Selam, güldüm. IC olarak süregelen bir savaş içerisinde olduğumuz için tarafımıza "Feller" ve ekibi tarafından rahatsız edici bir kin mevcut nedenini anlamıyorum. Bunu belirteyim, burada sadece oyun oynuyoruz kendini fazla kaptırıyorsun. "Uğraşmayın demiştin." demenden bunu daha da sağlamlaştırdın. Arkadaşlığımız vardı, sürekli istediğin paraları veriyordum, neden böyle bir şey yaptığını hala çözemedim neyse savunmama geçeyim. Attığın ilk SS'te benden istediğin parayı verdim. Karşılığında bir şey almadım. Bakiye aktarımım/oyunda "sözde" verdiysem vermiş olduğum paraların kontrolü yapılabilir. Diğer SS'lerde zaten bana ettiğin tekliflerin hiç birini kabul etmemişim, sadece birinde yazdıklarını silmişsin, kendin konuşmuşsun sürekli SS'lerde. Bana para atacağını zaten söylemiştin, sunucuya küfredip oyunu bırakacağını söylüyordun. Onları silip beni ticaret yapmış gibi ortaya atıyorsun, gülünç. Dediğim gibi, son ekran görüntüsünde oyunu bırakacağını söylediğin için o IC parayı aldım. Forum/oyun transferlerim kontrol edilebilir, savunmam bu kadar.