Wallhack üzerinden şikayet moda oldu sanırım, her neyse savunmamıza geçeceğim. Seni vurduk ve kaçırdık, bir binanın çatısında seni esir tutarken ileriden FBI Rancher ve bize doğru gelen bir ya da iki polis arabası gördük. Görünce de normal olarak kaçtık. Kanıtların zaten yetersiz, sırf senin kamera açına yansımadı diye(geldikleri noktaya bakmıyorsun) bizi boştan yere suçlayıp OLUŞUM ŞİKAYETİ açamazsın, doğru yere taşınmasını da istiyorum. @Heavenly
Gördüğüne dair SS atarsın o zaman, araç falan yoktu ortada.
Her şeyin SSini alamıyorum, o an üzerimizde 3 shotgun 1 deagle olduğu için polis arabalarını gördüğümüz gibi Takvor'un "POLİS" dediğinden sonra SS alamadık, SS alınca yani F8'e basınca oyuna iki saniyelik drop giriyor, bu herkeste öyledir. O an hemen stres yapıp helikoptere binip kaçtık, daha sonra polisler havalimanında bizi tekrardan sıkıştırdılar, M4 ile taradılar oradanda kaçtık. Wallhack falan yok, Las Venturas'a gelen polisler bizi doğrulayacaktır zaten, wh kullanmadığımdan kim olduklarını bilmiyorum. Eğer biraz daha doğru yerden SS alsaydın savunmamızı sen yapardın zaten. Hile kullanmıyoruz.