız anlarsınız belki.

« Son Düzenleme: 27.11.2020 00:12 Vonagall »

#18 - 27.11.2020 01:28
Alakası yok, kulüp içinde hiyerarşi farklı. O kadar Sons Of Anarchy'den bahsediyorsun biliyorsundur kulüp arasındaki etkileşimleri.

Dostum ben ihlal olduğu için şikayet açtım ihlal ihlaldir, senin kulüp içinde hiyerarşi sistemin beni alakadar etmiyor.

"Sürekli kendi açınızdan kuralları yorumluyorsunuz ama 10 günü doldurmamış bir birlik olarak illegal faaliyetler gösteriyorsunuz. Bence kuralları daha dikkatli okuyup daha objektif değerlendirin."

IC karakterin gibi OOC'den de agresifsin. İhlal yaptığımı düşünüyorsan git şikayet aç OOC ceza alayım, boşuna konuyu meşgul etmeye gerek yok.

Sizin Franklin_Rashford'a hakaretleriniz üzerine o dayak atıldı yani. "Dayak meselesi aracınız için değil." "Yediğiniz dayak tamamen kendisi ile konuştuğunuz üsluptan ötürü." "Eğer bu üslupla konuşup dayak yiyorsanız da sorumlusu sizsiniz." "Hakareti eden sen olduğun için arkadaşının kendisine içeride dayak atılmadı."

İşte bunu anlatamıyorum. Sırf biri size boş konuşmaya gerek yok dedi diye onu dövemezsin, bu hakaret değil. BEN HAKARET ETMEDİM IC'den.

Geri kalan suçlamaları yanıtlamıyorum bile, dediğim gibi şikayet açabilirsiniz. Yönetim kararı bekliyorum.

#19 - 27.11.2020 01:54

"Boş boş konuşma, boş muhabbetler, bela arıyorsunuz..." öncesinde de loglarda görülebilir "Serseri" gibi cümleler kuruldu. Yazdığın cümlelerin farkında değilsin bence sen. Bundan sonrasını yönetim inceleyecektir. DM'ye dair bir şey yapıldığını düşünmüyorum. Özellikle bana ithafen yazdığın silahlı konuda. Daha fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.