Merhaba, sunucuyu aktif olarak dokuz ayı aşkındır oynamaktayım, DM kapsamında hiç bir şekilde işlem görmedim, hiç bir zamanda DM yanlısı, ateş etmekten zevk olan bir oyuncu olmadım, olmamaya özen gösterdim. Aynı şekilde, şuan ki birliğimde ve geçmişte kurup yönettiğim birliklerde de aynı şekilde hiç bir üyem DM üzerinden işlem görmedi, dokuz ayı aşkındır, hileden bile şikayet yedim lakin Deatmach üzerine bir iftirayla karşı karşıya kaldığımı hatırlamıyorum.
Dediğim gibi, Prison'da toxicliğiniz ve karakterimi kışkırtmanız IC gidişatı buralara kadar getirdi, keşke OOC kininize yenik düşüp bunları şikayete dökmeseydiniz. Dediğim gibi asla DM yanlısı bir karakterim olmadı, yıllardır Roleplay oynuyorum, asla DM kapsamından ceza almadım. Aksiyon arayışında olan birisi değilim lakin aksiyon ihtiyacımı gidereceğim birlikte yaptığınız kural ihlalleri sebebiyle siz değilsiniz. Ben düşünce iyi hoş, kimse PM atmıyor. Bana rol yapma bizimle diyorsun fakat bir kaç saat sonra birlik liderin hoodumuza gelip bize küfür ediyor ve sizin hoodunuza çekip ateş ediyor fakat yaşadığımız Brawl ve Çatışma rolleri ardından ben DM'ci olarak adlandırılıyorum ve sizinle rol yapmamamı çünkü beni sevmediğinizi söylüyorsunuz.
Olay gerçekten absürt bir hal almaya başladı, daha fazla yazmacağım, kendimi yeterince savunduğumu düşünüyorum. İyi roller.