Birini vurunca 8 saat içinde tekrar vurduğumu hatırlamıyorum, onaylı hood değilsiniz.Ayrıca bu konuda beni değil birliği şikayet etmişsiniz ben IC aldığım emri uyguladım,Bu yüzden savunma yapmama gerek olmadığını düşünüyorum. Size Refuse RP'den şikayet açıyorum siz bana hala şuna savunmanı yap buna savunmanı yap diyorsunuz. Daha öncede sadece DM için geldiğimi söylemiştiniz öyleyse şu ssleri bırakmak durumunda kalacağım sizi bilgilendirmek amacıyla. Birliğinizdeki arkadaşlara ve geçen gece mix ile kaçtığınızda birlikte hareket ettiğiniz Ballari'ni den bir arkadaşa (Enzo_Cellini-Leonzio_Panarella, Anthony Lambotti) yaptığım rolü ya da rolleri sorabilirsiniz. Kesinlikle karşı tarafın hevesini kaçırmak istemiyorum ama sen bana durmadan hakaret ediyorsun.
Bunun bir oyun olduğunu unutarak hareket ediyorsun. İki kere benim olduğum rolde alındın ikisinde de role uymadın birinde mix ile kaçtın birinde refuse rp ile. Birliğindeki üyelerin vurulmasından dolayı sanırsam psikolojik bunalım durumundasın (hareketlerinden anladığım). Ben Wheeler birliğinin yönetim kadrosunda değilim ama sen bana Wheeler birliğinden dolayı açık bir şekilde OOC Kin güdüyorsun.
Rollerden sonra geçen OOC Konuşmalar;
Rollerden sonra geçen IC Konuşmalar;
Ek olarak yaptığım normal rollerin editine üşendiğimden ve IC-OOC olarak bir çıkar gütmediğimden dolayı normal rollerin ss'ini atmıyorum.