uslubum gayet yerinde sen bi kasma sen anlamamakla israr ediyon heralde troll bi kavgadan dustum sonrada raporla canimi fullettim eger beni sizin dusurdugunuzun kaniti varsa at hala ayni seyleri diyip duruyon aractan atma olsyida yanlislikla olan bise aracini alip goturmedim direk indim zaten savunmam bitmistir. @Flexman
Sana atacağım son ileti, bunla anlamıyorsan başka ileti atmama gerek yok zaten yönetim kararı bekleyebiliriz.
3 yaşındaki çocuğa anlatır gibi son defa anlatıyorum o halde sana 'kanka'
ilk attığım SS'te net bir şekilde görünüyor chatlogta bize saldırmışsın ve onun sonucunda yerde yatıyorsun, yani dayağı kökünden yemişsin bize saldırdıktan sonra bro. Senin anlayacağın dilden konuşuyorum.(farkedeceğin üzere chatlog güncel, geçmişi göstermiyor) Al sana istediğin kanıt.
İkinci SS'te ise, daha 'yaka paça tekme tokat' dövülmenden on dakika sonra Jay'e saldırmışsın İKİNCİ sefere. Bu da RK'nin kanıtı.
Üçüncü SS için konuşacak olursam güzel 'kardeşim' beni, tam ben kaçmak üzereyken HİÇBİR EMOTE vermeden araçtan atmışsın, bu da CarJack'in kanıtı. Sen beni emote vermeden araçtan atmasan yere düşmeyip uzaklaşacaktım, ama bunu yaptığın için düştüm. Elim kaymış diye 'kıvırma' bana dansöz gibi 'kardeşim' olur mu? Adam akıllı söyle attığını bilerek. Elinin kayıp kaymaması beni ilgilendirmiyor CarJack yaptığın için şikayet açtım. Ha bu arada Carjack olması için illa aracı alıp uzaklaşman veya çalman gerekmiyor. İstersen bi dene 'kankalarınla' sen araçtayken seni araçtan atsınlar ekranda kocaman 'CAR JACKED' yazısı çıkıyor kırmızı bi şekilde. Sana en iyi şekilde açıkladığımı düşünüyorum 'kankam' eğer bu şekilde anlattığımda da anlamıyorsan durum vahim zaten.

Yönetim kararı bekliyorum, senin konuyu 'kıvırman' ile daha fazla uğraşamayacağım, bu şikayet konusuna atacağım son ileti tamam mı benim canım 'kardeşim'?