Konu: -Şikayet Geri Çekildi-  (Okunma sayısı 445 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2020 20:58
-
« Son Düzenleme: 15.11.2020 00:20 aKaWarlock »

#1 - 05.11.2020 21:16
"CK" rolünü istemiyorum demiyorum sadece yarını beklemesini istiyorum ve arkadaş bana toxicsin vs. Gibi laflar söylüyor kanıtlarım var ve Alian Parker. - Caner isimli arkadaşıma discord'dan ooc küfür ediyorlar seslide maalesef onu kayıt edemedim arkadaşa diyorum yarın atalım "CK" anlamıyor hala bana ısrar ediyor "TOXİC" lafını kullanıyor sonra bende gidince yediremeyip şikayet açıyor iyi günler zaten yarın gidip "NC" atacağım.

#2 - 05.11.2020 21:44
-
« Son Düzenleme: 15.11.2020 00:21 aKaWarlock »

#3 - 05.11.2020 23:49
Silah benim değildi sahibi geldi aldı zaten.İkinci olarak Ic oyunu occ kine çevirerek şikayet açıp duruyorsun. Admin bile geldi ck nın neyini zorlayıp duruyorsun yarın yap bile yazdı halen üsteliyorsun occ üslüb yaptın Toxic yazıyosun b den ss ini koyarım sabah Sırf ıc olayları kine çevirerek şikayet açıp duruyorsun sana ihanet ettiğine dair ss in bile yok.

#4 - 06.11.2020 01:28
Şimdi senin toxic kelimeyi kullanmanı arkadaşım uslüb olarak anlıyor kişiden kişiye değişir bu. Bu arada çok güzel kin yapıyorsun dc den sana yazdım sa hayırdır ne sıkıntın var niye şikayet açtım yazdım beni engelleyip discordta aileme üslüb yapman ayrı bı konu zaten. Forumda öyle nezaketli davranıyosunki admin olsam derimki ne saygılı çocuk keşke ettiğin küfürleri beslediğin kini görseler adminler.

#5 - 06.11.2020 02:26
-
« Son Düzenleme: 15.11.2020 00:22 aKaWarlock »

#6 - 06.11.2020 11:58
Tabi doğru ben ailene sövdüm aenin şahsına sövdüm o yüzden sende bana sövdün şunu ıc kini bırak artık.

#7 - 06.11.2020 12:15
Yalan söylemenin bir lüzumu yok discord'da seslideydik konuşuyorduk adam size özelden hayırdır neden şikayet açtınız dediği için anasını bacısını bırakmadınız seslide olduğuma dair ssli kanıtlarımda var zaten..

#8 - 06.11.2020 16:41
Mentionlandığımı gördüm,sanırım bana bir söz hakkı düşüyor çünkü olay olduğu tarihte mevcut olarak bulundum.Burada yapacağım ilk konuşma
1- @Rick_Balloni kullanıcılı arkadaşın suçlamasına ithafen bir savunmadır.Küfür ediyorlar denilerek ucu açık ve havada kalan bir suçlamayı delilsiz bir şekilde tarafımızda bulunan oyunculara karşı kullanmıştır.Kendisi arkadaşını savunurken,kendi deyimi ile "kanka diyom ki role zaten anlam veremiyom bennde" bu cümlenin aynısını kurarak delili karartma ve yalancı şaitlik üzerine savunma sürdürerek suçlama iddiası ile karşı karşıya kalan arkadaşını savunmayı sürdürmektedir,bu tutumum çözümleyici değil aksine infal yaratan ve süreci uzatan bir durum olacağı ortadadır.Rick_Ballorini adlı kullanıcı arkadaşının yaptığı rolden sonra tarafıma  yolladığı DM'den belirterek ekte olan yorumu getiriyor.

EK-1/DELİL:

Yaptıkları suçlamaların ssleri olduğunu iddia etselerde kanıt sunmayarak soru işaretlerini arttırmaya yönelik hareket sergiliyorlar ve süreci çözümlemek zorlaşıyor karşı tarafın iddiaları havada asılı kalıyor.Dikkatli incelendiğinde hatalı tarafın kim olduğunu görmeniz mümkündür.Bizler bu kuralları ihlal etmemek adına titizlik ile davranıyorsak mevki,rütbe ayrıcalık fark etmeksizin herkes ivedilik ile uygulamalı.Loglar her şeyi haykırır şekilde söylüyor... Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#9 - 06.11.2020 19:57
-
« Son Düzenleme: 15.11.2020 00:21 aKaWarlock »