Konu: Soygunu 10 Araç Basmak - İşsiz Polis Problemi  (Okunma sayısı 1459 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#60 - 16.11.2020 16:56
Emin olun bir ekipten kaçmışlığımız çok , bir ekip ile 3 - 5 ekip arasında kaçma ihtimali açısından dağlar kadar fark var. Eğer bize kaçma "ihtimali" verilmeyecekse bu sistemin ne anlamı var?

Şimdi realistik açıdan kaçış şansı vermiyor demişsiniz, neden verelim? Suç işliyorsunuz, neden kaçmanıza izin verelim ki?
« Son Düzenleme: 16.11.2020 16:58 LahmacStar »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#61 - 16.11.2020 16:59
Emin olun bir ekipten kaçmışlığımız çok , bir ekip ile 3 - 5 ekip arasında kaçma ihtimali açısından dağlar kadar fark var. Eğer bize kaçma "ihtimali" verilmeyecekse bu sistemin ne anlamı var?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 16.11.2020 17:01
Spoiler: GösterGizle

Kaçma ihtimaliniz var, iyi bir sürücülük ya da plan ile kaçabilirsiniz ve kaçan da oldu(az da olsa)
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Dmitri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 16.11.2020 17:08
Her hırsız kaçacak diye bir şey yok, bulletle kaçamayanda var premierle kaçanda
Hmmm
1
Like
4
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Dmitri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
et yiyen çiçek, Rasputin, Ihsan, KSZ,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#64 - 16.11.2020 17:13
sunucuda 6-7 kişi rol amaçlı vcpd de oynuyor zaten. kalanı "araba çevirek, varak vurak, milleti gözaltında x süre bekletek"
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Dmitri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#65 - 16.11.2020 17:53
sunucuda 6-7 kişi rol amaçlı vcpd de oynuyor zaten. kalanı "araba çevirek, varak vurak, milleti gözaltında x süre bekletek"
Üzgünüm ama bir polisin görevi zaten bu? Şehrin ortasında çatışma çıkarıp yakalanan kusura bakmayın x süre beklemeyi göze alıyor demek zaten. Siz ne sanıyordunuz polisi? Çatışma gördüğümüz yerde görmezden gelip devam etmemizi falan mı? Veya nitro kullanan bir kişiyi çevirmemeyi mi? Yanlış anlamışsınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#66 - 16.11.2020 17:56
Üzgünüm ama bir polisin görevi zaten bu? Şehrin ortasında çatışma çıkarıp yakalanan kusura bakmayın x süre beklemeyi göze alıyor demek zaten. Siz ne sanıyordunuz polisi? Çatışma gördüğümüz yerde görmezden gelip devam etmemizi falan mı? Veya nitro kullanan bir kişiyi çevirmemeyi mi? Yanlış anlamışsınız.

Komut kullanmak yerine rol yapmak olabilir beklentim. VCPD'n görevi /cuff /hapseat mı? nitro kullanan birisini nasıl anlıyorsunuz? yanık nitro kokusu mu geliyor burnunuza?

edit: Oyunu nasıl bir hırs ve bir şeyler başarma duygusu ile oynuyorsan çok fena kasılmışsın. Sana ithamda bulunmadığım halde savunmaya geçiyorsun. Üstüne birde reaksiyon eklemişsin. :o 8) hawli
« Son Düzenleme: 16.11.2020 18:05 performa24 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 16.11.2020 18:07
Kimse desteklemiyor gördüğüm kadarıyla, daha fazla tartışma çıkmadan kilit atılırsa daha iyi olur bence (Arge "Oyun Modu Geliştirme"den daha çok bir duruma karşı isyan olarak açılmış gibi...)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#68 - 16.11.2020 18:30

Komut kullanmak yerine rol yapmak olabilir beklentim. VCPD'n görevi /cuff /hapseat mı? nitro kullanan birisini nasıl anlıyorsunuz? yanık nitro kokusu mu geliyor burnunuza?

edit: Oyunu nasıl bir hırs ve bir şeyler başarma duygusu ile oynuyorsan çok fena kasılmışsın. Sana ithamda bulunmadığım halde savunmaya geçiyorsun. Üstüne birde reaksiyon eklemişsin. :o 8) hawli

Manifestonun yaptığı açıklamaya göre nitroya basıldığını görürsek çeviriyoruz öbür türlü herkesi serbest bırakmamız gerekiyor. Yaşadığınız normal olan bir olay için tüm VCPD'ye rol yapmıyorsunuz diyip üstüne tutuklandığı için açılan bir argede  "edit: Oyunu nasıl bir hırs ve bir şeyler başarma duygusu ile oynuyorsan çok fena kasılmışsın" denmesi bence saçma. Klasik her ay açılan "VCPD çok güçlü" argelerinden bir tanesi bu.  Eğer harika polis rolü yapacağınıza inanıyorsanız VCPA'ya başvurabilirsiniz.

Ek olarak oluşumda olan birisi olarak hiçbir zaman bir memurun hadi bugün elli tutuklama yapalım, onu çevirelim bunu çevirelim dediğini duymadım. Polislerin yanından nitro açarak, hızlı geçerek, drift atarak dolaşırsanız çevirilmenizden normal bir şey yok polis olarak ne yapmamızı bekliyorsunuz gerçekten anlam veremedim.

VCPD'ye katıldıktan sonra gelen anlamsız aşırı özgüvenin örneği olabilirsin dostum , burrito sahibi sivilken gymde takılmalarını hatırlıyorum hiç böyle değildin neyse önemli değil fakat bu argenin "VCPD çok güçlü bu nedir ya biraz güçsüz olsun" gibi argümanla uzaktan yakından alakası yok , hiç bir şey anlamamışsın konudan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#69 - 16.11.2020 18:36

Dostum, karakterinin suçlu olduğunu düşündüğümüzde en fazla ne rolü yapmamızı bekliyorsun? Taleplerin okunuyor, avukat istersen ona göre rol yapılıyor, istemezsen ve ifadelik/sorguluk bir durum yoksa işlemlerin yapılıyor. Bu oluşumda ic disiplinin yanı sıra ooc bir disiplin de var. Bazı rolleri yaparken "Birinin raporunu girmeyi unutmayayım, kimse mağdur olmasın." kafasında oynuyoruz ve ooc baskı bile hissedebiliyoruz. Zaten böyle bir mağduriyet yaşanırsa ilk olarak oluşum yönetiminden tepki görüyoruz.
Kimsenin rol zevkiyle sorunumuz yok, bütün sorunumuz ic. Ama siz bunu anlamakta sorun çekiyorsunuz. Kamera kayıtlarını kullanma rolü, sivil karakterlerden ifade almalar vb. bir çok rolü zevkle yapıp suçlu karakterlerinizi yakalıyoruz ve sonunda tepkiniz "Kardeşim, bunlar rolümüzü baltalamaktan, hapis atmaktan zevk alıyor." oluyor.
Böyle bir üslupsuzluğu ben de size yapacak olsam derim ki "Sizin bütün işiniz de birilerini vurup bundan ooc tatmin elde etmek. Sonunda polise yakalanınca da 'rolümüz baltalanıyor diye ağlamak.' Birileriyle çatışıp sonuçlarına katlanmak istemiyorsanız Freeroam sunucularına gidin." Fakat ben böyle bir şey demiyorum, sadece saygılı bir şekilde cümlemi noktalıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok