Başka bir Hüseyin'den ağıt;
2016 yazı. Samp rol sunucularında ilk adımlarım. Ruh eşimi bulmuştum. Bir mafya birliğinde iki outsider. Yapmadığımız fırlamalık yoktu. Rolsel ev soygunları, arabayla şehirde turlayarak sağa sola laf atmak, şakalaşmalarımız, rütbelilerden yediğimiz azarlar... bir keresinde yaptığımız ev soygunu PD'de rütbeli birinin evi çıktı. CCTV yoluyla ifşalandık. PD üst mercisi birlik liderimizle iletişime geçip durumu bildiriyor. Bulunduğumuz birlik de sunucunun ileri gelen birliklerinden. Patron, başka bir birlik liderinin yaptığı ziyaret sırasında bizi çağırıp hayatımızın en unutulmaz dayağını attı. Bilardo masasına yerleştirilip delik olarak kullanıldık. Ağzımızı açtırdılar. Beyaz topu ağzımıza sokmaya çalıştılar. Hiç bu kadar güzel aşağılanmamıştım. Akabinde öldüresiye dayak. Olsun, yine de can yoldaşımla beraberdim.
Sonra aramıza kara kedi girdi. Abisi. Bulunduğumuz birlik, yönetim tarafından kapatıldı. Herkes sivile çıktı. Büyük ihtimalle kardeşiyle çok takılmamı kıskanan abisi gelip beni uzi çekerek tehdit etti. Deagle'yi gösterince yeltenemedi. Can yoldaşımı da bir şekilde işin içine dahil edip bana tuzak kurdular. Adres verip gel, hesaplaşacağız dedi. Gözüm döndü tabii. Çektim deagle'yi son gaz gidiyorum adrese. (Şu SMB gişelerinden çıkınca sağa dönünce mi ilerleyince mi ne hatırlamıyorum bir yerde petrol var orası) Adrese vardım, bir baktım uzaktan polisler geliyor. Silahlı geleceğimi tahmin edip polise ihbar vermiş. Abi kardeş beni tuzağa düşürdü. Paket olduk tabii. O zamanlar da deagle öyle kolay bulunmuyor. Aylarca sevkiyat yapılmıyor. Hatta karaborsası değerliydi silahın. Deagle'ler 14k'ya mı ne en fazla satılabiliyordu. Facebook karaborsalarında 20 50 100tl'ye gidiyordu. O derece bir yokluk var sunucuda. Silaha yanmam da başından beri o kadar hafta rol yaptığım adamın büyük ihtimalle ooc arkadaşı olan abisi rolündeki çocukla birleşip bana ihanet etmesine yanarım. Sonradan affettik tabii ama hiç ulaşamadım. Büyük ihtimalle bıraktı sunucuyu. Bulacağımı hiç sanmıyorum ama bu satırlar sana bir şey ifade ediyorsa bul beni ortak. Bendeniz Kory.
Arkadaşımın adı Donatian Foster. Şikayette sağolsun adı geçiyormuş.
Abisine açtığım şikayet. Gözlerimden ateş saçıyorum.