Olay kendi açımdan şöyle; dün gece saatlerinde dahil olduğum birliğin üyelerinden
Klaus_Diamond @cengiz35 birlik aracının çalındığını söyledi ve tam bu sırada önümüzden çalınmış birlik aracının içinde dört siyahi karakter geçti. Beni uyarmasının akabinde aracı almak için GPS kullanarak konumunu bulduk ve aracın konumu
Jamal_Jefferson'ın evinin garajını gösterdi ki gittiğimiz zaman da araç orada bırakılmıştı.
Aracı alarak geri döndük ve durumu birliğe (ve birlik yetkililerine) açıklarken zilin üzerinde yazan ismi söyledik ve birlikten bazı üyeler bu ismin ve o bölgedeki siyahilerin daha önce de birlik için sorun çıkarttığını, motorları çaldıklarını belirttiler. Bunun üzerine birlik yetkilileri Jamal_Jefferson'ı getirmemiz için talimat verdi ve
Franklin_Rashford @WaxeL gelmeden önce Richie_Scottie
@pien ile birlikte evi gözlerken Jamal_Jefferson bir anda içeriden çıktı. Kendisi ile hiçbir tartışmaya, münakaşaya girmeden düzgünce olayı anlattık, hatta telefon numarasını verdi bize; bu olayı
Klaus_Diamond geldiğinde doğrulaması için kendisini arayıp Ganton'a çağıracaktık. Bunun için anlaşmıştık.
O sırada Franklin_Rashford
@WaxeL geldi ve o geldiğinde sizin tarafınızdan son derece laçka tavırlar gördük. Franklin'e serseri diyip kendinizi eve kilitlemeniz üzerine de kendisi sinirlendi ve içeriye girmeye karar verdik. Bunun için Richie_Scottie maymuncuk kullanarak kilidinizi kırdı
-ancak PM'den kilidin açık olduğunu söyledin bana OOC Yalan şeklinde... [20.32.24]'e bakılabilir loglardan, saniyesi saniyesine tam bu dakikada kırıldı kilit- ve içeriye girdik. İçeriye girmeden önce silahınız olabilirdi, ne yapacağınız belli değildi hatta ateş etmek için kendisinden izin istedim ancak ilk aşamada gerek olmadığını söyledi ve ben de olası bir hareketiniz için emote'umu hazırda tuttum.
İçeriye girdiğimizde Jamal_Jefferson'ın kendisine başta hakareti olmak üzere, orada bulunma sebebimiz adına dayak atıldı. Kendisi yere düşene kadar sana bir yumruk bile atmadım, bunu da loglardan bakabilir yönetim; hatta izledim seni ne yapacaksın diye, eğer silah çekseydin ben de karşılık verecektim ama silah bile çekmedim. Sen kaçmaya başladığında da sana Emote vererek "Kımıldama!" dedim ancak sen Fear-RP ihlali yaparak PM'de de itiraf ettiğin şekilde "Dümdüz koştun." Üstüne üstlük kilidi kırılan kapıyı nasıl olduysa kilitlemişsin (Power RP) ve bunu da meşru göstermeye çalıştın.
Seni kımıldamaman için uyardığım halde kaçmışan ve arkandan bir kaç el uyarı ateşi açmışsam; burada DM'lik bir sorun göremiyorum. Ayrıca, farz edelim ki aracı siz çalmadınız; bu tür yanlış anlaşılmalar olabilir ve bu rolün bir parçasıdır. Sizi yanlış anlaşılmadan ötürü tutuklayabilirler, yaralayabilirler, tehdit edebilirler ve yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorsanız konuşarak çözmeye çalışırsınız tıpkı hakaret etmenizden önce yapmaya çalıştığımız gibi. Hatta içerideyken de söyledim, Jamal_Jefferson'a da söyledim;
"Eğer Klaus bana yanlış bilgi verdiyse gönyesini s*keceğim, yoksa bunlara kayacağım." şeklinde de belirttim.
Aşağıya da ihlalinizi itiraf ettiğinizin görselini bırakıyorum..

EK: Zaten orada bulunma sebebimiz de çalınan aracın bulunduğu ev sahibi Jamal_Jefferson ile görüşmekti. Sen olaya orada bulunarak dahil oldun. Tanık birinin öylece gitmesine izin vermek sence mantıklı bir rol mü olurdu? Kararı yönetimin.