Konu: [22.11.2020] Ezra Stan (Revenge Kill / Carjack)  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.11.2020 22:21
dostum sana anlatamıyorum galiba, benim kavgayla bi alakam yoktu köşede bekliyordum troll bi kavgadan dolayı banada saldırıldı düştüm ve daha sonra rapor atarak canımı fullettim zaten sizle kavga ettiğimin ssi varmı?  ikinci olayda ise KAVGA ANINDA birilerine vurup canın azalınca araca biniyorsun kankam seni atarlar tabi araçtan ki ben yanlışlıkla f ile yumruk sallarken seni indirdim kalabalığın içinde daha sonra araçtan hemen indim zaten aracı kaçırma gibi bi durumumda yok.

Kişi kavgayla bir alakam yok diyor fakat ilk yaralandığı kavgayı bize sataşarak ve dalarak kendisi başlattı  :D Alttaki SS'te chatlogta görülüyor, yönetime kandırmaya teşebbüsten gerekenin yapılmasını rica ediyorum. OOC yalan bariz.

aynı ssin zoomlu hali;

#11 - 22.11.2020 22:33
dostum ben o konuşmada düşmedim ki o emoteyi vereli benim 10 dakika oldu daha sonraki troll kavgada düştüm ve canımıda fullettim zaten rapor atıp, beni döverken veya kavga içideyken ssiniz varsa atarmısınız? düştüğüme dair kavgada

#12 - 22.11.2020 22:56
dostum ben o konuşmada düşmedim ki o emoteyi vereli benim 10 dakika oldu daha sonraki troll kavgada düştüm ve canımıda fullettim zaten rapor atıp, beni döverken veya kavga içideyken ssiniz varsa atarmısınız? düştüğüme dair kavgada

Kanıtım var o kavgada düştün chatlogta ve yerde olduğun görülüyor.

#13 - 22.11.2020 23:02
ya kanka sen anlamamakla ısrar ediyon herhalde orda siz beni düşürmediniz troll kavgadan dolayı düştüm chatlog eski mahallede geçen chatlog hemen düştüğümü görünce gelip ss almışsın onu geçtim BRAWL ROLÜNDE RK olmuyor zaten anlatamıyom ya.

#14 - 22.11.2020 23:24
ya kanka sen anlamamakla ısrar ediyon herhalde orda siz beni düşürmediniz troll kavgadan dolayı düştüm chatlog eski mahallede geçen chatlog hemen düştüğümü görünce gelip ss almışsın onu geçtim BRAWL ROLÜNDE RK olmuyor zaten anlatamıyom ya.

Üslubuna dikkat etmeni öneririm karşında arkadaşın yok. Bize saldırdın ve chatlogta ve SS'te görüldüğü üzere yere düştün. Sonra tekrar saldırdın hiçbir yaralı rolü yapmadın.

#15 - 22.11.2020 23:42
ya kardeşim benim chatlog basket sahasında geçen bir muhabbet değil mahallede ettiğimiz kavganın konuşmaları, olay geçtikten 10 dakika sonra benim yerde düştüğümü görüp gelip ss almışsın seni dövüp düşürdük diyosun siz düşürmediniz ki troll kavgada düştüm daha sonra zaten arkadaş ooc özür diledi düşüren onu geçtim BRAWL ROLÜNDE RK OLMAZ diyorum kaç defa diyicem ya. üslubum gayet düzgün herhangi bi hakaret etmedim. @Flexman

#16 - 22.11.2020 23:43
ya kardeşim benim chatlog basket sahasında geçen bir muhabbet değil mahallede ettiğimiz kavganın konuşmaları, olay geçtikten 10 dakika sonra benim yerde düştüğümü görüp gelip ss almışsın seni dövüp düşürdük diyosun siz düşürmediniz ki troll kavgada düştüm daha sonra zaten arkadaş ooc özür diledi düşüren onu geçtim BRAWL ROLÜNDE RK OLMAZ diyorum kaç defa diyicem ya. üslubum gayet düzgün herhangi bi hakaret etmedim. diğer olaya gelirsek cj diye birşey yok orda kavga esnasında arabaya biniyorsun canın azaldı diye bende seni haliyle atıcam napıcam kaçmanımı bekleyicem ki zaten bilerek te atmadım f ile yumruk vururken birden arabaya atladın bende seni attım @Flexman

#17 - 23.11.2020 00:06
Chatlog kontrolü yapılabilir o halde. Bize ilk dalmanla düşmen arasında 1, en fazla 2 dakika var.  :P

#18 - 23.11.2020 00:26
Chatlog kontrolü yapılabilir o halde. Bize ilk dalmanla düşmen arasında 1, en fazla 2 dakika var.  :P

brawl rolünde rk diye birşey yok kanka bilgilendiriyim eğer kavgada beni sizin dövüp düşürdüğünüze dair ssiniz varsa atarsın, 2. olayda kavga ortasında canın azalınca arabaya biniyorsun düşünce carl jack diyorsun savunmam bu kadar. @Flexman

#19 - 23.11.2020 01:40

brawl rolünde rk diye birşey yok kanka bilgilendiriyim eğer kavgada beni sizin dövüp düşürdüğünüze dair ssiniz varsa atarsın, 2. olayda kavga ortasında canın azalınca arabaya biniyorsun düşünce carl jack diyorsun savunmam bu kadar. @Flexman

Bana kanka diye hitap edemeyeceğini kaçıncıya söylemem gerekiyor? Üslubunu takın artık. Ortada ANLAŞMALI BİR BRAWL ROLÜ yoktu, bize saldırdın ve seni düşürdük SS'te açıkça görünüyor sonrasında gelip bize geri saldırdın. Kavga ortasında araca binip kaçabilirim ama sen emote vermeden beni araçtan atamazsın. Savunman için teşekkürler o halde, yönetim kararı bekleyebiliriz.