Konu: [30.10.2020] favellakubibackinbusiness & mafyasatır  (Okunma sayısı 657 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.10.2020 21:47
videoda neden sansür var? mix yaptığınız yerleri kapattınız galiba, aynen. muhtemelen onlar geçersiz kanıt sayılacak, neyse ben savunmamı yaptım
selam mi demişsin ama, mahallemizde bir defa geçtik bütün birlik oraya toplandı, biz mi Mix yapmış oluyoruz? Ve bu olaya @newrealsoldier ve @uyumsuzarmy'de şahit.

Siz hep bunu yapıyorsunuz, oyuna giriyorsunuz, bize baskın atıyorsunuz. Baskın atmadan önce, 5-6 kere turluyorsunuz. Ve biz bu duruma alıştığımızdan dolayı toplanıyoruz, sizi vuruyoruz. Olay bu kadar. Her oyuna girdiğinizde bize DM atmayı bırakmalısınız, ortada MİX falan yok. Telefonla arayıp Requan karakterine sürekli yerimizi bildirdim. Neyin mix'i oluyor bu? Yoksa siz mi atıyorsunuz? Bakın arkadaşlar, her oyuna girdiğinizde bize DM atıyorsunuz. Lütfen bu durumdan vazgeçip, rollerinize odaklanın. Evet, rakip çete olabiliriz fakat her RK geçtikten sonra sıkmak da olmaz ki. Lütfen bu durumdan vazgeçelim her neyse.

Yönetici kararı. İyi forumlar.

#11 - 31.10.2020 01:05
videoda neden sansür var? mix yaptığınız yerleri kapattınız galiba, aynen. muhtemelen onlar geçersiz kanıt sayılacak, neyse ben savunmamı yaptım
selam mi demişsin ama, mahallemizde bir defa geçtik bütün birlik oraya toplandı, biz mi Mix yapmış oluyoruz? Ve bu olaya @newrealsoldier ve @uyumsuzarmy'de şahit.

Siz hep bunu yapıyorsunuz, oyuna giriyorsunuz, bize baskın atıyorsunuz. Baskın atmadan önce, 5-6 kere turluyorsunuz. Ve biz bu duruma alıştığımızdan dolayı toplanıyoruz, sizi vuruyoruz. Olay bu kadar. Her oyuna girdiğinizde bize DM atmayı bırakmalısınız, ortada MİX falan yok. Telefonla arayıp Requan karakterine sürekli yerimizi bildirdim. Neyin mix'i oluyor bu? Yoksa siz mi atıyorsunuz? Bakın arkadaşlar, her oyuna girdiğinizde bize DM atıyorsunuz. Lütfen bu durumdan vazgeçip, rollerinize odaklanın. Evet, rakip çete olabiliriz fakat her RK geçtikten sonra sıkmak da olmaz ki. Lütfen bu durumdan vazgeçelim her neyse.

Yönetici kararı. İyi forumlar.
Doğru söylüyor loglarımıda kontrol edebilir.

#12 - 31.10.2020 16:40
şikayete @MafyaSatır ve @SARSILMAZ 'ın multiaccount olduğu hakkında ekleme yaptım gerekli loglar kontrol edilirse bu da çıkacaktır ( @alemsarsiliremirsarsilmaz'da bu arkadaşa ait) ban yeme ve kayıt tarihleri göz önünde bulundurulduğunda bu arkadaşında multiaccount yaptığı göz önünde.
@SARSILMAZ hesabı ile hiç bir ilgim alakam yoktur, tek hesabım şuan da kullandığım hesaptır. Ortada hiç bir multiaccount ihlali yok. Bu olaylarla hiç bir ilgi alakam yokken bana yargısız infaz yapıp leke süren arkadaşa söyleyeceğim tek kelam; bilip bilmeden iş yapma, yok şüphelenmişsin cartmış curtmuş bunlar palavra.. Adminler gerekeni yapar.  ;)

#13 - 31.10.2020 16:48
Bu arada dipnot olaraktan; Şahıs şüpheyle hareket etmekten başka bir şey yapmıyor, şüpheli düşünerek sadece şikayet açıyor. Herhangi bir kanıt olmadan herhangi bir soruşturma olmadan gelip buraya "siz wallhack kullandınız, hile kullandınız." gibi söylemlerde bulunuyor. Eğer bir şüpheli bir durum varsa arkadaşı Discord'umuzda ağırlamaktan şeref duyarız. Bizim hileyle işimiz olmaz hile yapanıda yanımızda barındırmayız. Birliğime, birliğimize de leke sürdürmem. O kadar... Varsa bir derdin kafana yatmayan bir durum gelirsin Discord'a medeni insanlar gibi istişaremizi yaparız.

#14 - 01.11.2020 00:48
Güzel kardeşim siz beni  başkasıyla karıştırıyor olabilirsiniz sunucuda oynuyor olsam kendi hesabımda oynarım giriş aralıklarıma bakıldığında bile haftada 2-3 kez toplasan 1 saat bile oyunda kalmıyıcak kadar offline ım.Yönetimde dahil çoğu kişi beni bilir tanır pasifliğim ortada.

#15 - 01.11.2020 12:47
Selam, mix demişsin ama, mahallemizde bir defa geçtik bütün birlik oraya toplandı, biz mi Mix yapmış oluyoruz? Ve bu olaya @newrealsoldier ve @uyumsuzarmy'de şahit.
dostum videoda sansürlü yerlerde /pm yazdığı görülebiliyor video çeken arkadaşın neyi inkar ediyorsun ki?

#16 - 09.11.2020 00:39
MafyaSatır ve @alemsarsiliremirsarsilm2 (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=13199) multiaccounttur. Şikayete eklenmiştir. @alemsarsiliremirsarsilmaz hesabı da ona aittir dün yayında OOC küfürden banlananlara unban talebi varmı tarzında konuşma yapmıştı zaten loglar ve ip vs. diğer etkenler kontrol edildiğinde çıkar.
« Son Düzenleme: 09.11.2020 14:27 newrealsoldier »

#17 - 09.11.2020 00:43
oyuncu şikayetlerine taşınabilir @Flexman

#18 - 09.11.2020 00:46
Konu "Oyuncu Şikayetleri" bölümüne taşındı.

#19 - 09.11.2020 01:46
MafyaSatır ve emirsarsiliralemsarsilmaz 2 (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=13199) multiaccounttur. Şikayete eklenmiştir.
Bitmiş gitmiş şeyler.. Bir daha sarbaştan mı yapıyoruz? Hiç bir alakam falan yok, tek hesabım budur nokta.