Konu: [30.10.2020] favellakubibackinbusiness & mafyasatır  (Okunma sayısı 676 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2020 18:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @favellakubibackinbusiness ve @MafyaSatır

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MULTIACCOUNT
Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk olarak multiaccounttan bahsetmek istiyorum bu favellakubi adlı arkadaş bir çok forum hesabı açarak ( @favellakubi, @favellakubi1, @favellakubibackinbusiness, @favellakubibackontop) birisinde banlanmış diğerinde ise oynamayı unutmuş sanırım ( @favellakubibackontop, @favellakubi1) yada forum kayıtları hazır kapalıyken yedekte hesap tutayım kafasında bir şey yapmış da olabilir. Sonuç olarak iki hesabı açık ve bu adama ait olduğu çok net belli oluyor. Ek olarak @alemsarsiliremirsarsilm2 ile @MafyaSatır 'ın da multiaccount olduğu hakkında bir şüphemiz var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=5276

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=12398

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=13199

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 09.11.2020 14:28 newrealsoldier »

#1 - 30.10.2020 18:57
Şahitliğimi onaylıyorum,şahısların gerekli cezayı almasını istiyorum.

#2 - 30.10.2020 19:05
şifrelerini hatırlasaydım zaten favellakubibackontop hesabımla oynardım onu unuttuğum için bunu açtım. favellakubi1'inde aynı şekilde şifrelerini unuttum çünkü eski ve asıl hesabım olan @favellakubi ban yediğinde tekrardan oyuna başlayıp başlamamak arasında kalmıştım. Burda yaptığınız bariz OOC kin, forum hesaplarına bakılırsa hiçbir şekilde karakter açılıp yasaklanmamıştır. İyi forumlar.

#3 - 30.10.2020 19:08
videoda neden sansür var? mix yaptığınız yerleri kapattınız galiba, aynen. muhtemelen onlar geçersiz kanıt sayılacak, neyse ben savunmamı yaptım

#4 - 30.10.2020 19:15
Öncelikle beyaz arabayı süren bendim las colinas tarafına kaçtığını tahmin ederekten yola çıktım fakat oradan atladığını gerçekten görmedim sonra evlerin ara kısmına baktım göz gezdirdim fakat bulamayınca geçtiğini sanıp köprünün oradan döndüm farkettiysen otobana çıktığımı gördün sonradan gördüm seni ve sen Ck olabileceğin yerden aşağı atladın hiç birşey olmamış gibi bunny hop yaparak kaçmaya devam ettin.

#5 - 30.10.2020 19:15
hileye savunma yapacak kişi ben değilim. Bana atılan suça savunmamı yaptım, ayrıca yedekte hesap bulundurmak istesem neden favellakubi nickleriyle açayım, şaka mısın sen?

#6 - 30.10.2020 19:16
Selamlar, sadece tek bir savunma ile olayı kapatacağım. Videonuzda sizi zaten arkanızda 2 araba ile beraber kovalıyorduk. Sizi bulduklarında biz zaten arkanızdaydık, sonrasında tek araba olarak kaldık. Eğer WH olsaydık, Las Colinas tarafından köprünün aşağısından gelmek yerine, yukarıdan aşağıya olan yokuştan gelirdik. Videoda sağa sola zıplamanız, pm lerinizde mix yapmanız, PG ler ve diğer yetersiz bilgi katacak şeyleri katmıyorum bile. Yönetimin en doğru karar vereceği aşikardır, ama videoda bile kural ihlallerinin doruk yaptığı da ayrı bir mesele.

#7 - 30.10.2020 19:49
Aracı süren ben değilim.

#8 - 30.10.2020 20:37
Pekala Çeteci Quandell arabayı sürdüğünü itiraf etti, wallhack olduğun hakkındaki şüphem hala değişmedi onun haricinde ben zaten BUNNY yaptığımı kabul ediyorum buna hiçbir şey demiyorum bu bir birlik şikayeti adı geçmeyen kişiler yorum yapmazsa sevinirim yoksa tüm birliği buraya yığarak biz haklıyız tavırlarına girmeniz sonucu etkilemez baylar bunny için gerekli cezayı alırım buna bir şey demiyorum multiaccount ve wh olmadığınızı kanıtlamak için savunma yapıyorsunuz bunu unutmayın, başka şeyler yapıp şikayeti amacından saptırmaya çalışmayın.

Tarafımızın yapacağı savunma hep aynı yönde olacaktır, wall hack ve bazı durumlar yoktur. İnceleme sonrasında her şey belli olacaktır. Konuyu boşa sayfa atlattırmak yerine admin bekleyelim. Tarafımız savunmasını gerçekleştirdi, karar verilebilir. @balvenie @Manifesto

#9 - 30.10.2020 21:36
videoda neden sansür var? mix yaptığınız yerleri kapattınız galiba, aynen. muhtemelen onlar geçersiz kanıt sayılacak, neyse ben savunmamı yaptım
Selam, mix demişsin ama, mahallemizde bir defa geçtik bütün birlik oraya toplandı, biz mi Mix yapmış oluyoruz? Ve bu olaya @newrealsoldier ve @uyumsuzarmy'de şahit.
« Son Düzenleme: 31.10.2020 17:24 furkan2434 »