Mentionlandığımı gördüm,sanırım bana bir söz hakkı düşüyor çünkü olay olduğu tarihte mevcut olarak bulundum.Burada yapacağım ilk konuşma
1-
@Rick_Balloni kullanıcılı arkadaşın suçlamasına ithafen bir savunmadır.Küfür ediyorlar denilerek ucu açık ve havada kalan bir suçlamayı delilsiz bir şekilde tarafımızda bulunan oyunculara karşı kullanmıştır.Kendisi arkadaşını savunurken,kendi deyimi ile "kanka diyom ki role zaten anlam veremiyom bennde" bu cümlenin aynısını kurarak delili karartma ve yalancı şaitlik üzerine savunma sürdürerek suçlama iddiası ile karşı karşıya kalan arkadaşını savunmayı sürdürmektedir,bu tutumum çözümleyici değil aksine infal yaratan ve süreci uzatan bir durum olacağı ortadadır.Rick_Ballorini adlı kullanıcı arkadaşının yaptığı rolden sonra tarafıma yolladığı DM'den belirterek ekte olan yorumu getiriyor.
EK-1/DELİL:

Yaptıkları suçlamaların ssleri olduğunu iddia etselerde kanıt sunmayarak soru işaretlerini arttırmaya yönelik hareket sergiliyorlar ve süreci çözümlemek zorlaşıyor karşı tarafın iddiaları havada asılı kalıyor.Dikkatli incelendiğinde hatalı tarafın kim olduğunu görmeniz mümkündür.Bizler bu kuralları ihlal etmemek adına titizlik ile davranıyorsak mevki,rütbe ayrıcalık fark etmeksizin herkes ivedilik ile uygulamalı.Loglar her şeyi haykırır şekilde söylüyor... Gereğinin yapılmasını arz ederim.