| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Molly_Bell @jonlakow + EK: Sherry_Nora @Serenity_ (Molly_Bell'in Metagaming yaptığını itiraf etmesinden dolayı EK) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chanis_Mozard @Chanismozard , Elias_Rosales @pankek Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10 - 18.30 arası (+/- 5) |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear RP İhlali, Rolde AFK, Retarded RP, Refuse RP, Power RP, Metagaming
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Molly Bell adlı karakterin Chanis Mozard ve Ruslan Hetmanov'a karşı sergilemiş olduğu bir takım can sıkıcı durumlar oluştu. Olayın sabah saatlerinde Chanis Mozard bana Molly Bell'in numarasını ve adresini sordu. Kendisinden nefret ettiğini ve intikam almak istediğini söyledi. Ardından biraz araştırma yaparken, beni de alakadar eden bir başka sebep öğrendim. Şahsım adına oraya gitme sebebim, Molly Bell adlı karakterden halihazırda hoşlanmıyordum ve üzerine Cara Licavoli'ye (Hem Cara Licavoli'den, hem de Elias Rosales karakterlerinden ki Molly Bell'in kendisi de bunu anlatmış) saldırdığını öğrendim. Cara Licavoli adlı karakter, Ruslan Hetmanov karakterinin çok yakın ve sevdiği bir dostu olduğu için bu duruma sinirlenerek kendisine karşılık vermek istiyor.
Araştırdım ve hem evini hem de telefon numarasını öğrendim. Daha önce de o eve Zaki Badvagan (CK) ile gittiğim için Molly'nin orada olabileceğini tahmin etmiştim. Başlangıçta tek başıma giderek kontrol ettim ve kendisi iskelede telefonla konuşuyordu. Uzaktan gördüm ve şehre dönerek Chanis Mozard'a haber verdim. Ardından Chanis Mozard ve Elias Rosales ile birlikte geldik ve geldiğimiz sırada Sherry_Nora
@Serenity_ adlı karakter evin çatısına çıkmış ve AFK durumdaydı. (Zaten kendisi hiçbir şekilde darp rolüne dahil olmadan nasıl şikayetçi ve şahit olabildi onu da anlamadım. Bu konuda bu ihlali de değerlendirmenizi istiyorum.) İskeleye inerek Molly Bell'i telefonla konuşur vaziyette yakaladık ve Chanis Mozard telefonunu elinden alarak denize attı. Şahsın ihlalleri bu rollerden sonra başladı;
[1] Chanis Mozard, Molly Bell'in yüzüne tokat attıktan sonra darp izi oluşturabilecek
"/do Yüzünün herhangi bir yerinde kanama var mı?" sorusunu belirtti. [18:14:21]'de verilen bu belirtinin akabinde şahıs ekran görüntülerinde bulunmasa da, loglardan açıkça görülebilecek şekilde
"/do Olumsuz." şeklinde belirtide bulundu.
[1] Bu olayın ardından, darp izine olumsuz yanıt belirttiği rolde; yine kendisi ASGH'den
"darp raporu" alıyor ve bizi VCPD'ye şikayet ederek
"darp edildiğini" kanıtlıyor. Burada şahıs
Retarded RP yaparak olmayan bir şeyi (darp izi) varmış gibi gösteriyor ve Chanis Mozard, Ruslan Hetmanov, Elias Rosales karakterlerini departman sürecine sokarak rollerini ve vakitlerini baltalıyor.
EK: Chanis Mozard attığı tokatın etkisini sorgulamak adına dudağının patlayıp patlamadığını anlamak adına kanama durumunu sorguluyor, olumsuz durum belirtiliyor. Ancak buna rağmen şahsın ASGH'ye belirttiği olay sonucu basit bir tokattan "Morluk ve Çürük" raporu alıyor (!).
[2] Bu rolün devamında, Chanis Mozard'ın kafasına sıkmakla tehdit etmesinin akabininde sıkması için ısrar ediyor ve Fear-RP gerçekleştirmiyor. Kafasına sıkmak için
CK İzni istediğimizde de
"olumsuz" yanıt veriyor. ve Fear-RP yapmaktan kaçınmaya devam ediyor. Bu kısımda da
Fear-RP İhlali gerçekleştiriyor.
[3] Molly Bell adlı karakterin vücut durumuna baktığımızda; Kas Seviyesi (4) ve Dayanıklılığı (2), Ruslan Hetmanov'un Kas Seviyesi'nin (8 ) ve Dayanıklılığının (7) çok altında görünüyor. Ruslan Hetmanov karakterimde şahsın saçının arkasından ve boğazından sıkıca kavradığımı belirtmeme rağmen beni ittirebildiğini iddia ediyor. Bunu yapamayacağını; Molly Bell'in vücut yapısının, Ruslan Hetmanov'a göre daha çelimsiz olduğunu ve gücünün yetmeyeceğini belirttiğimde ise ısrarla bunu yapabileceğini belirtiyor. Kendisini bastırarak diz çöktürmeye çalıştığımda ise reddediyor ve
Refuse RP +
Power RP ihlallerini gerçekleştiriyor.
[4] Tüm bu rol ihlalleri gerçekleşirken de sıklıkla
AFK durumuna geçiyor. Yüksek ihtimalle de Sherry Nora adlı karakter ile ya da bir başkası ile farklı platformlardan durum hakkında iletişime geçiyor. Bunu iddia ediyorum çünkü her nasıl oluyorsa Sherry Nora adlı karakter aracımın fotoğrafını çekmiş ve bu hiçbirimizin chatloguna düşmüyor ancak departmanda bu iddia ediliyor. (Bu konuda eğer bunun rolü yapılmadıysa / emote ile belirtilmediyse, Sherry Nora adlı karakterden bu ihlali için ek olarak şikayetçiyim) Dört numaralı ihlalde de
Rolde AFK ihlalini gerçekleştiriyor.
EK [5] Kendisinin de itiraf ettiği üzere Sherry_Nora adlı karakterle rol dışı kanallardan role dahil olabilecek ve bunu eyleme dökebilecek şekilde haberleşerek
Metagaming yapmışlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [1]
[2]
[3]
[4] (Diğer görüntülerde de AFK kaldıkları mevcut)
[5]Sherry Nora dediğiniz gibi alt+tab'daydı ve oyuna döndüğünde bana sorduğu soru; "uzaktan o iskelede ne görüyorum?" du. ben de onun cevabını verdim.
Çatı da AFK sürecim çok kısa sürdü döndüğümde ise sizi görüp ihbar verdim. Ondan sonrasında sizinle role girdim...
Ek açıklamalar(varsa): Olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek IC şekilde departmanda harcattığı vakit için Chanis Mozard, Ruslan Hetmanov ve Elias Rosales adlı karakterlerin; rol ile alakalı olası alacakları IC sicillerin temizlenmesini talep ediyoruz. Ek olarak ihlallerinden ötürü departmanda rol vaktimizden çaldığı süre için ek ceza almasını talep ediyoruz.
Eğer uygun görülüyorsa şahsın CK'sının Chanis Mozard ve Ruslan Hetmanov'a verilmesini talep ediyoruz. ((+ EK: Chanis_Mozard devam etmesi halinde kafasına sıkacağı konusunda da uyarmış ve Molly_Bell işi büyüterek / devam ettirerek polise şikayetçi oluyor, şikayetin ardından kamu desteği gibi girişimlere girmeye çalışarak olayı daha da büyütmeye karar veriyor.))