Ben palomino kıyısına geldikten on dakika sonra , yanıma birisi geliyor ve benimle gel özel bir şey konuşacağım diyor. Sen kimsin dediğimde ise ben seni tanıyorum diyor,sen garsonsun diyor. Rolde beni bir kere dahi görmemiş bir adam beni bu yöntemle aklı sıra güvenli bölgeden çıkarıp vurmaya çalışıyor. Daha sonra arkadaşı adını hatırlamıyorum , bizimle gel 10 bin dolar kazanacaksın diyorsun. Bu saçma role dair ss almaya bile üşendim ancak log incelenirse görülebilir.
Sizin saçma rolünüze karşılık ic olarak dalga geçtiğim için bana trollemeye devam edecek misin tarzında üst perdeden bir pm atıyorsun.Zaten ortada şüpheli bi ton durumunuz varken kuzu gibi gelip ölmemi bekliyorsun.
Açıklamanı istediğim husus beni 1 kere dahi görmeden iskelede direk yanıma gelip neden sana iş buldum,özel bi şey konuşacağım gibi bir rol yapıyorsun, benim Wheeler'den olduğumu nerden biliyorsun?
Rollerle ilgili ss ya da video kanıtım yok ancak iki adet şahidim var , bunlar Daniel_Robinson
@Furkangz , Jackson_Martinez
@barrylex 2.Olarak şikayeti neden pm attığım kişi değil de olayla ilgisi olmayan birlikten başka biri açıyor acaba (Bir kin durumu mu var?)
Pm'lerle ilgili ss'lerimi aşağı bırakıyorum bundan dolayı bir cezam olacaksa razıyım.
Edit:
Ek açıklamalar(varsa): Allah yardım etsin