Konu: [13.11.2020] ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 319 defa)

#10 - 14.11.2020 00:30
Şikayetle alakası olmayanlar yazmazsa sevinirim.

Kişiler benim şahidim rol esnasında ordaydılar, şahitleri maalesef tek taraf belirleyemiyor. Asıl sizin olayla ilginiz ne de şikayet açıyorsunuz onu merak ediyoruz?
PM'den "oğlum gidin kendinizden utanın la" "sen abilerine benim adımı ver" Üslubunu bozuyorsun, neden şikayet açmayayim? Yetkili kararı bekleyelim.

#11 - 14.11.2020 00:31

Kişiler benim şahidim rol esnasında ordaydılar, şahitleri maalesef tek taraf belirleyemiyor. Asıl sizin olayla ilginiz ne de şikayet açıyorsunuz onu merak ediyoruz?
PM'den "oğlum gidin kendinizden utanın la" "sen abilerine benim adımı ver" Üslubunu bozuyorsun, neden şikayet açmayayim? Yetkili kararı bekleyelim.

Size mi attım acaba PM'yi, diğer arkadaşın eli kolu yok mu da siz şikayet açıyorsunuz, ayrıca rolde dahi yoksunuz ?

#12 - 14.11.2020 00:31
Öncelikle selamlar sen yetkili misin @masallahimvar  troll yapmamız veyatta yapmamız seni nasıl ilgilendiriyor biz orda aktif bir rolde değiliz ya afk kalıyoruz ya da meslek yapıyoruz.  Zaten admin bizi uyarmaya geldi onunlada konuştuk . Geri kalan suçlamalara yazacağım bir şey yok benim alakam olan kısma yorumumu yaptım.      İyi Forumlar // iyi Oyunlar
Şikayetin adını tekrar okumanı öneririm, TROLLİNG değil ORTAK NEZAKET yazıyor farkındaysan.

#13 - 14.11.2020 00:32

Size mi attım acaba PM'yi, diğer arkadaşın eli kolu yok mu da siz şikayet açıyorsunuz, ayrıca rolde dahi yoksunuz ?
Daha fazla uzatmayacağım, yetkili kararı bekle.

#14 - 14.11.2020 00:33
Öncelikle selamlar sen yetkili misin @masallahimvar  troll yapmamız veyatta yapmamız seni nasıl ilgilendiriyor biz orda aktif bir rolde değiliz ya afk kalıyoruz ya da meslek yapıyoruz.  Zaten admin bizi uyarmaya geldi onunlada konuştuk . Geri kalan suçlamalara yazacağım bir şey yok benim alakam olan kısma yorumumu yaptım.      İyi Forumlar // iyi Oyunlar
Şikayetin adını tekrar okumanı öneririm, TROLLİNG değil ORTAK NEZAKET yazıyor farkındaysan.

Şablona uymuyor diye biliyorum başlığı, o kuralın adı oluyor bildiğim kadarıyla..

Adminin özellikle bu konuda cevabını öğrenmek istiyorum, konuyla ilgisi olmayan birisinin şikayet açması (belki arkadaşı susturulmuşsa olabilir) ne kadar anlamlı, acaba bir OOC Kin mi besliyor?

Lütfen emir kipiyle konuşmayınız. (ORTAK NEZAKET)

#15 - 14.11.2020 00:43
Alıntı
Ben admine de rol esnasında iletmiştim, takip edilmediğime adım kadar eminim arkama bakarak geldim. Takip edildiğime dair bir kanıt var ise ekler misiniz lütfen?

Kanıt manıt yok git şikayet aç

#16 - 14.11.2020 00:43
Bu kadar yeterli sanırım, yetkili cevap bekleyelim.

#17 - 14.11.2020 00:51
İki tarafı da üslubundan dolayı bu seferlik uyarıyoruz. Ekran görüntüsü sahibi Kulbart Kaiser ise wallhack sebebiyle ayrı olarak değerlendirilerek yasaklandı. İyi roller diliyorum.