Konu: Çoklu şikayet Fear RP kural ihlali  (Okunma sayısı 625 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2020 23:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Quanze  Tristan_Gruber, @Rosta Raydox_North, @Thomp Ivan_Canizares

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @OrionLudus @cante

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.11.2020 Saat: 20:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
15-) SİLAH KURALLARI

Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.
Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her akşam olduğu gibi barımızı açtık. Prisonda yine haksız yere bize sataşan şahıslar barımıza geldi. Bize saldırdılar. Silahıma davrandım ve onları taramaya başladım. Sopayı emotesiz çıkartıp bana saldırdı. Silahlıyım üzerime üç kişi koşup yumruklamaya başladı. Silahlı birinin üzerine nasıl koşabiliyorlar hayret edici.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın. Bu gece hood belirlediğimiz yerde aktif rol ortamımızı oluşturamadık. Sağolsunlar baltaladılar. Mümkünse kendileriyle iyi-kötü herhangi role girmek istemiyoruz. İyi geceler.

#1 - 18.11.2020 23:42
Şahitliğimi onaylıyorum ek olarak;

DM arayışında olan, amaçları mouseun sol clik tuşunu eskitmek olan bir grup kanı hızlı akan genç. Bu garip rolde bize saldırmalarının sebebi prison etkinliğinde olan olaymış. Anlatayım; prison etkinliğinde gardiyanlarla sohbet ettiğimiz sırada Cesar Ramirez durduk yere gelip bize küfürler ediyor istedikleri tepkiyi alamıyor ve koğuşlarda tekrar gelip bize saldırıyorlar. Bu saldırıya bunca zamandır karşı saldırı bile yapmadık buna rağmen canları sıkılmış olsa gerek ki prison olayını bahane ederek gelip tekrar bize saldırıyorlar.

Prison kavgasını kendilerinin çıkardığına dair kanıtlar:

Rol yapmak, kavga etmek ve düşmanlık çıkarmak değildir arkadaşlar umarım bu kadim bilginin ışığında rollerine devam ederler.

#2 - 18.11.2020 23:43
Oluşum şikayeti olarak baz alınırsa taşınabilir.

#3 - 18.11.2020 23:55
Rosta yanii Raydox North olarak savunmam. Sopa emotesi verdim. chatlog veya chatlog ssi atabilirim. Uzun süreli tutma olayı da yok.
1.adamı topluca vurduktan sonra 2. adam yani silahla bize ateş acan adam arasında 15-30 saniye kadar fark vardı. Emotesi bulunmakta, chatlogu atabilirim isterseniz.
Ayrıca madem DM diyorsunuz. Silahla ateş eden sizsiniz biz 1. Adamı brawl ile vurduk ss de de gözüküyor ilk silahı kendi çekmiş.
Raydox North olarak söyleyeceklerim bu kadar. İyi roller, iyi forumlar.

#4 - 18.11.2020 23:57
Ve ayrıca silahla sıkan şahısı düştükten sonra yerdeyken vurduk. Silaha sopa cekmedik. Steff, mac-10 marka silahını çıkartarak vurdu.

#5 - 18.11.2020 23:57
Mekanımıza 6-7 kişi geliyorsunuz, kendimi savunmak için silahıma davranmam fazlasıyla normal. Ben silahla vurulmadım yumrukla düşürüldüm.
Silahla vurulsaydım 180 saniye düşerdim.
« Son Düzenleme: 18.11.2020 23:59 TOSUNUM »

#6 - 19.11.2020 00:00
Rosta yanii Raydox North olarak savunmam. Sopa emotesi verdim. chatlog veya chatlog ssi atabilirim. Uzun süreli tutma olayı da yok.
1.adamı topluca vurduktan sonra 2. adam yani silahla bize ateş acan adam arasında 15-30 saniye kadar fark vardı. Emotesi bulunmakta, chatlogu atabilirim isterseniz.
Ayrıca madem DM diyorsunuz. Silahla ateş eden sizsiniz biz 1. Adamı brawl ile vurduk ss de de gözüküyor ilk silahı kendi çekmiş.
Raydox North olarak söyleyeceklerim bu kadar. İyi roller, iyi forumlar.

1 adamı brawl ile vurdunuz demek anladım hocam.

#7 - 19.11.2020 00:04
Silahla vurmadık 1. Adamı peki ya adamlarn yaninda msj atması?

#8 - 19.11.2020 00:06
Silahla vurmadık 1. Adamı peki ya adamlarn yaninda msj atması?

Ne var bunda? Niyetinizin bu olduğunu anladım dışarıdaki adama sms attım. Zaten silahın üstüne koşacak kadar cesur insanlarsınız siz ne önemi var?

#9 - 19.11.2020 00:07
Kropotkin'e aktif rolde /b'den ceza uygulanmasını talep ediyorum. Kendi ssin de gözükmekte.