Konu: [13.11.2020]KASPAROV/WALLHACK  (Okunma sayısı 1054 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.11.2020 18:54
Şikayete etkiletlenmişim bu sebepten yazıyorum SWAT birimi olarak yanımızdan siyah renkli bir elegyi süratle geçti chatime sürücünün maskeli olduğu yansıdı o sırada operasyon olarak bölgede arama çalışmaları sürdürüyorduk. Siyah elegyi gördüğümü söyleyebilirim. İyi forumlar.  :)
Sana gerçekten üzülüyorum şu an, Vice Roleplay'i sadece TDM sunucu olarak gören, gördükleri yerde inip ateş eden arkadaştan duyduğum cevaba bak. Beni güldürdü, IC olarak değil seninle artık OOC olarak savaşıyorum gibi geliyor. Umarım bu durum böyle devam etmez, PD'nin de dediği gibi LV taraflarında Rancher tarzı SWAT arabası geldi bizde onları görüp kaçtık. Ne yazarsan yaz daha bir şey yazmayacağım, polis arabasını gördük senin görmemen umrumda değil. PD de bunu destekliyor, iyi akşamlar.

#11 - 13.11.2020 18:57
Şikayete etkiletlenmişim bu sebepten yazıyorum SWAT birimi olarak yanımızdan siyah renkli bir elegyi süratle geçti chatime sürücünün maskeli olduğu yansıdı o sırada operasyon olarak bölgede arama çalışmaları sürdürüyorduk. Siyah elegyi gördüğümü söyleyebilirim. İyi forumlar.  :)
Sana gerçekten üzülüyorum şu an, Vice Roleplay'i sadece TDM sunucu olarak gören, gördükleri yerde inip ateş eden arkadaştan duyduğum cevaba bak. Beni güldürdü, IC olarak değil seninle artık OOC olarak savaşıyorum gibi geliyor. Umarım bu durum böyle devam etmez, PD'nin de dediği gibi LV taraflarında Rancher tarzı SWAT arabası geldi bizde onları görüp kaçtık. Ne yazarsan yaz daha bir şey yazmayacağım, polis arabasını gördük senin görmemen umrumda değil. PD de bunu destekliyor, iyi akşamlar.
PD'nin bir şeyi desteklediği yok, adamın yazdığı siyah elegy gördüğü. Benim attığım SS'te çatıdan helikopter ile "POLİS GELDİ" diyerek kaçmanız. Haksız olduğun için konuyu saptırmayı ne zaman bırakacaksın? Yalan yanlış hikayelere kendini inandırmışsın ben de ona gülüyorum  ;) Şuan sana şikayet açılmış savunmanı yap geç.

#12 - 13.11.2020 19:41
savunmam açık kardeşim anlamıyor musun? Senin polisi görmen umrumda değil, yerde olduğun için göremiyorsundur. Polis geldi biz de helikoptere binip kaçtık, seni tatmin etmek için f8e basıp oyunuma drop yedirip polise silahımı kaptıramam, PD'yi gördük kendileri LV'ye geldiiler telefonumuz açık olduğu için kaçtık. Bu kadar, daha bir şey yazmayacağım sen de yazma.

#13 - 16.11.2020 10:33
Hile İbaresini barındırdığı için Hileci/Bugger şikayeti bölümüne taşındı.

#14 - 16.11.2020 13:34
Videoyu sonradan açıp SS'i sonradan çekmen bizim WH olduğumuzu gösteriyor. Tam arkandaki yolda, siyah araçlar bulunan SWAT ekibi geçti. Bende yola bakıyordum ve PD geldi dedim. O sırada kaçtık. Kayıt daha erken açılsaymış görürdün sende, yönetimi kandırmamaya çalış.

#15 - 26.11.2020 12:57
@Fabrodo kullandığı üsluptan dolayı %40 uyarı puanı aldı, onun dışında kanıtlar yeteresiz olduğundan dolayı şikayet düşürüldü.