Konu: [Özlediğiniz SAMP Dostlarınız]eski dostumu arıyorum, neredesin sen  (Okunma sayısı 7285 defa)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 11.11.2020 23:35
madem böyle bir konu açıldı, ileride böyle konu açmaya sebebiyet verecek dostlar arıyorum dc: Aytuk #1212
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 12.11.2020 17:29
başka sunucudan cathleen vasilyev berkay... neredesin eski dostum :( son zamanlarda tartışmıştık eğer buralardaysan kapansın konu biz eskiye dönelim  :/
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

EOZ

*
v2 Oyuncusu
#33 - 12.11.2020 23:57
Eski dostları aratmayan bir dost kazandırdı bu sunucu bana. @StariX

Eyvallah biraderim, oyunlarda tanıştığım kral arkadaşlıklardan.. Var ol. @itznigga
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 13.11.2020 00:22
Bundan beş yıl önce tanışmıştık. İlk girdiğim role play sunucusuna girdiğimde taksi rolü yaparken bulmuştum kendisini, o nasıl oluyor, bu nasıl oluyor derken saatlerce, günlerce skypeta konuşurken bulduk birbirimizi. Sağolsun çok şey öğretti bana, onun sayesinde bu kadar meraklı kaldım rol sunucularına. Yaşasaydı eğer şu an 23 yaşlarında olacaktı. Bundan 3 yıl kadar önce aramızdan ayrıldı. Aradığım tek eski dostumu da böyle mumla arıyorum, tekrardan her şey için teşekkür ederim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 13.11.2020 01:38
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 13.11.2020 04:55
Başka bir Hüseyin'den ağıt;

2016 yazı. Samp rol sunucularında ilk adımlarım. Ruh eşimi bulmuştum. Bir mafya birliğinde iki outsider. Yapmadığımız fırlamalık yoktu. Rolsel ev soygunları, arabayla şehirde turlayarak sağa sola laf atmak, şakalaşmalarımız, rütbelilerden yediğimiz azarlar... bir keresinde yaptığımız ev soygunu PD'de rütbeli birinin evi çıktı. CCTV yoluyla ifşalandık. PD üst mercisi birlik liderimizle iletişime geçip durumu bildiriyor. Bulunduğumuz birlik de sunucunun ileri gelen birliklerinden. Patron, başka bir birlik liderinin yaptığı ziyaret sırasında bizi çağırıp hayatımızın en unutulmaz dayağını attı. Bilardo masasına yerleştirilip delik olarak kullanıldık. Ağzımızı açtırdılar. Beyaz topu ağzımıza sokmaya çalıştılar. Hiç bu kadar güzel aşağılanmamıştım. Akabinde öldüresiye dayak. Olsun, yine de can yoldaşımla beraberdim.
Sonra aramıza kara kedi girdi. Abisi. Bulunduğumuz birlik, yönetim tarafından kapatıldı. Herkes sivile çıktı. Büyük ihtimalle kardeşiyle çok takılmamı kıskanan abisi gelip beni uzi çekerek tehdit etti. Deagle'yi gösterince yeltenemedi. Can yoldaşımı da bir şekilde işin içine dahil edip bana tuzak kurdular. Adres verip gel, hesaplaşacağız dedi. Gözüm döndü tabii. Çektim deagle'yi son gaz gidiyorum adrese. (Şu SMB gişelerinden çıkınca sağa dönünce mi ilerleyince mi ne hatırlamıyorum bir yerde petrol var orası) Adrese vardım, bir baktım uzaktan polisler geliyor. Silahlı geleceğimi tahmin edip polise ihbar vermiş. Abi kardeş beni tuzağa düşürdü. Paket olduk tabii. O zamanlar da deagle öyle kolay bulunmuyor. Aylarca sevkiyat yapılmıyor. Hatta karaborsası değerliydi silahın. Deagle'ler 14k'ya mı ne en fazla satılabiliyordu. Facebook karaborsalarında  20 50 100tl'ye gidiyordu. O derece bir yokluk var sunucuda. Silaha yanmam da başından beri o kadar hafta rol yaptığım adamın büyük ihtimalle ooc arkadaşı olan abisi rolündeki çocukla birleşip bana ihanet etmesine yanarım. Sonradan affettik tabii ama hiç ulaşamadım. Büyük ihtimalle bıraktı sunucuyu. Bulacağımı hiç sanmıyorum ama bu satırlar sana bir şey ifade ediyorsa bul beni ortak. Bendeniz Kory.

Arkadaşımın adı Donatian Foster. Şikayette sağolsun adı geçiyormuş.
Abisine açtığım şikayet. Gözlerimden ateş saçıyorum.

« Son Düzenleme: 13.11.2020 05:18 Sefil Por Vida »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 24.11.2020 02:33
ben hüseyini bulamadım, umarım siz dostlarınızı bulursunuz... dünya hassas kalpler için cehennem dostlar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 24.11.2020 02:47
2011-2014 yılları arasında oynadığım bir freeroam sunucusunda çok güzel arkadaşlar edinmiştim, @chivalry ile oradan tanışmıştım hatta. (CasLow, kurucu üyelerinden olur kendisi) Belki Vice'da o dönemlerde oynayan başka arkadaşlarımız da vardır. Bir umut...

Hatta sadece onların hatırlayacağı bir müzik bırakayım buraya.

« Son Düzenleme: 24.11.2020 02:48 Guinevere »
Mükemmel
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Laurenn, chivalry,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 25.11.2020 04:40
Bundan dört beş sene önce yanında rol yaptığım bir üstad vardı, yazalım belki çıkar. Mordecay Cude yanlış hatırlamıyorsam isim böyleydi.
Ferhat o benim :D Verona Beach'de tahta iskelenin ilerisinde camdan bir bina vardı yanında korumalık yapıyordum. Siyahi karakterin vardı seninde pembe takım elbise giyiyordun. Sunucuyu gezip görmek için girmiştim o ismi de öylesine koymuştum. Bende hep seni aradım böyle bi adam vardı diye. Herkes Skype kullanıyordu diye bende mikrofon yoktu, bende tek başıma rol yaparken seni bulmuştum. O Cude bu arada senin soyadındı sonradan senin soyadına geçmiştim.(Eskiden birliği olan veya koruması olduğun kişinin soyadını taşımak saygı göstergesiydi rp sunucularında :S) @bakhtiyar
« Son Düzenleme: 25.11.2020 04:44 Aureus »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok