Konu: Tarla sistemi hk.  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2020 02:02
Öncelikle merhaba, tarla sistemi önceden iyi kazanç sağlarken şu anda neredeyse kazancın yarısını veriyor. 100 dölümlük bir tarla Ekim başına 20 bin verir iken şu anda büyük tarlalar bile bu parayı bir seferde bulamıyor. Tarlaları olan insanlar isyanda, büyük bir paraya yatırım yapıp günlük 20 binden fazla kazanamıyorlar. İstediğimiz şey eski piyasaya geri dönmek, çünkü büyük meblağlarda bir paraya yatırım yapıp elde avuçtakini kaybediyoruz, piyasa kötü olduğundan elimizdeki tarlayıda satmıyoruz. Eğer eklenir ise tarlaları olan insanlar rahat edebilir.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.11.2020 09:44
Bakımdan önce inceleneceğini öğrenmiştim fiyatların , umarım bakımdan sonra memnun edici bir piyasa ile karşılaşırız hem de bug problemi çözülmüş olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.11.2020 13:31
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.11.2020 17:07
Sunucunun milyarderlerinin çoğu zamanında tarla ile zengin oldu fiyatların düşmesi yeni bir şey değil baya oluyor. Sunucu ekonomisine uygun olduğunu düşünüyorum zaten 200k lık bir tarlanın kendi parasını 10 günde çıkartıyor. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.11.2020 17:14
Sunucunun milyarderlerinin çoğu zamanında tarla ile zengin oldu fiyatların düşmesi yeni bir şey değil baya oluyor. Sunucu ekonomisine uygun olduğunu düşünüyorum zaten 200k lık bir tarlanın kendi parasını 10 günde çıkartıyor. Desteklemiyorum.

Zeppelin öncesi gibi olmasa da fiyatların düzelmesi gerekiyor , 250 bine mal olan tarlanın 4 saatte 1300 kar bırakması üstelik hasat-topla-sat gibi 1 truck zamanı kadar (15 dk) uğraş sonrası normal midir? Truck yapsam 1700 alırım. Ekme süresini (tarlaya gitme + ekim+tarladan dönüş) de eklersek 20 kusur dk toplamda çıkar , truck suresını bıle geçiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 19.11.2020 17:44

Yanlışın var günde 2000 civarı kâr bırakıyor. Yani parasını 10 değil 100 günde çıkartıyor. Sunucudaki tarla sayısını da göz önünde bulundurduğunda elde ettiğimiz para çok az. Bu şekliyle sadece süs olarak duruyor. Getirisi çok yüksek olmasa bile vaktimizi ve emeğimizi karşılaması yeterli olacaktır. En azından rol yaparken hem keyif hem de kazanç sağlayabileceğimiz bir ortama dönüşmeli diye düşünüyorum.

AR-GE'yi destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 19.11.2020 18:18
Bazı arkadaşlar zamanında 200k'ya tarla alıp milyarder oldular gibisinden yorumda bulunmuş. Aylar önce 1 milyondan fazla fiyat verdiğimiz tarlalardan,günlük 20k kazanmak imkansız şuan. İşin garip kısmı da biz o yatırdığımız ana parayı da karşılayamadık aylardır. Tohum/Ekin fiyatlarının acilen güncellenmesi gerekiyor sunucuda ki birsürü tarla boş yatıyor. Fiyatlar güncellendikten sonra eminim daha güzel,daha kaliteli roller çıkıcaktır. Şuan benim zor bela yapmaya uğraştığım çiftlik kiralama olayı tüm tarlalarda aktifleşebilir,güzel roller çıkabilir ve sunucuda ki tüm oyuncular bu sistemden yararlanma imkanı bulabilir. Konuya sonuna kadar destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 21.11.2020 01:11
Bu tarla sistemi toplasanız maksimum 30 kişiyi etkiliyor şimdi ben bu konuyu desteklesemde desteklemesemde bu tarla hep sende kalacak herhangi bir vergi vs ödemeden saatlik 1k kazansan bile kafidir, kısacası bu sistemi baştan aşşağı değiştirmeleri lazım yoksa sunucunun %70'ini etkilemeyen bir sistem. Güzel ama döngüsü yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 22.11.2020 21:55
Bu tarla sistemi toplasanız maksimum 30 kişiyi etkiliyor şimdi ben bu konuyu desteklesemde desteklemesemde bu tarla hep sende kalacak herhangi bir vergi vs ödemeden saatlik 1k kazansan bile kafidir, kısacası bu sistemi baştan aşşağı değiştirmeleri lazım yoksa sunucunun %70'ini etkilemeyen bir sistem. Güzel ama döngüsü yok.
Eğer tarla kiralama sistemi gelir ise bu sayı %50 kere çıkabilir, en azından şu anda belirli bir sayıdaki oyuncular bu sistemden geçiniyorlar. Bu da birşey.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 11.12.2020 04:57
Ayrıca tarlalar için fiyat limiti getirilmeli, çok absürt fiyatlara tarla satan arkadaşlar oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok