Konu: [10.11.20] Bobby Gibson - Lixy Mayrow - RK Kuralı Ihlali - DM - Trafik  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.11.2020 16:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lixy Mayrow @Uzi144  Bobby Gibson @nokia6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Toma Hellington @Finisss Max Rabbit @Thomp

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bobby Gibson arabayla arabamıza vurup kaçtı , takip edip önünü kestik , hasarı ödemesini istedik , tahrik edici şekilde "ödemiyorum o.çocukları" şeklinde cevap verdi , yine de direk brawla girmeyip ödemesini istedik şahıs ödemeyip küfüre devam edince dövdük , sistemsel yaralı süresince bitince /do dan rklısın yerdesin dememize rağmen koşa koşa arabasına binip kaçtı. Bu arada kim olduğunu anlamadığımız Lixy Mayrow karakteri birden belirip , anlamsızca uzi çekti , trafik kavgası olduğunu silah çekilemeyeceğini /do dan 3 kere belirtmeme rağmen kişi uyarıları dikkate almayıp elinde uziyle küfür etmeye devam etti , fear kuralı gereği ve resmi olarak sivil olduğumuz için aynı şekilde cevap vermeyerek uzaklaştık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lixy Mayrow karakteri eğer Bobby'nin arkadaşı ise trafik kuralını değilse DM kuralını ihlal etmiş bulunuyor. Lixy sanırım kendisini hoodunda zannetti.

#1 - 10.11.2020 16:24
Şahitliğimi onaylıyorum. Bobby adlı kişi bize çarptı, yakaladık , hasarı ödemesini istedik , kabul etmeyip küfürler etmesi üzerine kavga rolü başladı. Bobby ile trafik kavgası rolü yaparken birden geldi ve silahını eline aldı. Kişiye defalarca söyledik trafik kavgasında silah çekilmez diye ama bizi dinlemedi. Elindeki silaha güvenerek bir de bize küfürler etti. Gerekli cezayı almasını istiyoruz.
« Son Düzenleme: 10.11.2020 16:42 Finisss »

#2 - 10.11.2020 16:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 10.11.2020 16:44
Silahla vurulmadım yumrukla dayak yedim bende ortamdan tüydüm daha fazla dayak yememek için araba sürmesi yasak değil yumrukla dayak yiyenlerin helpera sordum.

#4 - 10.11.2020 16:50
Silahla vurulmadım yumrukla dayak yedim bende ortamdan tüydüm daha fazla dayak yememek için araba sürmesi yasak değil yumrukla dayak yiyenlerin helpera sordum.

Silahla vurulman gerekmiyor yaralı olman için dostum , sana kaç kere do verdik ,/rklısın ve yerdesin , hiç bir şey olmasa bile direkt yerden kalkıp koşarak kaçamazsın, dayak yemişsin yerde yatmak zorunda kalmışsın ne bu enerjiklik? Böyle bir şey var mı? Hadi yürüye yürüye gidip yaralı yürüyüşü yapsan yine tamam ama koşuyorsun , üstelik do dan yerde oldugunu belırtıyoruz.

#5 - 10.11.2020 16:58
yoo yürüyerek gittim arabaya binip kaçtım sizde armut topladınız resmen boş şikayet yasak olmayan bir şey sanarsın komaya girdim.

#6 - 10.11.2020 17:11
yoo yürüyerek gittim arabaya binip kaçtım sizde armut topladınız resmen boş şikayet yasak olmayan bir şey sanarsın komaya girdim.

Armut topladınız falan uslubuna dikkat et bu uslubu da yönetim ekibinin takdirine sunuyorum. Do'dan belirttiğimiz halde kalkıp gidiyorsun bunu yapamazsın , anca belirtmeseydik o zaman gidebilirdin , savunmanı yaptıysan daha fazla meşgul etmeye gerek yok karar bekleyelim.

#7 - 11.11.2020 01:51
Evet kanka dayak yiyen adam bütün yetilerini kaybedip yerde yatmalı etrafında bir ton adam onu linç etmeyi beklerken yerde yatarak sonunu kabul etmeli ne kadar mantıklı madem beni yerde tutmak istiyordun ya elimi kolumu bağlayacaktın ya da emote vererek yerden kalkmamı engelleyecektin benim yerden kalkmamı engelleyecek bir durum yoktu bende kalkıp aracıma atlayıp kaçtım.

#8 - 14.11.2020 05:22
İki karakter de cezalandırılacak.