Konu: [18.11.2020-Lawrence Castucci]Refuse Rp + Ortak Nezaket + OOC KİN  (Okunma sayısı 517 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2020 22:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lawrence_Castucci @feller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charles_Poole @performa24 , Federrick_Parker @velorr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.11.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP + Ortak Nezaket + OOC Kin

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lawrence_Castucci karakterini idlewooddaki mekanında düşürdük. Daha sonra telefonunu alıp kırdık. Kendisi mekanı üstümüze kitleyip bize vakit kaybettirmeye çalıştı. 180 saniye yaralı süresini bekledikten sonra kişi yürüyerek (vakit kaybettirmek için) kapıya geldi ve daha sonra açamadığını (yaralı durumundan dolayı sistemsel olarak) belirtip relog attı. Relogtan sonra kapıyı 1-2 dakika gecikmeli açtı. Dışarı çıktıktan sonra kendisini arabaya bindirdik , orada da yürüyerek hareket etti (vakit kaybettirmek için). Bindikten hemen sonra hareket ettiğimizde arabadan atladı. Pm kanalından sorduğumda bug olduğunu belirtti ve tamda bu sırada bir kaç kişi bize ateş etmeye başladı. Biz rolümüze devam edip kişi araçtaymış gibi ıssız bir mekana geldik. Çünkü /do komutundan arabadadır emote'unu vermiştik. Daha sonra rapor attık ve kişi arabaya spawnlanmayı kabul etmedi. PM'den sorduğumda role uymayacağını ve devamında hakaretler içeren bir üslupla bir iletişim gerçekleştirdi.

Kin konusunda kişi forum iletisiyle itiraf etmiştir, şikayet düzenlendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

OOC KİN ;

Karşı tarafın(bizim) rol zevkimizi, oyundan soğutmak istemediğini söylüyorsun. Fakat bunu başarıyorsun be güzel kardeşim. Ben ilk defa bir savaş rolüne katılmıyorum (ki bu bir savaş rolü değil) ilk defa esir düşmüyorum veya vurulmuyorum. Şu skinlerinize, hareketlerinize ve iletilerinize baktığımda DM için geldiğiniz bariz belli. Sen benim hoodumu işsiz gibi 7/24 saçma sapan kıyafetlerle, hareketlerle basarsan ben sana OOC kinin allahını güderimki şuan güdüyorum. Sen beni role dahil etmeye çalışıyorsun, fakat ben role dahil olmuyorum soğuyorum(yaptığınızda rol değil zaten). Yani anlayacağın sevgili dostum, bu hareketleri devam ettiğiniz sürece, DM'e devam ettiğiniz sürece hiçbir şekilde rolünüze uymuyorum, birliğimden kimsede uymayacak. Böyle bilinmesi adına, zaten üstte attığım linkte belirttiğim gibi, adınıza çok uzun ve detaylı bir şikayet açıldı. Ona savunma yapmanızı tekrardan öneririm.

Ek açıklamalar(varsa): Böyle bir zihniyetle birlik yönetmek ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Sonuç olarak "Her birlik yöneticisi kendi birliğinin adminidir." mottosuna uymuyor. Adalet mülkün temelidir.

« Son Düzenleme: 19.11.2020 01:13 Forza »

#1 - 18.11.2020 23:03
Brom, Wheeler birliğinin "WSG" rankına sahip olan adamların rolüne uymayacağımı sana söylemiştim. Başka sunuculardan DM için adam getirtip 7/24 abudik gubudik skinlerle savaşmaya gelen düşük rol bilgisine sahip adamların rolüne uyup kendimi kanser etmeye niyetim yok. İlk önce siz şu şikayete savunma yapın.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93458.0

Şu toxic hareketlerinizide en yakın zamanda kesmeniz dileğiyle. Kolay gelsin.

#2 - 18.11.2020 23:04

#3 - 18.11.2020 23:17
Brom, Wheeler birliğinin "WSG" rankına sahip olan adamların rolüne uymayacağımı sana söylemiştim. Başka sunuculardan DM için adam getirtip 7/24 abudik gubudik skinlerle savaşmaya gelen düşük rol bilgisine sahip adamların rolüne uyup kendimi kanser etmeye niyetim yok. İlk önce siz şu şikayete savunma yapın.

İhlal yapmazsanız tarafınıza şikayet açılmaz. WSG rankına sahip hiçbir oyuncu sizin tabirinizle "tuhaf" skinler kullanmıyor, buna da dikkatinizi çekerim. Siz vurunca mübah, biz vurunca günah oluyor. Yapmayalım lütfen.

#4 - 18.11.2020 23:25

İhlal yapmazsanız tarafınıza şikayet açılmaz. WSG rankına sahip hiçbir oyuncu sizin tabirinizle "tuhaf" skinler kullanmıyor, buna da dikkatinizi çekerim. Siz vurunca mübah, biz vurunca günah oluyor. Yapmayalım lütfen.

Dostum burası DM sunucusu değil. Sunucuda DM dışında bir varlığınız, rolünüz yok. Burada gelmişsin; "ihlal yapmayın" falan filan. Ben ilk defa  vurulmuyorum, kimin rolüne uyup uymayacağımıda iyi bilirim. Hood bölgemi kafası esince basan, canı DM isteyince ateş açan adamların rolüne uyup kendimi kanser etme gibi bir niyetim olmadığını belirtmiştim. Başka sunucudan Vice'a sadece DM/adam vurmak için gelen kişilerin rolüne uymuyorum ben.

#5 - 18.11.2020 23:31
Birini vurunca 8 saat içinde tekrar vurduğumu hatırlamıyorum, onaylı hood değilsiniz.Ayrıca bu konuda beni değil birliği şikayet etmişsiniz ben IC aldığım emri uyguladım,Bu yüzden savunma yapmama gerek olmadığını düşünüyorum. Size Refuse RP'den şikayet açıyorum siz bana hala şuna savunmanı yap buna savunmanı yap diyorsunuz. Daha öncede sadece DM için geldiğimi söylemiştiniz öyleyse şu ssleri bırakmak durumunda kalacağım sizi bilgilendirmek amacıyla. Birliğinizdeki arkadaşlara ve geçen gece mix ile kaçtığınızda birlikte hareket ettiğiniz Ballari'ni den bir arkadaşa (Enzo_Cellini-Leonzio_Panarella, Anthony Lambotti) yaptığım rolü  ya da rolleri sorabilirsiniz. Kesinlikle karşı tarafın hevesini kaçırmak istemiyorum ama sen bana durmadan hakaret ediyorsun.

Bunun bir oyun olduğunu unutarak hareket ediyorsun. İki kere benim olduğum rolde alındın ikisinde de role uymadın birinde mix ile kaçtın birinde refuse rp ile. Birliğindeki üyelerin vurulmasından dolayı sanırsam psikolojik bunalım durumundasın (hareketlerinden anladığım). Ben Wheeler birliğinin yönetim kadrosunda değilim ama sen bana Wheeler birliğinden dolayı açık bir şekilde OOC Kin güdüyorsun.

Rollerden sonra geçen OOC Konuşmalar;

Leonzio_Panarella: GösterGizle

Anthony_Lambotti: GösterGizle

Rollerden sonra geçen IC Konuşmalar;

Ek olarak yaptığım normal rollerin editine üşendiğimden ve IC-OOC olarak bir çıkar gütmediğimden dolayı normal rollerin ss'ini atmıyorum.
« Son Düzenleme: 18.11.2020 23:35 Forza »

#6 - 18.11.2020 23:41
Birini vurunca 8 saat içinde tekrar vurduğumu hatırlamıyorum, onaylı hood değilsiniz.Ayrıca bu konuda beni değil birliği şikayet etmişsiniz ben IC aldığım emri uyguladım,Bu yüzden savunma yapmama gerek olmadığını düşünüyorum. Size Refuse RP'den şikayet açıyorum siz bana hala şuna savunmanı yap buna savunmanı yap diyorsunuz. Daha öncede sadece DM için geldiğimi söylemiştiniz öyleyse şu ssleri bırakmak durumunda kalacağım sizi bilgilendirmek amacıyla. Birliğinizdeki arkadaşlara ve geçen gece mix ile kaçtığınızda birlikte hareket ettiğiniz Ballari'ni den bir arkadaşa (Enzo_Cellini-Leonzio_Panarella, Anthony Lambotti) yaptığım rolü  ya da rolleri sorabilirsiniz. Kesinlikle karşı tarafın hevesini kaçırmak istemiyorum ama sen bana durmadan hakaret ediyorsun.

Bunun bir oyun olduğunu unutarak hareket ediyorsun. İki kere benim olduğum rolde alındın ikisinde de role uymadın birinde mix ile kaçtın birinde refuse rp ile. Birliğindeki üyelerin vurulmasından dolayı sanırsam psikolojik bunalım durumundasın (hareketlerinden anladığım). Ben Wheeler birliğinin yönetim kadrosunda değilim ama sen bana Wheeler birliğinden dolayı açık bir şekilde OOC Kin güdüyorsun.

Rollerden sonra geçen OOC Konuşmalar;

Anthony_Lambotti: GösterGizle

Rollerden sonra geçen IC Konuşmalar;

Ek olarak yaptığım normal rollerin editine üşendiğimden ve IC-OOC olarak bir çıkar gütmediğimden dolayı normal rollerin ss'ini atmıyorum.

Karşı tarafın(bizim) rol zevkimizi, oyundan soğutmak istemediğini söylüyorsun. Fakat bunu başarıyorsun be güzel kardeşim. Ben ilk defa bir savaş rolüne katılmıyorum (ki bu bir savaş rolü değil) ilk defa esir düşmüyorum veya vurulmuyorum. Şu skinlerinize, hareketlerinize ve iletilerinize baktığımda DM için geldiğiniz bariz belli. Sen benim hoodumu işsiz gibi 7/24 saçma sapan kıyafetlerle, hareketlerle basarsan ben sana OOC kinin allahını güderimki şuan güdüyorum. Sen beni role dahil etmeye çalışıyorsun, fakat ben role dahil olmuyorum soğuyorum(yaptığınızda rol değil zaten). Yani anlayacağın sevgili dostum, bu hareketleri devam ettiğiniz sürece, DM'e devam ettiğiniz sürece hiçbir şekilde rolünüze uymuyorum, birliğimden kimsede uymayacak. Böyle bilinmesi adına, zaten üstte attığım linkte belirttiğim gibi, adınıza çok uzun ve detaylı bir şikayet açıldı. Ona savunma yapmanızı tekrardan öneririm.

#7 - 18.11.2020 23:50
Vurduğum birini 8 saat içinde tekrar vurduğumu hatırlamıyorum, bana karşı OOC kin güttüğünü itiraf etmenden dolayı dürüstlüğün için sana teşekkür ediyorum. Açılan şikayet oluşum şikayeti ve benim bir ihlalim yok, bundan dolayı o şikayete savunma yapmayacağım, sizde bu şikayete yapmıyorsunuz admin kararını bekleyelim.

#8 - 19.11.2020 10:54
Açılan bütün şikayetleri tek tek okudum ve Martelli birliğinin nedense OOC Bir kin tutmaya başladığını anladım "DM" için geldiler. Hoodumuzu basıyorlar bu tamamen "DM" deniliyor. Arkadaşlar şunu belirtmek isterim siz bizi hergün vurduğunuz da biz size böyle bir ithamda bulunmadık biz vurunca "DMCİ"mi oluyoruz. Ayrıca neyin hoodundan bahsediyorsunuz? Siz Hood Onaylı Birlik oldunuz şehrin haberi mi yok? Bir rol yapılıyorsa uyacaksınız basit bir konu ben sizin elinize her düştüğüm de rolüme uygun davrandım eğer ki düşmeyi yediremiyorsanız illegal birlik açmıyacaksınız.

#9 - 26.11.2020 13:11
Merhaba,

Şikayet titizlikle tamamı incelendi. Lawrence Castucci karakterinin rolü kabul etmediği görülüyor. Bu sebepten dolayı Lawrence Castucci karakteri "Refuse RP" kapsamında cezalandırılacak. Buna ek olarak lütfen forum ve oyundaki üslubunuzu, nezaketinizi koruyun.

Şikayet kapatıldı.