Konu: Senseii  (Okunma sayısı 307 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2020 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Senseii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:OOC ticaret

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: dc üzerinden ticaret

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): uğraşmayın demiştim

#1 - 11.11.2020 22:19
zaten arkadaş inkar edecek yapmadım diyecek, gerekli forum-oyun hesap aktarım kontrolleri yapılırsa ortaya çıkar

#2 - 11.11.2020 22:50
Selam, güldüm. IC olarak süregelen bir savaş içerisinde olduğumuz için tarafımıza "Feller" ve ekibi tarafından rahatsız edici bir kin mevcut nedenini anlamıyorum. Bunu belirteyim, burada sadece oyun oynuyoruz kendini fazla kaptırıyorsun. "Uğraşmayın demiştin." demenden bunu daha da sağlamlaştırdın. Arkadaşlığımız vardı, sürekli istediğin paraları veriyordum, neden böyle bir şey yaptığını hala çözemedim neyse savunmama geçeyim. Attığın ilk SS'te benden istediğin parayı verdim. Karşılığında bir şey almadım. Bakiye aktarımım/oyunda "sözde" verdiysem vermiş olduğum paraların kontrolü yapılabilir. Diğer SS'lerde zaten bana ettiğin tekliflerin hiç birini kabul etmemişim, sadece birinde yazdıklarını silmişsin, kendin konuşmuşsun sürekli SS'lerde. Bana para atacağını zaten söylemiştin, sunucuya küfredip oyunu bırakacağını söylüyordun. Onları silip beni ticaret yapmış gibi ortaya atıyorsun, gülünç. Dediğim gibi, son ekran görüntüsünde oyunu bırakacağını söylediğin için o IC parayı aldım. Forum/oyun transferlerim kontrol edilebilir, savunmam bu kadar.

#3 - 11.11.2020 22:55
discord bana ait değil, görüntüleri bir arkadaşımdann aldım. fellerin birliğinde olmadım hiç bir zaman, kendisini tanımam etmem. burada oyun oynuyorsanız, belirli kurallar içinde oyanayacaksanız. aksi takdirde yasaklanırsınız.

Dediğim gibi, son ekran görüntüsünde oyunu bırakacağını söylediğin için o IC parayı aldım. Forum/oyun transferlerim kontrol edilebilir, savunmam bu kadar.

adam oyunu bırakıyorsa niye parasını alıyorsun? yasak bir durum bu

#4 - 11.11.2020 22:58
discord bana ait değil, görüntüleri bir arkadaşımdann aldım. fellerin birliğinde olmadım hiç bir zaman, kendisini tanımam etmem. burada oyun oynuyorsanız, belirli kurallar içinde oyanayacaksanız. aksi takdirde yasaklanırsınız.

Dediğim gibi, son ekran görüntüsünde oyunu bırakacağını söylediğin için o IC parayı aldım. Forum/oyun transferlerim kontrol edilebilir, savunmam bu kadar.

adam oyunu bırakıyorsa niye parasını alıyorsun? yasak bir durum bu
Sanırım düzgün okuyamıyorsun, vereceğini söyledin zaten, kendin verdin.  Kesin ssleri arkadaşından almışsındır. Bu arkadaş banlanan İncryz, fellerin ekibinden. Kininizi bilen biliyor, yeni hesap ile gelip kinini dökmeye gelmişsin anlaşılan. Başka bir savunma yapmayacağım, söyleyeceğimi söyledim.
« Son Düzenleme: 11.11.2020 23:00 Senseii »

#5 - 11.11.2020 23:00
sanırım anlamıyorsun, sana şöyle belirteyim dostum.

incryz diye birini tanımıyorum senin beynin almıyor galiba, screenshotlar elime geçti ve bildirme ihtiyacı duydum

#6 - 11.11.2020 23:03
sanırım anlamıyorsun, sana şöyle belirteyim dostum.

incryz diye birini tanımıyorum senin beynin almıyor galiba, screenshotlar elime geçti ve bildirme ihtiyacı duydum
tamam, tamam

#7 - 11.11.2020 23:13
Devam.

#8 - 14.11.2020 05:48
Merhabalar, incelendi.

Discord ekran görüntüleri kurallarımız gereğince Vice Roleplay bünyesinde bir istisna olmadığı süresince geçerli değil.